malagos Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 może ta ratlerkowa dama znajdzie swoja pańcię?..... Quote
Temida Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 BAZAREK DLA MANII. Możecie mi troszkę pomóc w reklamie :oops: http://www.dogomania.pl/threads/203146-SUPER-FILMY-na-DVD-dla-bezdomnej-Manii-i-psiak%C3%B3w-do-7.03-do-godz.-21-ZAPRASZAMY Quote
malagos Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Temida napisał(a):A witam wszystkich, dzisiaj niedziela adopcyjna w schronisku zobaczymy jakie efekty. Są jakieś efekty?............. Quote
Temida Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Małgosiu jutro będę wiedziała, bo musiałam wcześniej wyjechać. Oby... Quote
Temida Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Lara (teraz Saba) ma się dobrze w domku u p. Marzeny. Dzisiaj dużo zjadła, biegała po ogrodzie. Mam parę zdjęć to wstawię. Trzeba ją jeszcze wiele nauczyć, ale podałam namiar na moją koleżankę, która prowadzi szkolenia i troszkę rad ,,na szybko''. Najważniejsze że nasza psinka ma dom, jest kochana i ja się troszkę uspokoiłam. Quote
Alexandra29 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Super wiadomość że dziewczynka została w domku:-) Quote
Temida Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 A to zdjęcia Lary tzn. Saby ze zwiedzania ogrodu. Quote
Ziutka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Dostałam zapytanie o Lolę z bazarku ogłoszeniowego, do kogo przesłać maila ? Quote
Jusia&Szila Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='Ziutka']Dostałam zapytanie o Lolę z bazarku ogłoszeniowego, do kogo przesłać maila ? Do Amandy! do Amandy!!! [email protected] jakies ciekawe zapytanie czy nie zapeszamy?? Quote
Temida Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Do mnie, tak :) Justynka meila podała wyżej. Quote
Ziutka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Już przesyłam.. Pani pyta o wagę, wiek i stan zdrowia :roll: Quote
tora355 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Cześć mam takie pytanie-Gdzie dokładnie jest ulica:Spacerowa w Radomsku?Jestem ze Sląska jednak bardzo często jeżdze w tamte okolice.Dodam że wiem gdzie w jest dworzec pkp i pks, Kowalowiec,cmentarz(koło takiego sklepu,kiedys to był..Chempion) wiem gdzie był/jest biedronka,stadion RKS Urząd Miasta,mleczarnia. :)Czy któryś ztych obiektów jest w okolicach do schroniska?Adopcja pieska nie wchodzi w gre(brak miejsca)ale ryż,kasze makarony(duza ilosć) i karma sucha jak najbardziej. Nie wiem czy zaglądne tutaj szybko,więc jeśli ktoś mógłby udzielić mi informacji to prosze o @ [email protected] Ps: najbliższa moja wizyta w RADOMSKU na początku maja. Ps1: No chyba że ktoś życzliwy spotka sie ze mną w znanych mi okolicach i poprostu pojedzie ze mną dostosuje się. Quote
Temida Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Już Ci odpisuję, ale pewnie że się możemy spotkać pod stadionem. Quote
olivetshka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Wczoraj zadzwonili znajomi, którym podesłałam w zeszłym tyg. Larę. Chcieli po nią jechać nawet dzisiaj... Za późno zobaczyli moją wiadomość... P. Ewa wczoraj cały dzień miała ją w głowie i wyobrażała sobie, że Lara z nimi zamieszka... Jeżeli będziecie mieli w schronisku podobną sunię do Larci, to prosze o kontakt ;) A Larze raz jeszcze życzę wszystkiego naj naj. Quote
beka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Dziewczyny czy ta sunia jest w schronisku? mię: Kodi Sterylizacja: tak Chip: tak Wiek: ok. 2 lata nr boksu: Kodi to śliczna sunia o kudłatym, kręconym futerku. Jest troszkę smutna, ale to dlatego że wciąż patrzy za domem. Ma łagodną i przyjacielską osobowość. to welsh terierier na moje oko. Jakiej jest wysokości? Quote
malagos Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 A jak adopcje, udało sie którejś psince? Quote
Asiaczek Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 malagos napisał(a):może ta ratlerkowa dama znajdzie swoja pańcię?..... Wiem, że ratlerki kocha inga.mm. Ale czy ma miejsce4 w domku na jeszcze jedną malutką biedulkę - nie wiem... Pzdr. Quote
Temida Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 beka, tak ta sunia jest w schronisku. Taka ciut za łydkę. Wczoraj nikt nie przyszedł, za to doszły dwa psy. Ratlerek ma 2 miesiące i ma obcięty ogonek. Zaraz wstawię zdjęcia spanielka i proszę o rady do kogo. Mamy pięknego charta też wstawię i też proszę o ukierunkowanie. A oto Dropsik: ( ZDJĘCIA na 1 SZEJ) i SONAR CHART Quote
Temida Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 A czy są chętni do wykonania ogłoszeń dla Mimi i Dropsika. :( Quote
terra Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Ależ perełki macie w schronisku. Cuda. Trzeba wołać cioteczki od spanieli i chartów. Na pewno coś pomogą. Sunia Dipsi przypomina mi rozczochranego chińskiego grzywacza. Prześliczna jest Lola, taka delikatna i zwiewna. Zrobię ogłoszenia Mimi. Quote
Temida Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Założyłam Pongo wątek na: Forum Molosów Co do chartów to już Sonar jest przesłany dziewczyną. Za MIMI bardzo Ci dziękuję. A dziewczyny od Spanieli ściągnąć trzeba. Perełki cudowne. Quote
wujek & ciocia Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Temida napisał(a):Lara (teraz Saba) ma się dobrze w domku u p. Marzeny. Dzisiaj dużo zjadła, biegała po ogrodzie. Mam parę zdjęć to wstawię. Trzeba ją jeszcze wiele nauczyć, ale podałam namiar na moją koleżankę, która prowadzi szkolenia i troszkę rad ,,na szybko''. Najważniejsze że nasza psinka ma dom, jest kochana i ja się troszkę uspokoiłam. super wieści :) Quote
Recommended Posts