łamAga Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 to co by powiedział jak by jeszcze Tora sie dokumplowała :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 dOgLoV napisał(a):to co by powiedział jak by jeszcze Tora sie dokumplowała :eviltong: Tora nawet nie próbuje wejść do budy jak jest w niej Lumpek :shake: W tym domu kot ma więcej do gadania, niż ona :evil_lol: Quote
marta1624 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 magdabroy napisał(a):Tora nawet nie próbuje wejść do budy jak jest w niej Lumpek :shake: W tym domu kot ma więcej do gadania, niż ona :evil_lol: Lumpek ważniejszy od Tory a dużo lżejszy :D To jak u mnie Kaja i Lucek :D Quote
*Magda* Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 marta1624 napisał(a):Lumpek ważniejszy od Tory a dużo lżejszy :D To jak u mnie Kaja i Lucek :D Wiesz, jak Tora do nas trafiła, to Lumpek był już dorosłym kotem i mieszkał z nami już 6 lat :) Więc chcąc nie chcąc, pies od początku był na straconej pozycji :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 Dobranoc :) Idę się położyć do zimnego łóżka, bo coś Marta się nie wybiera spać :diabloti: Quote
marta1624 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 A u mnie młody wywalczył pozycję :D Grzeję ci łóżko od 20:30, nie wiedziałaś? :cool3: Quote
agaga21 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 magdabroy napisał(a):Wiesz, jak Tora do nas trafiła, to Lumpek był już dorosłym kotem i mieszkał z nami już 6 lat :) Więc chcąc nie chcąc, pies od początku był na straconej pozycji :diabloti: Niestety pies w relacji z kotem (pod jednym dachem) zawsze jest na straconej pozycji ;) Nadrabiam zaleglosci po małych zawirowaniach życiowych ;) Quote
*Magda* Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 marta1624 napisał(a): Grzeję ci łóżko od 20:30, nie wiedziałaś? :cool3: Jakoś nie było zbyt ciepłe :eviltong: agaga21 napisał(a):Niestety pies w relacji z kotem (pod jednym dachem) zawsze jest na straconej pozycji ;) Nadrabiam zaleglosci po małych zawirowaniach życiowych ;) I dobrze ;) Kot choć mały, to daje sobie radę :) No właśnie doczytałam, że jakiegoś doła miałaś :roll: Mam nadzieję, że już wszystko dobrze :buzi: Quote
marta1624 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Hejka ;) Tyle grzałam i zimne :mad: To dzisiaj sobie sama grzej :eviltong: Quote
agaga21 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 magdabroy napisał(a): Mam nadzieję, że już wszystko dobrze :buzi: nawet bardzo :) Quote
*Magda* Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 marta1624 napisał(a):Hejka ;) Tyle grzałam i zimne :mad: To dzisiaj sobie sama grzej :eviltong: To sobie sama nagrzeję :eviltong: agutka napisał(a):helloł panno Magdalenko ;) Helloł :) Panna, kiedy to było :diabloti: agaga21 napisał(a):nawet bardzo :) Cieszę się :) dOgLoV napisał(a):Dzień doberek ;) unikatowydiament napisał(a):dzień dobry :) Dobry, dobry :) Aga, jak ja bym mu coś takiego zamontowała na schodach, to chyba już nigdy nie poszedłby spać :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 hehehe no ja sama bym z nim mogła cały dzień z tego zjeżdżać :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 dOgLoV napisał(a):hehehe no ja sama bym z nim mogła cały dzień z tego zjeżdżać :eviltong: Ja też, tylko kto wtedy np. ugotuje obiad :diabloti: Nie lubię różowego, a kupiłam dziś różowe sandały na koturnie :oops: Quote
*Magda* Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 marta1624 napisał(a):Co chcesz różowy jest sweet :eviltong: Ale ja nie jestem sweet :eviltong: Quote
kamilka91 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Aaaaa, chcę taką zjeżdżalnię :multi: magdabroy napisał(a):Ale ja nie jestem sweet :eviltong: No to zaczniesz :diabloti: (przepraszam, że rzadko coś piszę... :oops: podczytuję na bieżąco ;)) Quote
marta1624 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 magdabroy napisał(a):Ale ja nie jestem sweet :eviltong: Ale widać w podświadomości chcesz :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 kamilka91 napisał(a):Aaaaa, chcę taką zjeżdżalnię :multi: No to zaczniesz :diabloti: (przepraszam, że rzadko coś piszę... :oops: podczytuję na bieżąco ;)) Kogo moje oczy widzą :crazyeye: No to musisz sobie sprawić taką zjeżdżalnie ;) Za kilka dni, Dzień Dziecka :cool3: marta1624 napisał(a):Ale widać w podświadomości chcesz :eviltong: Nie chcę być sweet, ale te buty mają granatową kratkę (też) i będą mi pasować do kilku rzeczy :eviltong: Quote
marta1624 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 magdabroy napisał(a): Nie chcę być sweet, ale te buty mają granatową kratkę (też) i będą mi pasować do kilku rzeczy :eviltong: Ja mam kilka różowych rzeczy na spacery z psem, a tego koloru szczerze nienawidzę ;) Jestem zmuszona do niego bo szkoda mi ciuchów dla psa a tylko te są w promocji :lol: Quote
łamAga Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 magdabroy napisał(a):Ja też, tylko kto wtedy np. ugotuje obiad :diabloti: Nie lubię różowego, a kupiłam dziś różowe sandały na koturnie :oops: Tylko wydaje mi się że nasze szanowne 4 litery by tej zjeżdżalni nie wytrzymały :eviltong: poka , poka , ja tam lubie różowy , ale na kims ;) Quote
Recommended Posts