Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt nie zagląda do Miki i Foczki? :(
Dziewczynka nieśmiała, ale tak łapkę podaje pięknie.

[IMG]http://images50.fotosik.pl/607/59ef348d057e3e88gen.jpg[/IMG]

[IMG]http://images35.fotosik.pl/422/1ff94b4f82f4ad70gen.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='madame_mi']Tak jak pisałam na pw czekam na numer konta i z jakim dopiskiem[/QUOTE]

Jest cioteczka madame_mi !! :multi::multi:

[quote name='ag2709']Wysłałam 50 zł własnie-razem z deklaracją na Spajka![/QUOTE]

... i cioteczka ag2709 chce się dorzucić !! :multi::multi:

Posted

[quote name='ladySwallow']Zapiszę sobie, niewiele mogę pomóc, bo finansowo nie dam rady. Rozpytam, może ktoś może wziąć choć jedną na DT.[/QUOTE]

Ale bym się ucieszyła :)
Dzięki, że przyszłaś!

Posted

Ciotki i Wujki, te małe zginą w schronisku, jeśli nie uda się ich zabrać. To nie jest przesada, niestety.

Czarna Foczka jest bardzo młodą suczką. Była łapana podczas cieczki - pierwszej cieczki. Jest w ciąży. Najprawdopodobniej pokryta przez dużego psa. Jeśli nie będzie szybko ciachnięta, będzie miała mega problem. A jeśli jej się uda oszczenić, małe zostaną uśpione i - radź sobie dziewczyno sama.

Ruda Mika to domowa suczka. Ewidentnie była w mieszkaniu, na kolanach, na kanapie. Nie wie, co się dzieje, dlaczego trafiła w takie dziwne miejsce. Trzęsie się z zimna i ze strachu. Boi się, ale to nie jest strach dzikiego psa przed człowiekiem, tylko paniczny lęk przed tym, co wokół.

Posted

W sensie transportowym? Bez problemu :-) Woziłam sama po kilka psów, większych - dało radę.
Przywiezienie ich to akurat najmniejszy problem. Gorzej z tym, co dalej.

Posted

[quote name='Fela']W sensie transportowym? Bez problemu :-) Woziłam sama po kilka psów, większych - dało radę.
Przywiezienie ich to akurat najmniejszy problem. Gorzej z tym, co dalej.[/QUOTE]

No jak co? Wyczesze się, wykąpie, wykarmi i jazda do domu ;)

[quote name='bric-a-brac']Zapisuję, potem poczytam.[/QUOTE]

Dziękuję za pojawienie się na wątku ;)

Posted

Kamila, ogłoszę Foczkę, skoro ona od razu do ciachnięcia i taka przyjazna - napiszę potem jakiś tekst, tylko daj mi dane kontaktowe. Może akurat ktoś się zdecyduje. Jakiej ona jest wielkości? Tak wagowo?

Posted

[quote name='mala_czarna']Kurka, zabij mnie, nie wiem ile ona może ważyć. Nie sięga mi nawet do kolanka, to wiem na pewno. Może Fela jak wejdzie to podpowie?? W sobotę mogłabym ją zważyć w hotelu, no ale do soboty to kawał czasu. Telefon może byc na mnie, a od soboty mozna będzie podawac telefon Tattoi. Póki co to mój: 663-412-931.[/QUOTE]

Ok, mail jakiś może? Ale myślisz, że waży mniej niż 10 kg? To jest w sumie najistotniejsze ;)

Posted

[quote name='ladySwallow']Kamila, ogłoszę Foczkę, skoro ona od razu do ciachnięcia i taka przyjazna - napiszę potem jakiś tekst, tylko daj mi dane kontaktowe. Może akurat ktoś się zdecyduje. Jakiej ona jest wielkości? Tak wagowo?[/QUOTE]

Kurka, zabij mnie, nie wiem ile ona może ważyć. Nie sięga mi nawet do kolana, to wiem na pewno. Może Fela jak wejdzie to podpowie?? W sobotę mogłabym ją zważyć w hotelu, no ale do soboty to kawał czasu. Telefon może byc na mnie, a od soboty mozna będzie podawac telefon Tattoi. Póki co to mój: 663-412-931.

Posted

[quote name='mala_czarna']Dziękuję za pojawienie się na wątku ;)[/QUOTE]
To Tattoi mnie przyprowadziła.[SIZE=1] Bo ona zamiast spać, to w nocy PW dziergała :eviltong:[/SIZE]

Śliczna na Ruda.... w warunkach domowych pewnie minie jej to wycofanie... Minę ma podobną do mojego psa z dzieciństwa:roll: Będę zaglądać, niestety na dzień dzisiejszy finansowo nie mogę pomóc.

Posted

poszedł przelew ode mnie :lol: , narzie 25zł, jeśli się uda to na koniec miesiąca jak coś zostanie to może jeszcze coś podrzucę, ale nie obiecuje
rachunki mi zjedzą w tym miesiącu :shake:
do góry maluszki!

Posted

Nie mam pomysłu jak zainteresować ludzi tymi maliznami. No potwierdza się, że jak zdrowe to nie ma zainteresowania, albo jest, ale minimalne. Z drugiej strony, wiem doskonale, że ludzie obłożeni deklaracjami na maxa. No nic, pomarudzić zawsze warto ;)