Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niecałe 24 godziny nie zaglądałam a tu kilka stron do nadrobienia, gaduły :mad:
Theoś przesłodki, a w buciorach już w ogóle :loveu:. Malutką ma tą rankę, szybko się zagoi i nie będzie śladu.
Na temat smrodu gryzoni się nie będę wypowiadać, bo mój pan mysz tak śmierdział że nie dało rady codziennie nie sprzątać. Do tego był alergikiem i nie mógł siedzieć w trocinach, w sianie też nie bardzo. Ale był taki wredot kochany że leczyłam i sobie dożył późnej mysiej starości. Chomika też miałam ale musiałam oddać bo mi Hexa próbowała szafkę staranować. Króliki i świnkę morską również mi się zdarzyło posiadać parę lat. Wszystko śmierdziało podobnie :evil_lol:.

Cześć Magda :). A w sumie raczej dobranoc :lol:

Posted

[quote name='marta1624']Miałam (i mam ;)) 112l (i tam był ten harem, razem z glonkiem) i 25l z innym bojkiem i krewetkami (zlikwidowane ;))[/QUOTE]

ło, to mi się w 60 nie żarły ;)
tzn, podgryzały się ale nie żarły :p

Posted

[quote name='dOgLoV']bo bojownik powinien być sam ! :eviltong:[/QUOTE]
Niekoniecznie :eviltong: Trzymają haremy, ale ja mam zawsze pecha :D Tak samo króliki- zawsze same samce, które mimo kastracji się gryzą :roll: Sąsiad ma hodowlane po 6-8 w klatkach, samce niekastrowane, i nic sobie nie robią... Ponoć za dobrze mają :D

Posted

[quote name='Angi']ja chciałam kiedyś ściągnąć bojownika, gupia ja :cool1:[/QUOTE]

cos tam takiego pamietam :lol:

rybki za krotko zyja zeby je sprowadzac , ale mamy zaprzyjaźnionego pana z zoologa , to moge go poprosić zeby mi jakiegos ładnego bojownika z hurtowni przywiózł , własnie u niego kiedys widziałam takie ładne strzępiaste :loveu:

Posted

[quote name='Angi'][URL]https://www.facebook.com/bettafighterworld?fref=ts[/URL]
tu są fajne bojowniki do oglądania:lol:[/QUOTE]

bajeranckie :loveu:

wlasnie z takimi pełnymi ogonami mi się podobają :loveu:

[IMG]https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10264429_921136417901528_938766993297464024_n.jpg?oh=df2740f0fe2d2ca18795a12b9c8a12b6&oe=54783F5A[/IMG]

Posted

[quote name='marta1624']Aga śliczny :loveu: Ja mam z kubeczka, podobny do takiego (tylko niebieski jaśniejszy ;)). [URL]http://dragonita.flog.pl/wpis/7378849/bojownik-strzepiasty-[/URL][/QUOTE]

coś podobnego miałam , ale mu się jedno oko zrobiło takie wielgachne , nie szło go z tego wyleczyć , pozniej stracił kolor i odszedl ehhh

Posted

[quote name='Angi']A ja mam gupikarium xD[/QUOTE]

miałam gupiki , rozmnażały mi sie jak głupie a pozniej te dorosłe zjadały te młode :stupid: nie mogłam na to patrzeć , wydałam rybki i zlikwidowałam akwarium :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']miałam gupiki , rozmnażały mi sie jak głupie a [B]pozniej te dorosłe zjadały te młode [/B]:stupid: nie mogłam na to patrzeć , wydałam rybki i zlikwidowałam akwarium :eviltong:[/QUOTE]

Norma, zdarza się. ;) nakarmić trzeba było :p
pamiętam jak mi sie pierwszy raz okociły:eviltong: te emocje xD

Posted

[quote name='Angi']Norma, zdarza się. ;) nakarmić trzeba było :p
pamiętam jak mi sie pierwszy raz okociły:eviltong: te emocje xD[/QUOTE]
Też to pamiętam ;) Urodziły się 4, dałam do karmnika, odchowałam, i zanim wypuściłam to kolejne 5 było ;) A potem już bardzo dużo, nawet do kotnika nie dawałam :D

Posted

[quote name='Angi']Też już nie daje do kotnika, bo nie nadążam :eviltong:[/QUOTE]
Nie dziwię się :D

Chciałam ostatnio zacząć z gupikami od nowa, ale niestety bojownik nie daje im żyć :/ Więc już zostawiłam jak jest ;)

Posted

[quote name='marta1624']Nie dziwię się :D

Chciałam ostatnio zacząć z gupikami od nowa, ale niestety bojownik nie daje im żyć :/ Więc już zostawiłam jak jest ;)[/QUOTE]
a ja mam fazę na bojownika..