*Magda* Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 Nie po to Madzia jedzie do Pl:p Właśnie :) jak nie po to ? :lmaa: No a po co? :mad: A miałaś mi zorganizowac dogo ekipę na te dni :( :D Wiem :( I dziś jak wpadłam na pomysł wyjazdu do PL na święta, to myślałam, co zrobić z Tobą :hmmmm: :placz: Jeszcze na 100% nic nie jest pewne. Dopiero zaproponowałam Bogdanowi ;) Więc może jeszcze zorganizuję dogo ekipę :) Quote
*Magda* Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 Ja zostaje :P Jedna już jest :) Quote
łamAga Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Ja będe miała nudne świeta wiec pewnie też będe na dogo ;) Quote
marta1624 Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 I ja z doskoku! :) Madzia, do PL jedziesz na kompie siedzieć, ot co! :p Quote
angineuuka Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Każda niby będzie a jak przyjdzie co do czego to cisza :p Quote
marta1624 Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Ej no, ja z doskoku bo goście będą :P Ale będę! :) Quote
kalyna Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Ja zawsze jestem! czasem siedzę cicho, ale jestem! :lol: Quote
Aleksa. Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Mnie nie będzie na pewno jak będę u zwierzaków podopiecznych :D Quote
agaga21 Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8817_zps86bad609.jpg fajna fura! przydałaby mi się taka :) Quote
łamAga Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Hello ;) a Wy na te swieta jedziecie do Polski ? Quote
*Magda* Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 To nie będę sama :D Sama na pewno nie :) Ekipa się zbiera i jakoś Ci potowarzyszy :D http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8817_zps86bad609.jpg fajna fura! przydałaby mi się taka :) Zmieściłabyś wszystkie psy, ale czy dzieci i męża :hmmmm: :evil_lol: Hello ;) a Wy na te swieta jedziecie do Polski ? Hej :) Jeszcze nie wiem czy jedziemy, bo decyzję ostateczną musi podjąć Bogdan. Ten tydzień się mijamy, więc może w weekend coś ustalimy na 100%. A jak nie, to bogdan musi mi dać znać najpóźniej do środy, bo trzeba powiadomić teściową, że przyjedziemy :) Quote
łamAga Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Tak pytam bo swieta to już za chwile , Bogdan ma mało czasu do namysłu :D Quote
*Magda* Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 Tak pytam bo swieta to już za chwile , Bogdan ma mało czasu do namysłu :D To jest tylko kwestia tego czy chce mu się jechać 2x1000km ;) Bo prezenty dzieciakom wysłałam, teściowej i teściowi kupię jakieś winko czy coś jak się okaże, że jedziemy ;) Quote
łamAga Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 To jest tylko kwestia tego czy chce mu się jechać 2x1000km ;) Bo prezenty dzieciakom wysłałam, teściowej i teściowi kupię jakieś winko czy coś jak się okaże, że jedziemy ;) to jak jutro udalo by mi sie dokupić Theosiowi to co chce dokupić to będe mogła paczke nadać do PL :D jak adres dostane :D Quote
*Magda* Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 Hejka Madzia :) Hej Marta :) to jak jutro udalo by mi sie dokupić Theosiowi to co chce dokupić to będe mogła paczke nadać do PL :D jak adres dostane :D Mogę Ci podać adres do teściów, to nie problem ;) Postaram się dać Ci konkretną odpowiedź czy jedziemy czy nie do końca weekendu :) Quote
łamAga Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Hej Marta :) Mogę Ci podać adres do teściów, to nie problem ;) Postaram się dać Ci konkretną odpowiedź czy jedziemy czy nie do końca weekendu :) Tyle to poczekam :) pozniej było by pewnie za pozno i znajac nasza poczte przesyłka doszła by jak już byście z powrotem w niemcach byli .... Quote
*Magda* Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 Tyle to poczekam :) pozniej było by pewnie za pozno i znajac nasza poczte przesyłka doszła by jak już byście z powrotem w niemcach byli .... Dlatego postaram się Bogdana "zmusić" to podjęcia decyzji w ten weekend ;) Jak nie, to bezpieczniej będzie to wtedy wysłać do Niemiec i po nowym roku ;) Quote
łamAga Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 dlatego ucieszyłam sie ze w PL bedziecie bo do Niemiec nie ma szans żeby doszło do gwiazdki , dla Stasia musze na allegro cos zamówić i też musze sie spieszyc zeby zdążyli mi dosłać ale nie mogę się zdecydować czy kupić mu "jeździk" czy nie , bo dopiero na rok mu się to przyda .... Quote
*Magda* Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 Takie małe dzieci jeszcze nie wiedzą, że to dla nich, z jakiej okazji itp. ;) Więc lepiej kupić jeździk, którym pobawi się za rok, niż kolejną grzechotkę, która za 2-3 miesiące będzie schowana na strychu ;) Quote
łamAga Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Takie małe dzieci jeszcze nie wiedzą, że to dla nich, z jakiej okazji itp. ;) Więc lepiej kupić jeździk, którym pobawi się za rok, niż kolejną grzechotkę, która za 2-3 miesiące będzie schowana na strychu ;) a to mam jeszcze jeden dylemat czy lepiej jeździk taki plastikowy czy lepiej rowerek biegowy taki mniej więcej jak ma Theos ? tylko że taki rowerek to pewnie najszybciej użyje jak bedzie miał z 2 latka .... Quote
angineuuka Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Kupcie mi też coś, jak już tak kupujecie :lol: Quote
Recommended Posts