łamAga Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 4 godziny temu, mar....ka napisał: dorzucam do wczorajszych życzeń tylko sobie Ł wstaw, jakiś analfabeta robił mema :P Ja myślę że to celowe było :P Quote
*Magda* Posted February 25, 2017 Author Posted February 25, 2017 Dzięki Aga za linka, ale wolałabym koszulkę z własnym ONkiem :P Tak jak mam bodziaki zrobione ;) Dziękuję dziewczyny za życzenia :* Quote
łamAga Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Super fotorelacja <3 Bodzian fajnie wyglądał ale Theos żabka wymiata <3 mega wyglądał <3 tylko dlaczego siebie nie dodałaś ?;( a ta mała to narzeczona Nathana ? :D Quote
*Magda* Posted February 25, 2017 Author Posted February 25, 2017 Bo ja robiłam foty :P A potem mi nie miał kto zrobić zdjęcia, bo faceci poszli się przejść i po godzinie przyszli tacy skuci, że o 19 skończyła się impreza, a ja i Żaneta wkurwione na maksa! Tak, Helenka jest dla Nathana ;) My się tak teraz śmiejemy, że Zosia z Theodorem, a Helenka z Nathanem ;) Ale Michał (ojciec dziewczynek), ma taką sytuację w rodzinie: jego tata i brat taty (czyli wujek :P) ożenili się z siostrami :D Quote
łamAga Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 4 minuty temu, *Magda* napisał: Bo ja robiłam foty :P A potem mi nie miał kto zrobić zdjęcia, bo faceci poszli się przejść i po godzinie przyszli tacy skuci, że o 19 skończyła się impreza, a ja i Żaneta wkurwione na maksa! Tak, Helenka jest dla Nathana ;) My się tak teraz śmiejemy, że Zosia z Theodorem, a Helenka z Nathanem ;) Ale Michał (ojciec dziewczynek), ma taką sytuację w rodzinie: jego tata i brat taty (czyli wujek :P) ożenili się z siostrami :D No kurcze jedno zdjęcie mogli Ci zrobić ;( Hehehehe czyli trzeba przedłużyć tradycję :D Quote
*Magda* Posted February 25, 2017 Author Posted February 25, 2017 Mieliśmy mieć też zrobione rodzinne zdjęcie i dupa! No, trzeba ;) Quote
łamAga Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Mieliśmy mieć też zrobione rodzinne zdjęcie i dupa! No, trzeba ;) Musisz wymyślić jakąś karę dla Bodziana ! Quote
*Magda* Posted February 25, 2017 Author Posted February 25, 2017 Jutro będzie zdychał, więc sam sobie "zrobił" karę :D 1 Quote
łamAga Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Jutro będzie zdychał, więc sam sobie "zrobił" karę :D racja :D już mu współczuje :P ja piję piwo a już mi jakos niedobrze :P Quote
*Magda* Posted February 25, 2017 Author Posted February 25, 2017 A mi go w ogóle nie szkoda :P Zepsuli imprezę dzieciom i mi z Żanetą, więc niech jutro wszyscy cierpią :D Ja wypiłam 1 piwo na ulicy i 1 kieliszek likieru. I to wszystko :P Quote
łamAga Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 W sumie masz racje , dobrze mu tak :D a Ty se winko otwórz :D Quote
*Magda* Posted February 25, 2017 Author Posted February 25, 2017 Nie, idę zaraz spać. Dziś Nathan wstał przed 6 :/ Quote
Recommended Posts