marta1624 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 magdabroy napisał(a):Bo dostał karę i wygnałam go do domu :diabloti: Za chwilę i tak poszedł ponownie na podwórko, ale przez 5 min. miał na mnie focha :evil_lol: No to jesteś bardzo wyrodna :eviltong: Za takie okrucieństwo powinni Theosia dać Bodzianowi pod wychowanie :D Quote
Baski_Kropka Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Theoś lubi z języczkiem :evil_lol: Bleee :P Quote
*Magda* Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 marta1624 napisał(a):No to jesteś bardzo wyrodna :eviltong: Za takie okrucieństwo powinni Theosia dać Bodzianowi pod wychowanie :D Tak :D Jeździliby tylko na quadzie i jedli frytki :diabloti: Jeśli ja go o coś proszę, a on nie słucha, to kara musi być :mad: Ma już 2 lata i dobrze rozumie, co się d niego mówi ;) Baski_Kropka napisał(a):Theoś lubi z języczkiem :evil_lol: Bleee :P A Ty nie lubisz z języczkiem? Tylko tak "na sucho"? :diabloti: Quote
Aleksa. Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Baski_Kropka napisał(a):Theoś lubi z języczkiem :evil_lol: Bleee :P Mama go nauczyła :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Aleksandra95 napisał(a):Mama go nauczyła :evil_lol: To, akurat tata :diabloti: A było to tak: kilka dni temu przybiegł do mnie do kuchni Theoś, z otwartą buzią i wywalonym językiem. I za wszelką cenę chciał mi dać buzi :evil_lol: Poszłam do Bogdana i pytam: "co mu kazałeś zrobić?" A on mi na to: "kazałem dać Ci buzi z jęzorem" :mad::eviltong: Quote
Aleksa. Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 magdabroy napisał(a):To, akurat tata :diabloti: A było to tak: kilka dni temu przybiegł do mnie do kuchni Theoś, z otwartą buzią i wywalonym językiem. I za wszelką cenę chciał mi dać buzi :evil_lol: Poszłam do Bogdana i pytam: "co mu kazałeś zrobić?" A on mi na to: "kazałem dać Ci buzi z jęzorem" :mad::eviltong: o matko hahahahaa słodziak:diabloti::lol::loveu: Quote
*Magda* Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Aleksandra95 napisał(a):o matko hahahahaa słodziak:diabloti::lol::loveu: W takich momentach jest słodziak nad słodzaki :loveu: Ale jak się stawia, to już nie jest taki słodki :diabloti: Quote
Aleksa. Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 magdabroy napisał(a):W takich momentach jest słodziak nad słodzaki :loveu: Ale jak się stawia, to już nie jest taki słodki :diabloti: oj tam, ale jak takiemu dzieciakowi nie wybaczyć :lol::razz: Quote
*Magda* Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Aleksandra95 napisał(a):oj tam, ale jak takiemu dzieciakowi nie wybaczyć :lol::razz: Dlatego mu wybaczam ;) Przytulam, całuję i mówię że kocham kilka razy dziennie :loveu: Wiem, że nie długo będę się musiała nim dzielić z opiekunką :( Quote
Aleksa. Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 magdabroy napisał(a):Dlatego mu wybaczam ;) Przytulam, całuję i mówię że kocham kilka razy dziennie :loveu: Wiem, że nie długo będę się musiała nim dzielić z opiekunką :( Opiekunka będzie do Was przychodziła ? :) Quote
*Magda* Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Aleksandra95 napisał(a):Opiekunka będzie do Was przychodziła ? :) Nie, ja go będę wozić do opiekunki. Razem z Theosiem, będzie miała jeszcze 1 chłopca 5x w tygodniu-jak Theoś i 2 chłopców 2-3x w tygodniu. Wszyscy chłopcy, rocznikowo tak jak Theoś :) Quote
Aleksa. Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 magdabroy napisał(a):Nie, ja go będę wozić do opiekunki. Razem z Theosiem, będzie miała jeszcze 1 chłopca 5x w tygodniu-jak Theoś i 2 chłopców 2-3x w tygodniu. Wszyscy chłopcy, rocznikowo tak jak Theoś :) Aaa, to bardzo fajnie :) będzie miał z kim się bawić :loveu: Quote
*Magda* Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Aleksandra95 napisał(a):Aaa, to bardzo fajnie :) będzie miał z kim się bawić :loveu: No, fajnie się trafiło :) Quote
Baski_Kropka Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 magdabroy napisał(a): A Ty nie lubisz z języczkiem? Tylko tak "na sucho"? :diabloti: Lubie ale chyba wole z M. niż z Dexem xD Quote
Franca81 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Wyrodna matka, dziecko z psem w budzie a tatus jeszcze uczy buzi z jezyczkiem... Patologia. Biedna Tora, do takiej rodziny trafila.... :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 Franca81 napisał(a):Wyrodna matka, dziecko z psem w budzie a tatus jeszcze uczy buzi z jezyczkiem... Patologia. Biedna Tora, do takiej rodziny trafila.... :diabloti: Zapomniałaś, że Lumpek też biedny :evil_lol: marta1624 napisał(a):Hejka Magda ;) Hej Marta :) Quote
Franca81 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 magdabroy napisał(a):Zapomniałaś, że Lumpek też biedny :evil_lol: Lumpek przynajmniej potrafi się odgryźć i nalać do swojej nowej wielkiej kuwetki na świeżym powietrzu. :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 Franca81 napisał(a):Lumpek przynajmniej potrafi się odgryźć i nalać do swojej nowej wielkiej kuwetki na świeżym powietrzu. :diabloti: To mi teraz pojechałaś :mad: Wczoraj piasek zmieniłam i piaskownica jest zamknięta :eviltong: agutka napisał(a):wpadam mówię dzień dobry i spadam ;) Co tak szybko uciekasz? :placz::eviltong: Quote
Franca81 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 magdabroy napisał(a):To mi teraz pojechałaś :mad: Wczoraj piasek zmieniłam i piaskownica jest zamknięta :eviltong: Zgłoszę do TOZu że znęcasz się nad koteckiem i złośliwie zamykasz przed nim kuwetkę! :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 Franca81 napisał(a):Zgłoszę do TOZu że znęcasz się nad koteckiem i złośliwie zamykasz przed nim kuwetkę! :diabloti: Niech się nauczy korzystać z wc :eviltong: i jeszcze potem niech spuści wodę :D Quote
Recommended Posts