łamAga Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Nie ważne czy kartony czy worki :P Ważne że Dada ;) Ale w kartonach bardziej się opłaca i jak dla mnie jakościowo są lepsze niż we workach :P Quote
*Magda* Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Ale w kartonach bardziej się opłaca i jak dla mnie jakościowo są lepsze niż we workach :P Zależy które brałaś w workach?! Bo ja biorę tylko te "extra soft", a nie "premium" :P Quote
łamAga Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Zależy które brałaś w workach?! Bo ja biorę tylko te "extra soft", a nie "premium" :P a ja nawet nie wiem bo brałam jak leci czekając na kartony :P Quote
łamAga Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Już nie firma pampers ? :D Ja pampersów używałam tylko w pierwszym miesiącu ;) Quote
*Magda* Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Już nie firma pampers ? :D Na początku tylko pampersy ;) Potem już używałam te z lidl'a (z Theodorem też). Ale w grudniu spróbowałam dady, bo wszyscy tak zachwalali. I od tamtej pory tylko ich używam ;) Są 3x tańsze niż Pampersy, a jakościowo (moim zdaniem) lepsze :) Kolega (Paweł) mi przywozi jak jedzie do Polski :D A teraz jedziemy z przyczepą, to zrobię taki zapas, że hoho :D Quote
Aleksa. Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 3 minuty temu, łamAga napisał: Ja pampersów używałam tylko w pierwszym miesiącu ;) Ty to weź się za drugie dziecko, a nie tu siedzisz o tej porze :D 1 Quote
Aleksa. Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Na początku tylko pampersy ;) Potem już używałam te z lidl'a (z Theodorem też). Ale w grudniu spróbowałam dady, bo wszyscy tak zachwalali. I od tamtej pory tylko ich używam ;) Są 3x tańsze niż Pampersy, a jakościowo (moim zdaniem) lepsze :) Kolega (Paweł) mi przywozi jak jedzie do Polski :D A teraz jedziemy z przyczepą, to zrobię taki zapas, że hoho :D Nie wiem czy to prawda, ale podobno pampery z Dady są też produkowane przez pampers? Quote
*Magda* Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 Przed chwilą, Aleksa. napisał: Ty to weź się za drugie dziecko, a nie tu siedzisz o tej porze :D On musieliby nie mieć prądu, rozładowane komórki/laptopy, zabrane psy i Fabiana, to może z nudów wzięliby się za seks w celach powiększenia rodziny :D Quote
*Magda* Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 Przed chwilą, Aleksa. napisał: Nie wiem czy to prawda, ale podobno pampery z Dady są też produkowane przez pampers? Nawet jeśli, to są ich lepszą wersją ;) Quote
Aleksa. Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: On musieliby nie mieć prądu, rozładowane komórki/laptopy, zabrane psy i Fabiana, to może z nudów wzięliby się za seks w celach powiększenia rodziny :D Sądze, że i wtedy mieliby wymówkę :D np. babke w domu hahahah :D Quote
łamAga Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Hahahahaha jakie rozmowy :P od kiedy mam w domu szczeniaka odechciało mi się 2giego dziecka :P Jak pies podrośnie i Fabian się dostanie do przedszkola to może mi się zachce ponownie :P A teraz ide spać bo rano znowu nie będę potrafiła oczu otworzyc :P Sebek dzisiaj znowu pił do mojej senności że na pewno byłam w Afryce i mnie mucha cc ugryzła stąd ta moja spiączka hehehehe Dobranoc :P Quote
Patikujek Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Siema! W temacie pampersów nie mam doświadczenia, ale wiem, że większość znajomych właśnie Dady kupuje, nawet ci w Niemczech zapasy robią w Polsce bywając:D A tak poza tym jak weekend mija? Quote
łamAga Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 21 godzin temu, Aleksa. napisał: Pamiętaj że zegar leeeeeci :D zegary nie mają skrzydeł i nie UMIĄ latać :P 6 godzin temu, Patikujek napisał: Siema! W temacie pampersów nie mam doświadczenia, ale wiem, że większość znajomych właśnie Dady kupuje, nawet ci w Niemczech zapasy robią w Polsce bywając:D A tak poza tym jak weekend mija? Ja powiem tak , dada to super pieluszki , mi jednak pampersy wydają się hmmm delikatniejsze w dotyku , takie bardziej przyjazne skórze , nie mniej jednak kupowałam dady , jak wywalac kase do kosza to lepiej mniej niż więcej :P a weekend leci szybko , i to bardzo ! do tego mamy lipną pogodę :/ byliśmy dzisiaj w lesie ale zimno było :/ ciekawe jaka pogoda będzie jutro .... Ps . się zapędziłam i myślałam że jestem w swojej galerii :D :P Quote
*Magda* Posted April 8, 2017 Author Posted April 8, 2017 7 godzin temu, Patikujek napisał: Siema! W temacie pampersów nie mam doświadczenia, ale wiem, że większość znajomych właśnie Dady kupuje, nawet ci w Niemczech zapasy robią w Polsce bywając:D A tak poza tym jak weekend mija? Hej ;) No, ja wielkich zapasów nie robiłam, bo nie miałam jak :/ Auto wiecznie załadowane full z dwójką dzieci i psem :/ Kolega regularnie jeździ do Polski, to mi przywoził, więc nie było problemu ;) A teraz jedziemy z przyczepą, to mogę wykupić pieluchy z wszystkich Biedronki w Opolu, Krapkowicach i okolicznych wioskach :D Weekend spędzam niestety na leczeniu dziecka :/ Jeszcze wczoraj żyłam nadzieją, że jego stan spowodowany jest ząbkowaniem ;) Jednak noc uświadomiła mi, że to jelitówka :( I cały dzień praktycznie bujałam się z dzieckiem na rękach, bo jak nie, to zaraz był płacz :/ Nawet do kibla nie mogłam spokojnie pójść, bo u tatusia ne rękach darł się jakby go ze skóry obdzierał :( 1 godzinę temu, łamAga napisał: Ps . się zapędziłam i myślałam że jestem w swojej galerii :D :P Czyli nic nowego :P Quote
łamAga Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Czyli nic nowego :P Standard :P Quote
Patikujek Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 16 godzin temu, łamAga napisał: Ps . się zapędziłam i myślałam że jestem w swojej galerii :D :P hahahahaha No u nas pogoda każdego dnia inna, a czasem i w ciągu dnia cztery pory roku się przewijają :P Quote
Tyśka) Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Hahhaa, no pogoda wariuje, ale! dzisiaj jest ciepło :) W końcu :D Quote
Patikujek Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 U mnie dzisiaj do szał pogodowy, że ledwo się ze spaceru doczołgaliśmy z psem. Ponad 2 godziny w mieszanym terenie w słońcu i padliśmy :D Ale oczywiście mam nadzieję, że taka pogoda zostanie :D Quote
łamAga Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 A u nas dzisiaj było i ciepło i zimno , ale ogólnie przyjemnie ;) Quote
*Magda* Posted April 9, 2017 Author Posted April 9, 2017 A ja miałam cudną pogodę dziś, dlatego dopiero dotarłam :P I zaraz idę spać :D :P Quote
Aleksa. Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 to faaajnie :P ja ide zaraz suszyć włosy i spać :D bo wstaje przed 5 ;D Quote
Recommended Posts