*Magda* Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 I na koniec Lumpiasty przytula się do pingwinka :D Quote
Guest TyŚka Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Theoś ma bajerancką bluzę :D A Lumpek nie zainteresowany drzewkiem? Quote
*Magda* Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Theoś ma bajerancką bluzę :D A Lumpek nie zainteresowany drzewkiem? Ma takie trzy: pomarańczową, zieloną i niebieską :D Pierwszy rok jak u nas był, to próbował bawić się bombkami ;) A teraz już jest stary i mu się nie chce :lookarou: Ostatnio, to on tylko śpi i je, już nawet bawić się nie chce :lookarou: Quote
Guest TyŚka Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Ooo, każdy kolor na inną okazję? :D To może pora na młodzika dla Lumpka - tak na rozruszanie? :p Nawet wiem co za kot mógłby do Was trafić :siara: :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Ooo, każdy kolor na inną okazję? :D To może pora na młodzika dla Lumpka - tak na rozruszanie? :P Nawet wiem co za kot mógłby do Was trafić :siara: :evil_lol: Czasem, jak coś mi się spodoba, to biorę kilka sztuk, tylko w różnych kolorach ;) A te bluzy ciepłe, miłe w dotyku i kolorowe, więc zaszalałam :D Czasem bym chciała drugiego kota ;) Ale wiem, że jak Lumpka zabraknie, to się raczej na kota przez kilka lat nie zdecyduję :lookarou: Quote
marta1624 Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Hejka mamusiu :loveu: Śliczne fotki, choinka mega :loveu: Quote
*Magda* Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Hejka mamusiu :loveu: Śliczne fotki, choinka mega :loveu: Cześć córcia :loveu: Dziękuję :) Pisz to pw, bo chcę iść spać :P Quote
łamAga Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Super choinka :loveu: ale dresiarz lepszy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Lumpek poczuł zapach Ibri i Pepsi z pingwinka :megagrin: Quote
*Magda* Posted December 6, 2014 Author Posted December 6, 2014 Super choinka :loveu: ale dresiarz lepszy :loveu: Lumpek poczuł zapach Ibri i Pepsi z pingwinka :megagrin: Dzięki :) Tak, na pewno :eviltong: Hejka pobudka :) Wstałam o 6:18 :grins: Szybko tą choinkę ubraliście :eviltong: Bo my dziwni jesteśmy :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8784_zps87fcc99f.jpg Luna ma taką podusię,pieska :jumpie: Quote
łamAga Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 hejka ;) A gdzie Tora świąteczna ? :lmaa: Quote
angineuuka Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Ja juz od dawna słyszę o opadach.. ale nic z tego Quote
*Magda* Posted December 6, 2014 Author Posted December 6, 2014 Hej :) Poznikała jak zwykle :P Byłam na urodzinach :P Quote
łamAga Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Hejka ;) zdjęcia z imprezy jakieś są ? :P Quote
marta1624 Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Jadzia jeszcze imprezę odsypia :megagrin: Quote
*Magda* Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Wybawiłaś się? :D Nie :P Dzień dobry :buzi: :) Dobry wieczór :) i jak tam po urodzinach? Dobrze :) Hejka ;) zdjęcia z imprezy jakieś są ? :P Nie ma :P Quote
*Magda* Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Jadzia jeszcze imprezę odsypia :megagrin: Co za baba :lmaa: Jak wyszłam dziś z domu o 7:30 rano, tak wróciłam przed 18 :mdleje: Byliśmy na Essen Motor Show ;) Zdecydowanie, Theoś jest za młody na takie wielogodzinne imprezy :lookarou: Quote
Recommended Posts