Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']to mi prześlesz Sebastian nie pogardzi :evil_lol:

i oczywiscie obowiazkowo chce ją zobaczyć :evil_lol:[/QUOTE]

Sebastian trochę szczuplejszy niż Bogdan :eviltong:

Wszystko chcesz widzieć :mad: Poszła do pracy :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Sebastian trochę szczuplejszy niż Bogdan :eviltong:

Wszystko chcesz widzieć :mad: Poszła do pracy :eviltong:[/QUOTE]

oj tam oj tam , zwęzi się :eviltong:

:evil_lol:

właśnie miałam pisac że uciekam i teraz wyjdzie ze sie boję :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']:evil_lol:

właśnie miałam pisac że uciekam i teraz wyjdzie ze sie boję :eviltong:[/QUOTE]

To uciekaj ;) Miłej pracy i do jutra :)
Bój się, bój :eviltong:

Posted

To imprezka domowa Cię jutro czeka :-) Ciekawe czym Cię mąż szaskoczy :-)
Ja dostałam na rocznicę super prezent, mega oryginalny, dostałam SUPERNIC ;-) Najnowszy krzyk mody ;-)

Posted

[quote name='bira']To imprezka domowa Cię jutro czeka :-) Ciekawe czym Cię mąż szaskoczy :-)
Ja dostałam na rocznicę super prezent, mega oryginalny, dostałam SUPERNIC ;-) Najnowszy krzyk mody ;-)[/QUOTE]
o to mój chłop się zaopatruje w tym samym sklepie z prezentami dla mnie.

Włosami się nie przejmuj. Podczas ciąży pewnie nie zauważyłaś, że praktycznie sie nie gubi kłaków, prawie nie wypadają, ale po porodzie natura musi odrobić zaległości z tych kilku miesięcy i wszystko co normalnie się gubi przez kilka mcy to po porodzie wypada prawie na raz i jest dlatego taki "szok".

U mnie dziś rano przymrozek i mgła. Chcialam porobic foty, ale zapomnialam akumulatora naładować....

Posted

[quote name='bira']To imprezka domowa Cię jutro czeka :-) Ciekawe czym Cię mąż szaskoczy :-)
Ja dostałam na rocznicę super prezent, mega oryginalny, dostałam SUPERNIC ;-) Najnowszy krzyk mody ;-)

Nie ma imprezki, bo z małym się nie da tak jak lubimy :shake: Zawsze gdzieś sobie jechaliśmy: Luxemburg, Francja itp. Ale Theodorek szybko chodzi spać, więc w tym roku siedzimy w domu ;)
A ja dostałam bukiet czerwonych róż :loveu: Dawno nie kupił mi ciętych kwiatów. Ostatnio zawsze to był storczyk :)

[quote name='Ptysiak']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8301.jpg?t=1353003525 Torka i piłeczka to jak jedność :loveu:

Teoś ma śliczne śpioszki :loveu:

Dziękuję :)

Vichy jest dobre ;) Szkoda, że mój brat już nie jest przedstawicielem Vichy, bo bym miała za free :)
Ale ja wiem, że to przez ciążę ;) Kupiłam dziś witaminy na włosy i zobaczymy co będzie ;)

[quote name='panbazyl']Włosami się nie przejmuj. Podczas ciąży pewnie nie zauważyłaś, że praktycznie sie nie gubi kłaków, prawie nie wypadają, ale po porodzie natura musi odrobić zaległości z tych kilku miesięcy i wszystko co normalnie się gubi przez kilka mcy to po porodzie wypada prawie na raz i jest dlatego taki "szok".

O tak, w ciąży włosów nie gubiłam wogóle ;) Szkoda, że teraz to idzie tak szybko :(

[quote name='phase']Dzień dobry. :)
A może w aptece coś poradzą na włosy?

Dobry wieczór :)
Narazie apteka musi na mnie poczekać :)

[quote name='panbazyl']szybciej w sklepie z czapkami ;)

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Angi napisał(a):
Co u braciszka? :)

Braciszek już śpi ;)
Ale rośnie z niego mały telemaniak :D Musiałam wyjść z pokoju gdzie jest telewizor, bo zamiast jeść, to chciał się w telewizor gapić :mad: Poszłam do pokoju obok i wypił całą butelkę mleka :)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Wszystkiego dobrego dla was :BIG::new-bday::BIG::new-bday: następnych wielu lat wspólnych życzę :loveu::loveu::loveu::loveu:

Dziękuję :buzi: Mam nadzieję, że jeszcze wiele lat przed nami :loveu:

Posted

Dołączam się do gratulacji i najlepszych życzeń dla Was :loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8301.jpg?t=1353003525 wariatka :evil_lol:
http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8380.jpg?t=1352917394 jeeej, jakie minki robimy słodziutkie :loveu:
http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8291.jpg?t=1352917087 czemu teraz tak mało ładnych, normalnych, nie przesadnie kątowanych onków jak Tora...

Mi włosy się strasznie niszczą i wypadają bez ciąży, więc nie wiem co z nimi będzie jak już przyjdzie na mnie pora :eviltong: Odżywek, serum używam, podcinam regularnie, a one i tak rozdwojone i wypadające..