Kocurek Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Oj niech te mrozy wreszcie sie skoncza....niech bedzie cieplej troszke tym bezdomniakom...:( Quote
Igiełka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 niechciane.. same .. śpią na śniegu i marzą o domu:( Quote
zenobiusz flores Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Psiaki z Pułtuska czekają na jakąkolwiek pomoc . Quote
megii1 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Zapraszam na bazarek dla mojego tymczasowicza Liska: http://www.dogomania.pl/threads/203277-Ciuchy-buty-prostownica-drobiazgi-dla-ps%C3%B3w!-Na-Liska!-do-6.03.11! Quote
feliksik Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 ja lecę na bazarek - muszę sobie humor poprawić zakupami Quote
fibi:) Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 cisza na wątku... byłam w piątek w Pułtusku- żadnego psa nie widziałam tu gdzie wtedy:( będę też we wtorek, wezmę jedzenie ze sobą... Quote
fibi:) Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 malagos napisał(a):Często przy dworcu PKS widac bezdomne psy. wiem bo tam ostatnio były jak je karmiłam. a teraz nie było żadnego. Quote
megii1 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Zapraszam na nowy, wypasiony bazarek dla Liska - firmowe ciuszki, buty, srebro, złoto i inne :smile: http://www.dogomania.pl/threads/2037...ka-do-13.03.11!!! Quote
Ilonajot Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 dziewczyny, przeczytajcie i rozsylajcie dalej innym ku przestrodze: http://www.dogomania.pl/threads/204773-Domowy-hotel-w-oborze-DT-u-Arktyki platny DT, ktory okazal sie ... obora!!! Quote
fibi:) Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 a ja podniosę psiaki..... Kasi nie ma na dogo :( Quote
fibi:) Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 jak byłam ostatnio w Pułtusku to żadnego nie widziałam :( teraz będę w czwartek Quote
fibi:) Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 niestety psów nie widziałam:( nie wiem, by może przeniosły sie na bloki??? Quote
fibi:) Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 byłam w piątek w Pułtusku- zero psów... za to moja przyszła bratowa wczoraj była w okolicy Skarpy- czyli tych bloków gdzie i najczęściej przebywają psy i mówiła że wdziała psa w typie husky, który był tak chudy że się popłakała:( kupiła mu jedzenie chociaż. kurcze myslę o tym huskim.... czy ktoś ma może nr tel do Kasi?????? Quote
Guest kasia mierzejewska Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Jestem na forum cały czas - nie zaglądałam tu ostatnio, bo zajęłam się jednym z psów z Pułtuska - zgarnęłam błąkającą się po mieście sukę w złym stanie w cieczki, Szantę, i głównie zajmuję się jej sprawą (tu wątek: http://www.dogomania.pl/threads/205690-Szanta-Pułtusk-w-ciężkim-stanie-po-sterylce-bardzo-potrzebne-deklaracje-na-hotelik). Jesli chodzi o psiaki biedaki z Pułtuska, to z zimy ostał sie juz tylko jeden, ten spod lidla. Biedak przeżył zimę, kuląc się z zimna pod sklepami, dokarmiany i ocieplany kocami przez ludzi. Teraz biega po mieście, chodzi za ludźmi, szuka swojego człowieka. Dzis był ze mną na spacerze z moją suką. Zrobiłam mu kilka fotek, może coś się dla niego odmieni. Jest bardzo sympatyczny, kochany, przyjazny, nieduży (nie sięga kolan), taki trochę lisek. Wydaje się być młodziutki. Byłoby cudnie, gdyby udało mu się kogoś znaleźć przed zimą. Nie wiem, co sie stało z resztą psów. Pewnie przepadły gdzieś... Niestety, są nowe psy. Jak zauważyła fibi:), jest tu suka husky, moim zdaniem (chociaż nie znam się na tej rasie), bardzo mocno w typie. Jest ruda, ale ja widują ją bardzo rzadko. Fotki: Quote
Guest kasia mierzejewska Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Nie mam też pomysłu na konkretną pomoc dla niego. Nie jestem w stanie utrzymać go w hotelu-nie dam rady utrzymać dwóch psów. Nie mogę wziąć na dt, bo jestem maxymalnie zazwierzęcona. Nie wiem, może ktoś coś pomoże? Wymyśli? Quote
mtf zalesie Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 moze zrob mu jakies ladne zdjecie i tekst to wykupie mu ogloszenia na mazowszu Quote
Guest kasia mierzejewska Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Ok, spróbuję zająć sie tym jutro - dziś już chyba nie dam rady, chyba że wieczorem. Quote
mari23 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 mtf zalesie napisał(a):moze zrob mu jakies ladne zdjecie i tekst to wykupie mu ogloszenia na mazowszu jak będą zdjęcia - mogę mu zrobić allegro Quote
Recommended Posts