marta1624 Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Madzia szukaj pozytywów- spędzisz dzień z Theosiem :loveu: Nie dołuj się :) Quote
*Magda* Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Madzia szukaj pozytywów- spędzisz dzień z Theosiem :loveu: Nie dołuj się :) To fakt :loveu: Ale kasę też potrzebuję :nonono2: Quote
łamAga Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Nie tylko ja, ale to marne pocieszenie :lookarou: Na koniec roku zawsze jest gorzej z robotą :/ Aga, Ty lepiej fotke brzucha nam zrób :D Jak zdąże to jutro wam zrobię ;) Quote
*Magda* Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Na koniec roku zawsze jest gorzej z robotą :/ Jak zdąże to jutro wam zrobię ;) Ale tak zapewniali w zeszły tydzień, że będzie "bizi" :mad: A tu dupa blada :lookarou: Mam przepracowane w tym tyg. 14h :nonono2: Zdążysz ;) Quote
*Magda* Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Z ang. busy (czyt. bizi) = zajęty ;) Czyli miał być bizi=dużo pracy :P Quote
łamAga Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Z ang. busy (czyt. bizi) = zajęty ;) Czyli miał być bizi=dużo pracy :P mogła byś być moją nauczycielką języka angielskiego :D dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Ok, macie dziecięce foty z przed kilku godzin :) Oliwia Julia Quote
*Magda* Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Lino Theoś się chyba zakochał, bo ciągle przytulał i całował Oliwię :loveu: Quote
*Magda* Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 mogła byś być moją nauczycielką języka angielskiego :D dobranoc ;) Bez przesady :D Dobranoc :) Quote
angineuuka Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Zwislouchy? Bi na telefonie nie dowidze :D Quote
*Magda* Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Zwislouchy? Bi na telefonie nie dowidze :D Yes :D Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Dziś pobudka o 5:25 :mad: Pół godz. ściemniałam, że ja śpię i Theoś zasnął ponownie :) Śpi do teraz , ale chyba zaraz wstanie, bo się kręci :D Quote
marta1624 Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 O ja cie ale kot :-o A mina Oliwii- bezcenna, jak ją Theo przytula :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 O ja cie ale kot :-o A mina Oliwii- bezcenna, jak ją Theo przytula :evil_lol: Lino jest boooooooooooooooooooooooooooooooski :loveu: Oliwia nie lubi się przytulać :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Ale śmieszny ten kot :loveu: Oliwia niezbyt zadowolona :evil_lol: Quote
Małgonia Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Jak kotów nie lubie to tego bym schrupała :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Ale śmieszny ten kot :loveu: Oliwia niezbyt zadowolona :evil_lol: Śmieszny to on jest jak siedzi tak: A robi to notorycznie :evil_lol: Oliwia musi się nauczyć, że Theoś to Casanowa :evil_lol: Jak kotów nie lubie to tego bym schrupała :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ja bym wolała brytyjskiego, w kolorze czekolady :loveu: Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Wróciłam przed chwilą ze spaceru z psem i Theosiem ;) Myślałam, że będę dzwonić po Bogdana, bo "zaatakował" nas pies! Szliśmy sobie i minął nas facet na skuterze. Po chwili w naszą stronę, z tej strony co jechał facet, biegnie prosto na nas duży kudłaty pies. Zawołałam Torę, złapałam za łańcuch i dla Tory to był znak, że trzeba pańci bronić :loveu: Tora zaczęła szczekać. Pies się zatrzymał i też zaczął szczekać! Jak się zatrzymał, to się okazało, że to pudel duży, w kolorze takim jakimś beżowym. Był śliczny :loveu: Udało nam się jakoś minąć psa, choć ciągle na siebie szczekały :mad: i wtedy ten poleciał dalej :) Ale miałam przez chwilę stracha, bo kogo miałam bronić? Teodora? Torę? czy siebie? Quote
Małgonia Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Hahahahhhha, dobry ten kot!! :D :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A co do spaceru- ja włąsnie zawsze sie obawiam, takiej sytuacji jak ide sama z Kluska i psem. ale na szczscie na razie nic sie nie zdarzylo, tfu tfu Quote
agaciaaa Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Omg ten kot jest chyba z gumy :lol: genialny :evil_lol: Przygody na spacerze nie zazdroszczę, dobrze że skończyło się tylko na szczekaniu. Quote
łamAga Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 hejka ;) fotki :loveu: Theoś szybko zaczyna , żebyś czasami za szybko babcią nie została :jumpie: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8617_zpsc77a347b.jpg mój ulubieniec :loveu: dawno go nie pokazywałaś :loveu: przygody na spacerze nie zazdroszcze , ja sama nie wiedziała bym co robić :shake: Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Hahahahhhha, dobry ten kot!! :D :loveu: A co do spaceru- ja włąsnie zawsze sie obawiam, takiej sytuacji jak ide sama z Kluska i psem. ale na szczscie na razie nic sie nie zdarzylo, tfu tfu Lino jest the best :evil_lol: Tego psa widziałam pierwszy raz w życiu, więc nawet nie wiem kogo miałabym opierdzielać przy bliższej nadarzającej się okazji :mad: Omg ten kot jest chyba z gumy :lol: genialny :evil_lol: Przygody na spacerze nie zazdroszczę, dobrze że skończyło się tylko na szczekaniu. Gumowy Lino :evil_lol: Na szczęście :) Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 hejka ;) fotki :loveu: Theoś szybko zaczyna , żebyś czasami za szybko babcią nie została :jumpie: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8617_zpsc77a347b.jpg mój ulubieniec :loveu: dawno go nie pokazywałaś :loveu: przygody na spacerze nie zazdroszcze , ja sama nie wiedziała bym co robić :shake: Dawno go nie pokazywałam, bo dawno się nie widziałam ze znajomymi ;) Ale wczoraj miałam spontana i pojechałam do nich jak odebrałam Theosia od niani :) Miałam smycz przygotowaną, żeby psa walnąć jakby co ;) Ale pewnie nie wiele bym nią zdziałała :niewiem: Quote
Recommended Posts