MaDi Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 plastelina napisał(a):wazelinka;p ja bym zwariowała po tygodniu mając tyle na głowie:| Do wariactwa się nie przyznam:eviltong: Quote
jogolcia@pdx Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 IVV napisał(a):Jolus strasznie sie ostatnio ociagasz ;) Jaa??????????????? To oszczerstwo przecież IVV :-) Przyleciałam momentalnie po zaproszeniu MaDi .... I pięknie dziękuję za czekoladki przywitalne Andegawenko, szczególnie te z ciemną czekoladą (a propos rodzajów/gatunków, to przypomniała mi się historia z jednej z moich podróży do Polski - na pytanie jakie mają dostępne wina stewardesa odpowiedziała mi : białe i czerwone, i nie wiedziała dlaczego zaśmiewałam się serdecznie przez kilka minut...) MaDi - NIGDY sie nie przyznawaj, po prostu "świruj głupa" jak to się w niekórych środowiskach mówi.... ;-) Quote
MaDi Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Świruje ile tylko mogę i jak mogę:evil_lol: Quote
MaDi Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 W poniedziałek rozmowa z przełożonym policjanta. Ciekawa jestem co powie, miał dużo czasu aby się przygotować... Quote
muzzy Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 MaDi napisał(a):W poniedziałek rozmowa z przełożonym policjanta. Znaczy ktoś ze Straży będzie z nim rozmawiał, czy policja/prokuratura/(czy kto tam się sprawą zajmuje)? Bo jeśli ktoś z LSOZ, to daj znać po rozmowie, jakie było podejście przełożonego. A czy TVN nadal interesuje się tą sprawą? Quote
E-S Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 O proszę, psia ofiara policjanta. Więcej razy niż 2 zakuć go w krowi łańcuch nie mógł ? Zapisuję oczywiście. Quote
MaDi Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 muzzy napisał(a):Znaczy ktoś ze Straży będzie z nim rozmawiał, czy policja/prokuratura/(czy kto tam się sprawą zajmuje)? Bo jeśli ktoś z LSOZ, to daj znać po rozmowie, jakie było podejście przełożonego. A czy TVN nadal interesuje się tą sprawą? Jadę razem ze Zdzichem, TVN też ma w planie nalot:evil_lol: Quote
MaDi Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 E-S napisał(a):O proszę, psia ofiara policjanta. Więcej razy niż 2 zakuć go w krowi łańcuch nie mógł ? Zapisuję oczywiście. Widocznie bał się...bo podobno Reks miał być agresywny:roll: Dzisiaj kąpaliśmy we dwójkę Reksia mordercę i jakoś mam wszystkie paluszki:diabloti: Quote
faith35 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 i tutaj też trafiłam.. Reksiu, nie wiem, jak mogę Ci pomóc.. na pewno nie pomocą finansową, ani bazarkiem, bo szkoła się zaczyna i nie będę miała jak nadzorować tego wszystkiego.. porozsyłam wątek ;) Quote
iwop Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 ciekawe, czy zostanie pociągnięty do odpowiedzialności sk.. Quote
IVV Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 MaDi napisał(a):Jadę razem ze Zdzichem, TVN też ma w planie nalot:evil_lol: pozdrowienia dla Zdzicha ;) trzymam za Was kciuki!!!!! Quote
E-S Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 MaDi napisał(a):Widocznie bał się...bo podobno Reks miał być agresywny:roll: Dzisiaj kąpaliśmy we dwójkę Reksia mordercę i jakoś mam wszystkie paluszki:diabloti: Jakby go okręcił tym łańcuchem jak baleron tak z 5 razy to niewątpliwie pies by natychmiastowo złagodniał ;). Moim zdaniem jest to sposób myślenia niestety typowy dla większości policjantów: jak się spuści komuś łomot i żreć ani pić nie da to zbawiennie wpłynie to na wywołanie u pobitego miłości do oprawców ... nie komentujcie tego postu bo jest na granicy odp. Quote
MaDi Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 faith35 napisał(a):i tutaj też trafiłam.. Reksiu, nie wiem, jak mogę Ci pomóc.. na pewno nie pomocą finansową, ani bazarkiem, bo szkoła się zaczyna i nie będę miała jak nadzorować tego wszystkiego.. porozsyłam wątek ;) Dziękuję,że jesteś teraz wiem,że będzie ruch na wątku;) Quote
barbara.h Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 MaDi napisał(a):Widocznie bał się...bo podobno Reks miał być agresywny:roll: Dzisiaj kąpaliśmy we dwójkę Reksia mordercę i jakoś mam wszystkie paluszki:diabloti: Ciekawa jestem który z psów jest bardziej agresywny!!! :cool3: Quote
plastelina Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 a jak psina się czuje teraz?przytył już chociaż troszkę? Quote
MaDi Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Reks ma się dobrze boczki mu się odessały. Zapraszam na dzisiejsze wydanie UWAGI w TVNie o 19.50. Na końcu podobno ma być Reksio, natomiast w najbliższym czasie pewnie cały odcinek zostanie mu poświęcony. Pismo do prokuratury złożone.Afera jest straszna mam nadzieję,że "nie ukręcą głowy sprawie". Ze względu na dobro Reksa będę pisała tutaj mało o podejmowanych krokach. Proszę osoby które mogą wesprzeć Reksa finansowo lub rzeczowo o pomoc:oops: Quote
LadyS Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Reksio, ten z żółtą apaszką koło Zuzi to pewnie on ;) dziś mnie obszczekał, ale potem nawet merdał - nie odważyłam się pchać łap :evil_lol: Quote
faith35 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 właśnie chciałam przyjść z nowitami o reportażu w TVN :evil_lol: MaDi, powiedz mi, jak będziesz w tym reportażu, to jaki masz kolor włosów? Bo wiem, że będzie tam jakaś blondynka.. i nie wiem, bo chciałabym wiedzieć, jak wyglądasz :diabloti: Quote
matahari81 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 tez widzialam zapowiedz bede ogladala:) Quote
Recommended Posts