*Magda* Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 heloł, mam przerwę reklamową, a gdzie Ola ma swój wątek??? Hej :) A co oglądałaś? To Oli wątek: http://www.dogomania.com/forum/topic/76440-haszczakowo-staffikowa-galeria-czyli-dora-i-go%C5%9Bcinnie-lara/ Pobudka :))) Mój banerek się popsuł :( Nie śpię od 6:55 :P Ola, to trzeba naprawić :P Quote
Aleksa. Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Trzeba zrobić :P ale nie mam foty genialnej trójki :P Quote
marta1624 Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Hejka :) U mnie też baner nieaktualny ale nie umiem tego zrobić ładnie :) Quote
*Magda* Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Hej Marta :) No to bierz się za nowy baner :P Quote
*Magda* Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Dzięki dziewczyny :) Za 2 tyg. święta, to trzeba było zaszaleć ;) Quote
Aleksa. Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 A ja poznam całą Rodzinkę Madzi :D załapię się nawet na juniora poza brzuchem :D możecie mi zazdrościć :P Quote
*Magda* Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Kupiłaś juz bilety? :D Kupiła :) Mam potwierdzenie na email :) Quote
*Magda* Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 A ja poznam całą Rodzinkę Madzi :D załapię się nawet na juniora poza brzuchem :D możecie mi zazdrościć :P Jedna z młodszych na dogo i najodważniejsza :) Mama się już nie martwi? Quote
angineuuka Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 To super :D , a na kiedy? Może i ja się złapie hahaaha Quote
Aleksa. Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Nie, po prostu wiedziała, że jak ja się uprę, to i tak dokonam swojego :D Tata jak zaczęłam go prosić, aby mi tam sprawdził coś coś do mamy powiedział (rozmawialiśmy w trójkę na skype) to tylko usłyszałam komentarz mamy 'przecież siłą jej nie zatrzymasz' Jedynie pytali o numer do Ciebie, aby mieć kontakt potem jak będę, czy w bliższej odległości do przylotu :) Tak, Angi! zrobiłam to, i sama nie wierze! ale wiem, że będzie fajnie :) Quote
*Magda* Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 To super :D , a na kiedy? Może i ja się złapie hahaaha 28.06-6.07 Nie, po prostu wiedziała, że jak ja się uprę, to i tak dokonam swojego :D Tata jak zaczęłam go prosić, aby mi tam sprawdził coś coś do mamy powiedział (rozmawialiśmy w trójkę na skype) to tylko usłyszałam komentarz mamy 'przecież siłą jej nie zatrzymasz' Jedynie pytali o numer do Ciebie, aby mieć kontakt potem jak będę, czy w bliższej odległości do przylotu :) Tak, Angi! zrobiłam to, i sama nie wierze! ale wiem, że będzie fajnie :) Mogę Ci podać też stacjonarny jeśli chcą ;) Quote
angineuuka Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 To super :D szkoda, za ja nie mogę tak sobie zaplanować do przodu :P Quote
Aleksa. Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Wystarczy im ten Twój tel, który mam. :P jeszcze nie dostali :D Angi, ja też bardzo ryzykuje terminem, ale w sierpniu cena jednego biletu mogłaby być taka, jak kupiłam w dwie strony. :) Teraz będę zbierać na euro :P Quote
*Magda* Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Wystarczy im ten Twój tel, który mam. :P jeszcze nie dostali :D Trzymasz ich w niepewności? :D Quote
Aleksa. Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Trzymasz ich w niepewności? :D Powiedzieli, że jeszcze nie potrzebują :D Quote
*Magda* Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Powiedzieli, że jeszcze nie potrzebują :D Tylko tym razem go "nie strać" :P Quote
Ania :) Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Wow super :D to ale będziecie mieć fajny początek wakacji :) Quote
*Magda* Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Wow super :D to ale będziecie mieć fajny początek wakacji :) A ja będę miała darmową niańkę :D Quote
Ania :) Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 No uważaj bo jak jeszcze Ci na koniec Ola wystawi rachunek to się nie wyplacisz :P Quote
Aleksa. Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Tylko tym razem go "nie strać" :P Najwyżej go odzyskam :D Wow super :D to ale będziecie mieć fajny początek wakacji :) Będzie ładowanie energii na praktyki :D A ja będę miała darmową niańkę :D Nie taką darmową :D przecież napisałaś, że mnie gościsz :P a to wiele :P ale w nocy sama do nich wstajesz :D Quote
Recommended Posts