*Magda* Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 kuchnia jest beżowo-brązowa ;) Ale nie chcę nic jasnego, bo szybko będzie brud widać :P Skłaniam się ku Greeny albo Royal :) Quote
łamAga Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 No własnie , zalezy jaki kolor masz przewodni w pomieszczeniu gdzie będzie stało / leżało legowisko ;) Quote
*Magda* Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 Już kupiłam :D Wybrałam kolor "Royal" :) W ogóle to dziś zaszalałam z zakupami dla Tory :P Legowisko, smycz i derka ochronna do auta ;) Quote
*Magda* Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Marta, ja jestem wyrodna pańcia i psu nic nie kupuję, więc sama się dziwię, że wczoraj takie zakupy zrobiłam :D Legowisko jakieś niezwykłe? :P Nie bardzo rozumiem Twoje pytanie :/ Quote
*Magda* Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Pewnie tyska linka nie otworzyła :D To już nie mój problem :D Quote
Oscar Patric Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Już kupiłam :D Wybrałam kolor "Royal" :) W ogóle to dziś zaszalałam z zakupami dla Tory :P Legowisko, smycz i derka ochronna do auta ;) Royal najbardziej mi się podobał :) Quote
marta1624 Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Madzia nie tylko ty wyrodna :p Ja zanim tu trafiłam byłam całkiem normalnym, oszczędnym (!) psiarzem :p Quote
*Magda* Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Nie przyuważyłam linku. :D Ślepota :P Ładny kolorek wybrałas ;) Wiem :D Jutro powinna być smycz i derka ochronna do auta ;) Quote
*Magda* Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Jakim zestawie? Smycz, to żaden zestaw :P A derka wyląduje od razu w aucie :P No a na legowisko pewnie trochę poczekamy :/ :( Quote
łamAga Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 No ok to chociaż na razie ze smycza a z legowiskiem jak dojdzie ;) a smycz jaką wzięłaś ? Quote
marta1624 Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Fajna smycz :) To teraz pasuje obroża skórzana... :D :p Quote
*Magda* Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 Dzięki dziewczyny :) To teraz pasuje obroża skórzana... :D :P Nie ma takiej opcji :P Nie będę szpecić mojego psa obrożą :P Quote
*Magda* Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 ładna smycz i wygląda na mocną ;) Póki co jest strasznie sztywna :/ Ale myślę, że kilka razy zmoknie na deszczu i będzie lepsza ;) A jakie miałam zaskoczenie, jak ją dziś odpakowałam, a tak się okazuje, że smycz z Polski :D Quote
łamAga Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 super smycz <3 wczoraj juz nie doczekałam zdjęcia smyczy bo Przyjaciołki mnie pochłonęły :P Quote
*Magda* Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 Dzięki Aga :) Kto oglądał dzisiejszy odcinek "Uwagi"?? Quote
Recommended Posts