*Magda* Posted April 6, 2017 Author Posted April 6, 2017 12 minut temu, Aleksa. napisał: To już widziałam ;p To obejrzyj jeszcze raz :P Quote
*Magda* Posted April 6, 2017 Author Posted April 6, 2017 Dobry wieczór :) Ale chyba zaraz pójdę spać :P Chociaż nie, bo jeszcze muszę kolację zjeść :D Quote
łamAga Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 5 minut temu, *Magda* napisał: Dobry wieczór :) Ale chyba zaraz pójdę spać :P Chociaż nie, bo jeszcze muszę kolację zjeść :D A ja piwko piję bo jeszcze "przyjaciółki " trzeba obejrzeć :P Quote
*Magda* Posted April 6, 2017 Author Posted April 6, 2017 34 minuty temu, łamAga napisał: A ja piwko piję bo jeszcze "przyjaciółki " trzeba obejrzeć :P Zjadłam 2 hamburgery, a teraz odgapiłam od Ciebie i piję piwo :P 32 minuty temu, Aleksa. napisał: Nie chce oglądać znowu tego samego :) Nie mam nic innego :P Quote
Tyśka) Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 Dobry wieczór;) I tu serialowo :D Moje seriale na razie się skończyły, czekam na kolejne sezony. Quote
łamAga Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Dobrze ze ja wczoraj nie doczytałam tego ze hamburgery wpierdzielałaś :P bo bym pewnie laptopa popluła :P Quote
*Magda* Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 Hej Córka :) Aga, a czemu? Nie lubisz? :P Quote
łamAga Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 7 minut temu, *Magda* napisał: Hej Córka :) Aga, a czemu? Nie lubisz? :P No własnie lubie i bym slinotoku dostała :P Quote
łamAga Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 6 minut temu, *Magda* napisał: Mam jeszcze jak chcesz :) ale musisz mi przynieść do łóżka :P Quote
łamAga Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 5 minut temu, *Magda* napisał: A kto mi przyniesie? :P No ja nie bo ja nie mam :P Quote
*Magda* Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 Mi też nie ma kto :P Zupkę chińską sobie zrobiłam ;) Ale zaraz idę spać, bo Nathan się pochorował i nocka będzie na bank zarwana :/ Quote
łamAga Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Mi też nie ma kto :P Zupkę chińską sobie zrobiłam ;) Ale zaraz idę spać, bo Nathan się pochorował i nocka będzie na bank zarwana :/ ojjjjjj ;( to nie zazdroszczę :/ ja wpierdalam rurki z nadzieniem arachidowym , oczywiscie z bieronki :P Quote
*Magda* Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: ojjjjjj ;( to nie zazdroszczę :/ ja wpierdalam rurki z nadzieniem arachidowym , oczywiscie z bieronki :P Zupki chińskiej mi nie zazdrościsz?! W sumie, to się nie dziwię, bo to samo świństwo :D Oczywiście żartuję ;) Ja będę też musiała biedronkę nawiedzić zaraz jak przyjedziemy :P Quote
Aleksa. Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Kiedy wyjeżdżacie ? kupujesz jednak te fotele ? Quote
*Magda* Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 Przed chwilą, Aleksa. napisał: Kiedy wyjeżdżacie ? kupujesz jednak te fotele ? W przyszły czwartek w nocy ;) Bogdan ma II zmianę, więc prawdopodobnie wyjedziemy dopiero o 1 w nocy :/ Ma jeszcze Bogdan rozmawiać, żeby mu pozwolili w czwartek pracować 11-20, to wtedy wyjazd koło godz. 21 ;) W poniedziałek bratowa mi kupi z Zygzakiem na pewno ;) Myślę jeszcze czy nie kupić drugiego dla Nathana :) Quote
łamAga Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 5 minut temu, *Magda* napisał: Zupki chińskiej mi nie zazdrościsz?! W sumie, to się nie dziwię, bo to samo świństwo :D Oczywiście żartuję ;) Ja będę też musiała biedronkę nawiedzić zaraz jak przyjedziemy :P Zupki Ci nie zazdroszczę bo zupkę mam w szafie ale nie chce mi się jej zrobić :P Sebastian mnie zawsze wyzywa jak jem zupki chinskie :P Biedronka to podstawa :P Quote
*Magda* Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 Biedronka to podstawa, bo pieluchy potrzebuję :P Quote
łamAga Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 5 minut temu, *Magda* napisał: Biedronka to podstawa, bo pieluchy potrzebuję :P hahahahahha teraz są kartony :D ale my juz kupujemy tylko pieluchomajtki , żeby młody myslal ze ma majtki na sobie i żeby wołał siusiu na spacerze dłuższym ;) Quote
*Magda* Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 Nie ważne czy kartony czy worki :P Ważne że Dada ;) Quote
Recommended Posts