mala_czarna Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [quote name='obraczus87']Kama podeslij mi numer konta. Wyslę Dziewczynkom skromna dyszkę...[/QUOTE] Dziękuję, juz wysyłam!!! :loveu::loveu: Quote
mala_czarna Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Nikt nie zagląda do Miki i Foczki? :( Dziewczynka nieśmiała, ale tak łapkę podaje pięknie. [IMG]http://images50.fotosik.pl/607/59ef348d057e3e88gen.jpg[/IMG] [IMG]http://images35.fotosik.pl/422/1ff94b4f82f4ad70gen.jpg[/IMG] Quote
mala_czarna Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 No nie ma chętnych niestety :( Quote
madame_mi Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Tak jak pisałam na pw czekam na numer konta i z jakim dopiskiem Quote
ag2709 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Wysłałam 50 zł własnie-razem z deklaracją na Spajka! Quote
AniaGucio Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='madame_mi']Tak jak pisałam na pw czekam na numer konta i z jakim dopiskiem[/QUOTE] Jest cioteczka madame_mi !! :multi::multi: [quote name='ag2709']Wysłałam 50 zł własnie-razem z deklaracją na Spajka![/QUOTE] ... i cioteczka ag2709 chce się dorzucić !! :multi::multi: Quote
mala_czarna Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Dziękuję dziewczyny, jesteście wielkie! :) Już przesyłam numer konta na PW. Quote
LadyS Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Zapiszę sobie, niewiele mogę pomóc, bo finansowo nie dam rady. Rozpytam, może ktoś może wziąć choć jedną na DT. Quote
mala_czarna Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 [quote name='ladySwallow']Zapiszę sobie, niewiele mogę pomóc, bo finansowo nie dam rady. Rozpytam, może ktoś może wziąć choć jedną na DT.[/QUOTE] Ale bym się ucieszyła :) Dzięki, że przyszłaś! Quote
Fela Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ciotki i Wujki, te małe zginą w schronisku, jeśli nie uda się ich zabrać. To nie jest przesada, niestety. Czarna Foczka jest bardzo młodą suczką. Była łapana podczas cieczki - pierwszej cieczki. Jest w ciąży. Najprawdopodobniej pokryta przez dużego psa. Jeśli nie będzie szybko ciachnięta, będzie miała mega problem. A jeśli jej się uda oszczenić, małe zostaną uśpione i - radź sobie dziewczyno sama. Ruda Mika to domowa suczka. Ewidentnie była w mieszkaniu, na kolanach, na kanapie. Nie wie, co się dzieje, dlaczego trafiła w takie dziwne miejsce. Trzęsie się z zimna i ze strachu. Boi się, ale to nie jest strach dzikiego psa przed człowiekiem, tylko paniczny lęk przed tym, co wokół. Quote
Fela Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 W sensie transportowym? Bez problemu :-) Woziłam sama po kilka psów, większych - dało radę. Przywiezienie ich to akurat najmniejszy problem. Gorzej z tym, co dalej. Quote
mala_czarna Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Fela, a czy my damy radę je obie zabrać? Czy potrzeba jeszcze jednej osoby? :) Quote
mala_czarna Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 [quote name='Fela']W sensie transportowym? Bez problemu :-) Woziłam sama po kilka psów, większych - dało radę. Przywiezienie ich to akurat najmniejszy problem. Gorzej z tym, co dalej.[/QUOTE] No jak co? Wyczesze się, wykąpie, wykarmi i jazda do domu ;) [quote name='bric-a-brac']Zapisuję, potem poczytam.[/QUOTE] Dziękuję za pojawienie się na wątku ;) Quote
LadyS Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Kamila, ogłoszę Foczkę, skoro ona od razu do ciachnięcia i taka przyjazna - napiszę potem jakiś tekst, tylko daj mi dane kontaktowe. Może akurat ktoś się zdecyduje. Jakiej ona jest wielkości? Tak wagowo? Quote
LadyS Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='mala_czarna']Kurka, zabij mnie, nie wiem ile ona może ważyć. Nie sięga mi nawet do kolanka, to wiem na pewno. Może Fela jak wejdzie to podpowie?? W sobotę mogłabym ją zważyć w hotelu, no ale do soboty to kawał czasu. Telefon może byc na mnie, a od soboty mozna będzie podawac telefon Tattoi. Póki co to mój: 663-412-931.[/QUOTE] Ok, mail jakiś może? Ale myślisz, że waży mniej niż 10 kg? To jest w sumie najistotniejsze ;) Quote
mala_czarna Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 [quote name='ladySwallow']Kamila, ogłoszę Foczkę, skoro ona od razu do ciachnięcia i taka przyjazna - napiszę potem jakiś tekst, tylko daj mi dane kontaktowe. Może akurat ktoś się zdecyduje. Jakiej ona jest wielkości? Tak wagowo?[/QUOTE] Kurka, zabij mnie, nie wiem ile ona może ważyć. Nie sięga mi nawet do kolana, to wiem na pewno. Może Fela jak wejdzie to podpowie?? W sobotę mogłabym ją zważyć w hotelu, no ale do soboty to kawał czasu. Telefon może byc na mnie, a od soboty mozna będzie podawac telefon Tattoi. Póki co to mój: 663-412-931. Quote
bric-a-brac Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='mala_czarna']Dziękuję za pojawienie się na wątku ;)[/QUOTE] To Tattoi mnie przyprowadziła.[SIZE=1] Bo ona zamiast spać, to w nocy PW dziergała :eviltong:[/SIZE] Śliczna na Ruda.... w warunkach domowych pewnie minie jej to wycofanie... Minę ma podobną do mojego psa z dzieciństwa:roll: Będę zaglądać, niestety na dzień dzisiejszy finansowo nie mogę pomóc. Quote
madame_mi Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 poszedł przelew ode mnie :lol: , narzie 25zł, jeśli się uda to na koniec miesiąca jak coś zostanie to może jeszcze coś podrzucę, ale nie obiecuje rachunki mi zjedzą w tym miesiącu :shake: do góry maluszki! Quote
AniaGucio Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Kamilko, prześlij mi na PW nr konta - tym razem sobie już zapiszę :) Quote
mala_czarna Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Nie mam pomysłu jak zainteresować ludzi tymi maliznami. No potwierdza się, że jak zdrowe to nie ma zainteresowania, albo jest, ale minimalne. Z drugiej strony, wiem doskonale, że ludzie obłożeni deklaracjami na maxa. No nic, pomarudzić zawsze warto ;) Quote
Fela Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Może ktoś umie udziergać banerek? Nie chcę krakać, ale jak szybko nie opuszczą schroniska, to zdrowe nie będą :-(( Quote
Recommended Posts