Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No własnie jak jeszcze jej poszukiwali to miałam Ci sie pytac czy ją znałaś i z głowy mi wyleciało , kurde jak można kogoś zabić dla głupiego telefonu ;(

Posted

No własnie jak jeszcze jej poszukiwali to miałam Ci sie pytac czy ją znałaś i z głowy mi wyleciało , kurde jak można kogoś zabić dla głupiego telefonu ;(

Ona miała 15 lat, a ja nie mieszkam w Krapkowicach od lat 12 :P

Ale jej mamy też nie kojarzę :/ Ale może nie być z Krapkowic :P

Może ojca kojarzę, ale go nie pokazali :/

Jak można w ogóle odebrać komuś życie :(

Posted

Ale wqurwiła mnie macocha tego całego Artura jak stwierdziła że On nie jest mordercą bo nie szedł z myślą żeby zabić , a uj kogo obchodzi z jaką myślą On szedł , nawet jeśli sie szarpali i chciał ja niby reanimowac to mógł zadzwonić na pogotowie :/ jak można tak zostawić gdzieś człowieka , może gdyby wezwał by pomoc nie było by takiej tragedii , nie dosyc ze odebrał życie młodej dziewczynie to zmarnował swoje już w tak młodym wieku , ale znajac nasze Polskie prawo dostanie z 3do 5ciu lat i wyjdzie ;( jak słysze te wszystkie wyroki to się wstydze ze jestem Polką :[

Posted

No dokładnie , ale nie poniesie takiej kary jak powinien tak samo jak Ci z Bedzina co zabili synka i wrzucili go do rzeki czy gdzies tam , dostali chyba Ona 5 a On 7 lat :/ nosz qurwa to jest Polska i wymiar sprawiedliwości , dożywocie gnoje powinni dostać :/ sie zdenerwowałam no !