*Magda* Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 a coś ciekawego było? Reportaż o zabójstwie z mojego miasta :/ Śledzę tę sprawę na bieżąco w necie ;) Quote
łamAga Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 ja widziała końcówke ;( to w Krapkowicach było nie ? Quote
*Magda* Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 ja widziała końcówke ;( to w Krapkowicach było nie ? Tak, u mnie w mieście :/ Quote
łamAga Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 No własnie jak jeszcze jej poszukiwali to miałam Ci sie pytac czy ją znałaś i z głowy mi wyleciało , kurde jak można kogoś zabić dla głupiego telefonu ;( Quote
*Magda* Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 No własnie jak jeszcze jej poszukiwali to miałam Ci sie pytac czy ją znałaś i z głowy mi wyleciało , kurde jak można kogoś zabić dla głupiego telefonu ;( Ona miała 15 lat, a ja nie mieszkam w Krapkowicach od lat 12 :P Ale jej mamy też nie kojarzę :/ Ale może nie być z Krapkowic :P Może ojca kojarzę, ale go nie pokazali :/ Jak można w ogóle odebrać komuś życie :( Quote
agutka Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 nic nie poradzimy... ludzie się mordują jak na uboju :/ Quote
łamAga Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Ale wqurwiła mnie macocha tego całego Artura jak stwierdziła że On nie jest mordercą bo nie szedł z myślą żeby zabić , a uj kogo obchodzi z jaką myślą On szedł , nawet jeśli sie szarpali i chciał ja niby reanimowac to mógł zadzwonić na pogotowie :/ jak można tak zostawić gdzieś człowieka , może gdyby wezwał by pomoc nie było by takiej tragedii , nie dosyc ze odebrał życie młodej dziewczynie to zmarnował swoje już w tak młodym wieku , ale znajac nasze Polskie prawo dostanie z 3do 5ciu lat i wyjdzie ;( jak słysze te wszystkie wyroki to się wstydze ze jestem Polką :[ Quote
*Magda* Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 Z jaki zamiarem szedł, a z jakim nie, to pryszcz. Ważne, co zrobił :/ Quote
łamAga Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 No dokładnie , ale nie poniesie takiej kary jak powinien tak samo jak Ci z Bedzina co zabili synka i wrzucili go do rzeki czy gdzies tam , dostali chyba Ona 5 a On 7 lat :/ nosz qurwa to jest Polska i wymiar sprawiedliwości , dożywocie gnoje powinni dostać :/ sie zdenerwowałam no ! Quote
marta1624 Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 W wiadomościach widziałam o tym zabójstwie :/ Aż strach gdziekolwiek wyjść :/ Quote
*Magda* Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 Aguś, nie denerwuj się :P Martuś, w moim mieście niestety dużo złych ludzi mieszka :( Quote
łamAga Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Nie no spoko ale wkurza mnie takie coś ;) znowu pije piwo o smaku coli :P już brałam calsberga ale ręka mi zjechała na tego lecha :P Quote
łamAga Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 A ja dopije piwko i też chyba sie położe bo ta noc miałam prawie całą nie przespaną ;) Quote
marta1624 Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 A ja jutro pierwszy raz planuje jechać do szkoły autem i przeżywam :D Pierwszą dalsza podróż :p Quote
łamAga Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Niedługo dołącze do Ciebie , kilka dni i do pracy ;( Quote
łamAga Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Marta nie stresuj się , bedzie dobrze , pomysl ze drzewa są gumowe :D Ano niestety , pracować trzeba ;) Quote
*Magda* Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 Marta, głowa do góry :) Ok, znikam spać. Nara :P Quote
marta1624 Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Papa :) Hah, przeżywam jak mrówka okres :p I jeszcze z gpsem pojadę, bo pamięci to ja w ogóle nie mam do dróg :p Quote
Oscar Patric Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Hej, u mnie w mieście też jest sporo złych ludzi, bo kary są za małe! Quote
Recommended Posts