łamAga Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Prędzej ja bo ja gram a On nie , dzisiaj kupiłam zdrapki za 8 zł a wygrałam 22 :D jestem bogata :D Quote
*Magda* Posted May 9, 2015 Author Posted May 9, 2015 No to już masz 14zł dla następnego dziecka :D Quote
Guest TyŚka Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Gratuluję, ciociu Magdo :) Śliczna dziewucha się urodziła :) Quote
*Magda* Posted May 9, 2015 Author Posted May 9, 2015 Gratulacje dla mamy ;) Dziękuję. Przekażę ;) Gratuluję, ciociu Magdo :) Śliczna dziewucha się urodziła :) Dzięki :) Quote
angineuuka Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Tez mam zamiar kiedyś kupić sobie zdrapki ale nie wiem gdzie to kupić ahah Quote
*Monia* Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Gratulacje ciociu! Super błyskawiczny poród, chociaż nie wiem czy zazdrościć bo pewnie i bardziej intensywny :/ Teraz Twoja kolej na szybki i bezproblemowy poród :P U nas w szpitalu nie było źle z odwiedzinami, nie wyganiali, nie czepiali się, wypraszali tylko podczas obchodów i jak było już późno prosili o opuszczenie sali żeby dać spać innym. Quote
*Magda* Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Hej Laski :) Monia, najpierw muszę być w ciąży :P Masakra u mnie z pogodą :/ 29'C w cieniu. Sucz wykąpana, a mi od gorąca tak spuchły stopy, że masakra :( Schodzi Theoś po schodach i liczy: -ein-zwei-drei-vier -sześć -siedem -osiem Mówię mu: "Theoś, zgubiłeś 5". A ten się odwraca i tekst: "Gdzie?" :D Quote
łamAga Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Buahahahahahaha dobry Theoś <3 hahahahaha ale dlaczego do połowy po niemiecku a od połowy po polsku ? :P Quote
*Magda* Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Buahahahahahaha dobry Theoś <3 hahahahaha ale dlaczego do połowy po niemiecku a od połowy po polsku ? :P Mało ze schodów nie spadłam :D Theoś miesza polski z niemieckim :P Czasem, jest mu łatwiej powiedzieć coś po niemiecku ;) Ale rozumie wszystko w obu językach :P Quote
łamAga Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Tylko żeby Ci nie zaczął zdaniami walić pół na pół :P Quote
*Magda* Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Tylko żeby Ci nie zaczął zdaniami walić pół na pół :P A potrafi, potrafi :P Quote
łamAga Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Hahahahahaha dobry jest :D jak by w szkole tak wywalił to by nauczyciele mieli ale miny :P Quote
Recommended Posts