Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Oooooo ile śniegu macie :lol: na nim juz w ogóle Torka wygląda na ciemniutką :loveu::loveu::loveu::loveu:

i jakiego ma fajnego kolegę :loveu::loveu::loveu::loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9175.jpg słodki blondasek :loveu::loveu::loveu::loveu:

Kolega już tu kiedyś wystąpił w galerii ;)
Przeważnie go spotykamy jak nie mam aparatu :mad: I dziś jak widziałam z daleka, że idą, to modliłam się w głowie, żeby skręcili w naszą stronę :evil_lol: Na szczęście właściciel Pablo poznał mnie już z daleka (tylko my mamy ONka i do tego chodzę z wózkiem) i skręcił w naszą stronę, bo Pablo też bardzo lubi Torkę :)

Mój słodki rudy blondasek :loveu:

Guest wolfheart
Posted

Jak Theo takie minki strzela...chyba ma wrodzony talent.:shiny:

Posted

magdabroy napisał(a):
Kolega już tu kiedyś wystąpił w galerii ;)
Przeważnie go spotykamy jak nie mam aparatu :mad: I dziś jak widziałam z daleka, że idą, to modliłam się w głowie, żeby skręcili w naszą stronę :evil_lol: Na szczęście właściciel Pablo poznał mnie już z daleka (tylko my mamy ONka i do tego chodzę z wózkiem) i skręcił w naszą stronę, bo Pablo też bardzo lubi Torkę :)

Mój słodki rudy blondasek :loveu:

a Bogdan wie o waszych spotkaniach ??:cool3:

rudy blondasek :diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
wszechstronne dziecię:evil_lol:

No :)

dOgLoV napisał(a):
a Bogdan wie o waszych spotkaniach ??:cool3:

rudy blondasek :diabloti:

Nie :eviltong: Ale nie musi wiedzieć, bo facet jest stary. I jak dla mnie, to dużo za stary :diabloti:

Z tyłu nadal ma rude włoski :loveu:

Posted

wchodzę do galerii i widzę 2 ONki i zastanawiam się do jakiej ja galerii weszłam :splat:
ale ja jestem ostatnio roztargniona...

Torka w zimowych barwach ma ładniejsze kolorki.. nie wiem czy kolor jej się zmienia czy to ustawienia aparatu :hmmmm:

no i widzę, że budowa to też trochę jakby inna jest.... podmieniłaś Torę?

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9206.jpg nooo jak nie ona :lol:

Posted

Kalyna, wróć do naszego świata :evil_lol:

Nie podmieniłam Torki ;) To chyba ta zimowa sierść u niej jest bardziej wyraźna ;) Bo jak patrzę na inne zimowe foty, to też te kolory są takie intensywne :)

Posted

Tora jak szaleje w śniegu :loveu: A u nas po zimie już tylko plucha pod nogami została.

Takiego ONka jak Torcia to mogłabym mieć, mówię całkiem poważnie :D :loveu:

A Theoś to już dawno skradł moje serducho, więc pozostaje mi się znów nad nim po och i ach-ować :lol: :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Kalyna, wróć do naszego świata :evil_lol:

Nie podmieniłam Torki ;) To chyba ta zimowa sierść u niej jest bardziej wyraźna ;) Bo jak patrzę na inne zimowe foty, to też te kolory są takie intensywne :)

bardzo chętnie... ale to dopiero początek :splat:

może ona tak kontrastuje?
co nie zmienia faktu, że taka sceneria jej bardzo pasuje :loveu:
Ty$ka napisał(a):

Takiego ONka jak Torcia to mogłabym mieć, mówię całkiem poważnie :D :loveu:

No to namawiamy, aby Magda zrobiła Torce uprawnienia i będzie mieć stadko wrednych kuleczek :D
Magda zobacz ile masz chętnych na szczeniaki :loveu:

Posted

Na szczeniaka też jestem chętna, o ile znajdziesz tak samo fajnego psa jak Torcia :loveu: No i mi trochę odchowasz szczeniaka, bo ja nie lubię papisiów :P

Posted

Ty$ka napisał(a):
Na szczeniaka też jestem chętna, o ile znajdziesz tak samo fajnego psa jak Torcia :loveu: No i mi trochę odchowasz szczeniaka, bo ja nie lubię papisiów :P

Tatuś Tory już jest w USA, więc na powtórny miot tej pary nie ma szans :shake: A może były by znowu takie ładne, mądre szczeniaczki :loveu:
Ja Ci mogę go trochę odchować :) Ale nie wiem, czy wtedy bym Ci go oddała :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Tatuś Tory już jest w USA, więc na powtórny miot tej pary nie ma szans :shake: A może były by znowu takie ładne, mądre szczeniaczki :loveu:
Ja Ci mogę go trochę odchować :) Ale nie wiem, czy wtedy bym Ci go oddała :eviltong:

Ej, a ja mam pomysła :P Dawaj na tatusia papisiów czarnego, użytkowego ONka - wtedy ja będę pierwsza po szczyla :loveu:
Jakbyś nie oddała to bym Ci siłą zabrała :P

Posted

Ty$ka napisał(a):
Ej, a ja mam pomysła :P Dawaj na tatusia papisiów czarnego, użytkowego ONka - wtedy ja będę pierwsza po szczyla :loveu:

To daleko będziesz po niego jechała :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
To daleko będziesz po niego jechała :eviltong:

Chyba mnie nie wywalisz za drzwi, gdy będę chciała u Ciebie jedną noc przenocować :siara: 8)

Posted

[quote name='Ty$ka']Ej, a ja mam pomysła :P Dawaj na tatusia papisiów czarnego, użytkowego ONka - wtedy ja będę pierwsza po szczyla :loveu:

oo co moje oczy widzą.. pięknie ;)

ja ostatnio też szał mam na użytki :roll:

No to Torka ma światowego tatusia... robi karierę ;)