łamAga Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Aga, nie utrudniam, tylko ułatwiam, żebyś miała pewność, że wpierdol dotarł do odpowiedniej osoby :P Już ja sie postaram żeby i pocztą dotarł do odpowiedniej osoby :P Quote
angineuuka Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 wpierdol to i ja powinnam dostac, bo sie nie zebrałam zeby wam paczki wysłać :P Quote
łamAga Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: wpierdol to i ja powinnam dostac, bo sie nie zebrałam zeby wam paczki wysłać :P Nie masz obowiązku :P Ale Magda mnie zaskoczyła pozytywnie <3 jutro Wam pokażę jakie cuda dostaliśmy ;) Quote
*Magda* Posted November 9, 2016 Author Posted November 9, 2016 2 minuty temu, angineuuka napisał: wpierdol to i ja powinnam dostac, bo sie nie zebrałam zeby wam paczki wysłać :P 1 minutę temu, łamAga napisał: Nie masz obowiązku :P Dokładnie ;) Quote
*Magda* Posted November 9, 2016 Author Posted November 9, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Ale Magda mnie zaskoczyła pozytywnie <3 jutro Wam pokażę jakie cuda dostaliśmy ;) A golfy nie za małe? :/ Quote
łamAga Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: A golfy nie za małe? :/ jeszcze za duże ;) myślę że na wiosnę będą ok ;) Quote
*Magda* Posted November 9, 2016 Author Posted November 9, 2016 Teraz, łamAga napisał: jeszcze za duże ;) myślę że na wiosnę będą ok ;) No to git :) Quote
łamAga Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: No to git :) Fabian jest drobniutki ale taki misz masz jaki ma w rozmiarach ubrań to masakra , jedne spodnie na 74 są dobre inne na 86 , masakra , jemu coś kupić nie mając go przy sobie graniczy z cudem żeby dobrze trafić w rozmiar ;) Quote
*Magda* Posted November 9, 2016 Author Posted November 9, 2016 Te z impidimpi są zawsze większe rozmiary ;) Quote
łamAga Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Te z impidimpi są zawsze większe rozmiary ;) Ty juz masz te rozmiarówki pewnie w jednym palcu :P Quote
*Magda* Posted November 9, 2016 Author Posted November 9, 2016 Teraz, łamAga napisał: Ty juz masz te rozmiarówki pewnie w jednym palcu :P No :D Quote
łamAga Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: No :D Pewnie zawsze kupujesz tej samej firmy to juz wiesz :) Quote
*Magda* Posted November 9, 2016 Author Posted November 9, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Pewnie zawsze kupujesz tej samej firmy to juz wiesz :) Dzieciom kupuję głównie w lidl i aldi, bo mają dobre jakościowo, a dużo tańsze niż np. w c&a ;) Dzieci za szybko rosną, żeby kupować np.kurtkę za 50 euro, której za rok już nie założy :/ Ok, u mnie teraz wszystkie ubranka po Theodorze są dla Nathana, więc wychodzi "taniej" jak się to podzieli na dwoje dzieci ;) Co nie zmienia faktu, że takim maluchom nie opłaca się kupować drogich ciuchów :P Quote
łamAga Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Dzieciom kupuję głównie w lidl i aldi, bo mają dobre jakościowo, a dużo tańsze niż np. w c&a ;) Dzieci za szybko rosną, żeby kupować np.kurtkę za 50 euro, której za rok już nie założy :/ Ok, u mnie teraz wszystkie ubranka po Theodorze są dla Nathana, więc wychodzi "taniej" jak się to podzieli na dwoje dzieci ;) Co nie zmienia faktu, że takim maluchom nie opłaca się kupować drogich ciuchów :P To prawda , w lidlu mają mega ciuszki dla dzieci jakościowo ;) ja często jednak kupuje od innych mamuś , które mają ciuszki po jednym dziecku noszone np jeden sezon , ziową kurtke kupiłam Fabianowi za 50 zł od jednej mamusi i dolozyła mi jeszcze gratis kombinezon zimowy mega gruby ,buciki kupuje nowe , rajstopki skarpetki , a tak to nie przywiązuje wagi czy nowe czy od kogoś ;) Quote
Ania :) Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Co do awizo na poczcie to ja mam tak zjebane babki i siebie , ze nie ma opcji tylko trzeba osobiście wszystko odebrać :/ kiedyś mi mojej paczki nie chciały dac bo adres na dowodzie mam inny (zameldowania jestem w Ostrowie ale adres na dowodzie stary - dowód aktualny więc babki w urzędzie mówiły że nie muszę zmieniac) , to im powiedziałam , ze co by było gdybym miała nowy dowód :P Quote
*Magda* Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 My mamy tylko małą placówkę poczty i 2 lata temu zmienił się właściciel. Dużo rzeczy kupujemy przez neta i zawsze wysyłka jest na moje imię i nazwisko. Wcześniej nie było problemu i Bogdan odbierał paczkę na mnie bez problemu. Po tej zmianie właściciela placówki poczty, to muszę za każdym razem na odwrocie awizo wypisywać zgodę, że Bogdan może w moim imieniu odebrać paczkę Aga, ja teraz za nową kurtkę dałam 13 euro, więc coś koło 50zł, właśnie w lidlu ;) Quote
angineuuka Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 to macie głupio :p ja nawet na głównej poczcie mogę odebrać paczkę za mamę/tatę. jedynie jakieś poważniejsze pisma to nie ;P (sądowe czy coś) a na mojej poczcie z rejonu ( małe paczki, listy) to już dowodu nie muszę pokazywać :D " Oooo, Pani Angeliko jest coś do pani " :D Quote
mar....ka Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 a ja na razie ogarniam rozkład pracy listonoszy na nowym adresie :) Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Magda to Wasze ceny w lidlu się chyba troszkę różnią od naszych bo u nas taka kurtka na młodego kosztowała by jakies 150 zł a szkoda mi dac tyle za kurtkę na jeden sezon :/ Quote
*Magda* Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 4 godziny temu, mar....ka napisał: a ja na razie ogarniam rozkład pracy listonoszy na nowym adresie :) A chociaż jest na kim oko zawiesić? :D 53 minut temu, łamAga napisał: Magda to Wasze ceny w lidlu się chyba troszkę różnią od naszych bo u nas taka kurtka na młodego kosztowała by jakies 150 zł a szkoda mi dac tyle za kurtkę na jeden sezon :/ Ja za kurtkę dałam 12.99, a za spodnie 9.99 :) Podobne ceny ludzie chcą na necie za używane, więc wolę kupić nowe ;) Zresztą, to co kupuję Theodorowi, to i tak za jakiś czas założy Nathan :) Nathanowi też co prawda kupiłam teraz nowy, ale liczę, że oddam go bratu/bratowej (są starania :)) 40 minut temu, Tyś(ka) napisał: A ja się tylko przywitam... ;) No to hejka :) Quote
*Magda* Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 Teraz, łamAga napisał: oooo to będzie znowu mały Broy :D Mój brat nie ma na nazwisko Broy :P Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: Mój brat nie ma na nazwisko Broy :P Matko jak ja już coś pierdolne to klekajcie narody :P 3 Quote
Recommended Posts