Jump to content
Dogomania

Psiaki biedaki z Pułtuska:( jeden cudem przeżył zimę

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

byłam w piątek w Pułtusku- zero psów... za to moja przyszła bratowa wczoraj była w okolicy Skarpy- czyli tych bloków gdzie i najczęściej przebywają psy i mówiła że wdziała psa w typie husky, który był tak chudy że się popłakała:( kupiła mu jedzenie chociaż. kurcze myslę o tym huskim.... czy ktoś ma może nr tel do Kasi??????

• 3 weeks later...
Guest kasia mierzejewska
Posted

Jestem na forum cały czas - nie zaglądałam tu ostatnio, bo zajęłam się jednym z psów z Pułtuska - zgarnęłam błąkającą się po mieście sukę w złym stanie w cieczki, Szantę, i głównie zajmuję się jej sprawą (tu wątek: http://www.dogomania.pl/threads/205690-Szanta-Pułtusk-w-ciężkim-stanie-po-sterylce-bardzo-potrzebne-deklaracje-na-hotelik).
Jesli chodzi o psiaki biedaki z Pułtuska, to z zimy ostał sie juz tylko jeden, ten spod lidla. Biedak przeżył zimę, kuląc się z zimna pod sklepami, dokarmiany i ocieplany kocami przez ludzi. Teraz biega po mieście, chodzi za ludźmi, szuka swojego człowieka. Dzis był ze mną na spacerze z moją suką. Zrobiłam mu kilka fotek, może coś się dla niego odmieni. Jest bardzo sympatyczny, kochany, przyjazny, nieduży (nie sięga kolan), taki trochę lisek. Wydaje się być młodziutki. Byłoby cudnie, gdyby udało mu się kogoś znaleźć przed zimą. Nie wiem, co sie stało z resztą psów. Pewnie przepadły gdzieś... Niestety, są nowe psy. Jak zauważyła fibi:), jest tu suka husky, moim zdaniem (chociaż nie znam się na tej rasie), bardzo mocno w typie. Jest ruda, ale ja widują ją bardzo rzadko.
Fotki:

Guest kasia mierzejewska
Posted

Nie mam też pomysłu na konkretną pomoc dla niego. Nie jestem w stanie utrzymać go w hotelu-nie dam rady utrzymać dwóch psów. Nie mogę wziąć na dt, bo jestem maxymalnie zazwierzęcona. Nie wiem, może ktoś coś pomoże? Wymyśli?

Guest kasia mierzejewska
Posted

Podnoszę psiaka do góry

Guest kasia mierzejewska
Posted

Ok, spróbuję zająć sie tym jutro - dziś już chyba nie dam rady, chyba że wieczorem.

Guest kasia mierzejewska
Posted

Podnoszę do góry