Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kalyna']eh nie martw się, bo owczarek niemiecki=aport :) więc wszystko z Torą w porządku ;)

łooo morze :loveu: ehh dobrze Wam :p
no to moja Pirania to onka :diabloti: znosi wszystko do domu - jak ta baba z targu....

Posted

panbazyl napisał(a):
no to moja Pirania to onka :diabloti: znosi wszystko do domu - jak ta baba z targu....

ja to wyczytałam z alfabetu ONka :diabloti::diabloti:
i On bez piłki to nie On :evil_lol::evil_lol:
więc Tora to 200% Owczarka w Owczarku :loveu:

Posted

kalyna napisał(a):
ja to wyczytałam z alfabetu ONka :diabloti::diabloti:

a w Piranii jest spokojnie miejsce na 500% - w tym połowa to labrador a reszta onek :diabloti: - od kilku dni jest na diecie, bo łatwiej ją przeskoczyć niż obejść....

Posted

[quote name='kalyna']ja to wyczytałam z alfabetu ONka :diabloti::diabloti:

W takim razie w Neronie jest 0% Onka :evil_lol: On ani pilek nie lubi ani patykow :eviltong:

[quote name='panbazyl']a w Piranii jest spokojnie miejsce na 500% - w tym połowa to labrador a reszta onek :diabloti: - od kilku dni jest na diecie, bo łatwiej ją przeskoczyć niż obejść....

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

panbazyl napisał(a):
a w Piranii jest spokojnie miejsce na 500% - w tym połowa to labrador a reszta onek :diabloti: - od kilku dni jest na diecie, bo łatwiej ją przeskoczyć niż obejść....

nie będę się licytować, który pies czego ma więcej :eviltong:

a z nadmiarem ciałka to my też się zmagamy :diabloti:

Posted

No wkońcu chciałam 100% owczarka ;) No to mam go aż w nadmiarze :evil_lol: Ale się nie podzielę :eviltong: A z nadmiarem ciałka my problemu nie mamy ;) Pierwsze oznaki podwyższonej wagi, skończyły się zmniejszeniem porcji z 3% na 2.5% :) I jest dobrze :lol:

Posted

oj żebym ja tak sobie osobiście potrafiła zmniejszyć te % przy lodówce..... A Pirania jest sprytna - jej aktywnośc polega na wyczekiwaniu kiedy który pies odejdzie od miski - wtedy wszystko jej

Posted

panbazyl napisał(a):
oj żebym ja tak sobie osobiście potrafiła zmniejszyć te % przy lodówce..... A Pirania jest sprytna - jej aktywnośc polega na wyczekiwaniu kiedy który pies odejdzie od miski - wtedy wszystko jej

Miałam kiedyś takiego kota ;) Też czekał kiedy ten drugi odejdzie od swojej "zdobyczy" i już było pożarte :evil_lol:

Posted

Magda, nie chcę Cię straszyć, ale pogoda na weekend ma być taka jest jest teraz czyli beznadzieja. Zresztą zobacz sobie prognozę... płakac się chce.........

Posted

[quote name='bira']Magda, nie chcę Cię straszyć, ale pogoda na weekend ma być taka jest jest teraz czyli beznadzieja. Zresztą zobacz sobie prognozę... płakac się chce.........

U mnie też beznadzieja :( Codziennie lookam na pogodę i wedłóg tego:
http://pogoda.gazeta.pl/pogoda/0,0.html?lp=10-31_3965#10-31_3965 niedziela ma być całkiem całkiem ;)

[quote name='Ptysiak']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5689.jpg mówią, że psy się nie śmieją a tu proszę :)

Moja uśmiechnięta morda :loveu:

Posted

[quote name='kalyna']Magda jak mniemam z zdjęć to nie Ty rzucałaś piłeczkę Torze. I ona sama przynosiła piłkę osobie która wrzuciła, czy najpierw do Ciebie biegła?

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5687.jpg ale sie gramoli :D

No ja robiłam foty, a koleżanka rzucała ;) Ale najpierw ja musiałam kazać jej puścić piłkę, bo Kasi nie chciała posłuchać :D Potem Kasia brała piłkę i rzucała ;) No i jak Torka wracał, to musiała ją wołać, bo inaczej Tora biegła do mnie albo Bogdana :)

Posted

magdabroy napisał(a):
No ja robiłam foty, a koleżanka rzucała ;) Ale najpierw ja musiałam kazać jej puścić piłkę, bo Kasi nie chciała posłuchać :D Potem Kasia brała piłkę i rzucała ;) No i jak Torka wracał, to musiała ją wołać, bo inaczej Tora biegła do mnie albo Bogdana :)

no to tak jak Sonia :D tylko, że Sonia z zabawkami tylko do mnie leci i siostra się wkurza :D
tatę moje słucha, ale to z przebłyskami inteligencji :D bo czasem ma go w d*** a czasem wpatrzona jak w obrazek:mad:

Posted

bira napisał(a):
Magda, nie chcę Cię straszyć, ale pogoda na weekend ma być taka jest jest teraz czyli beznadzieja. Zresztą zobacz sobie prognozę... płakac się chce.........

no co Wy?????? U nas ma być prawie 30 na plusie :)
siedzę w biurze i dostaję świra - młyn jak cholera....

Posted

panbazyl napisał(a):
no co Wy?????? U nas ma być prawie 30 na plusie :)

Tylko, że my jesteśmy 1000km dalej ;)
A to, że ma być, to nie znaczy, że będzie :eviltong: Wielkanoc też miała być w PL ciepła i co??