Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tutaj Foczka ma fajne zdjęcie :
[url]http://images47.fotosik.pl/778/d92158ba254197degen.jpg[/url].

A w ogóle to słodko razem wyglądają, faktycznie gdyby znalazły jeden domek to byłoby super, ale o takie domki dla dwupaków to dość trudno.

Posted

Miałam zacząć robić bazarek dla Spajka, ale zbliża się termin zapłaty dla Miko i Foczki, a stan konta przyprawia mnie o apopleksję :( Za kastrację Mikusia nadal nie zapłaciliśmy. Mam sporo kosmetyków, podzielę chyba ten bazarek na dwie tury, bo na raz za chińskiego boga nie zrobię.

Posted

[quote name='mala_czarna']Miałam zacząć robić bazarek dla Spajka, ale zbliża się termin zapłaty dla Miko i Foczki, a stan konta przyprawia mnie o apopleksję :( Za kastrację Mikusia nadal nie zapłaciliśmy. Mam sporo kosmetyków, podzielę chyba ten bazarek na dwie tury, bo na raz za chińskiego boga nie zrobię.[/QUOTE]

damy radę - będę coś wysupływać, żeby na bazarku kupić:)

Posted

O matko kocha, wreszcie udało mi się skończyć bazarek ;) Serdecznie zapraszam na zakupy i proszę o podrzucanie!!
[url]http://www.dogomania.pl/threads/205503-Cienie-do-powiek-b%C5%82yszczyki-pomadki-lakiery-dla-Miko-i-Foczki.-Do-17.04.-do-g.23?p=16643433#post16643433[/url]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=deepskyblue]Cudowne sliczne kofaniutki:loveu::thumbs::painting:serduszka dwa :multi:pozdrawiam z nadzieja , bazarus superowy![/COLOR][/FONT]

Posted

Kurde, ja przestają cokolwiek rozumieć. Miko taki malutki, nakolankowy, pieszczoch absolutny, kocha całym serduszkiem, a nikt po niego nie dzwoni. On jest naprawdę bezproblemowym pieskiem. Nie wymaga mega długich spacerów, uwielbia kanapę, zgadza się z innymi psami (oprócz Spajka ;) ) no i zakochany jest w Foczce :( Żeby tak jeden dom im się trafił.

Posted

Kama a może zrobic taka zmasowaną akcję i np co dwa dni odnawiac im ogłoszenia na 10-15 najczęsciej odwiedzanych portalach? Wiem,że czasu mało ale jeżeli ktoś by się ze mną podzielił tą robotą tzn ja np robie dziś ogłoszenia a ktoś w piątek, ja potem znowu w nd to mogę pomóc

Posted

Wierzących zachęcam do modlitwy, a niewierzących do trzymania kciuków, czy tam na co kto ma zapotrzebowanie.
Chodzi o Miko. Ale nic nie powiem narazie.

Posted

[quote name='Tattoi']Wierzących zachęcam do modlitwy, a niewierzących do trzymania kciuków, czy tam na co kto ma zapotrzebowanie.
Chodzi o Miko. Ale nic nie powiem narazie.[/QUOTE]

aleś Ty tajemnicza! no dobra to :modla::modla::modla::modla::modla: ;)

Posted

[quote name='Tattoi']Wiedźma :2gunfire:[/QUOTE]

W końcu ktoś odkrył moje prawdziwe oblicze;)
A serio trzymam kciukasy, niech rudzielec ucieka od Ciebie czym prędzej i zwalnia miejsce

Posted

Mówiłam. Ale to starsza Pani i Foka dla niej nieco za ruchliwa. Poza tym czasami wyjeżdża i chce psa zabierać, no a dwa to juz trudniej. Tak, że w tym wypadku dupa. Zobaczymy.

Posted

[quote name='Tattoi']Wierzących zachęcam do modlitwy, a niewierzących do trzymania kciuków, czy tam na co kto ma zapotrzebowanie.
Chodzi o Miko. Ale nic nie powiem narazie.[/QUOTE]

Się domyślam i kciuki bardzo mocno trzymam!
Tylko kurde, coś mnie w gardle ściska jak sobie pomyślę, że trzeba będzie je rozdzielić..