Atomowka Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Miko jest cudny, ale Foczka na coś takiego fajnego zadziornego w oczkach Quote
Onaa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Tutaj Foczka ma fajne zdjęcie : [url]http://images47.fotosik.pl/778/d92158ba254197degen.jpg[/url]. A w ogóle to słodko razem wyglądają, faktycznie gdyby znalazły jeden domek to byłoby super, ale o takie domki dla dwupaków to dość trudno. Quote
mala_czarna Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Ona jest śmieszna bardzo, taki czarny mały szorściaczek ;) Na zdjęciach nie wygląda tak ładnie, zresztą ciężko zrobić tej frydze jakieś fajne zdjęcie :) Quote
mala_czarna Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Miałam zacząć robić bazarek dla Spajka, ale zbliża się termin zapłaty dla Miko i Foczki, a stan konta przyprawia mnie o apopleksję :( Za kastrację Mikusia nadal nie zapłaciliśmy. Mam sporo kosmetyków, podzielę chyba ten bazarek na dwie tury, bo na raz za chińskiego boga nie zrobię. Quote
Agnieszka_K Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='mala_czarna']Miałam zacząć robić bazarek dla Spajka, ale zbliża się termin zapłaty dla Miko i Foczki, a stan konta przyprawia mnie o apopleksję :( Za kastrację Mikusia nadal nie zapłaciliśmy. Mam sporo kosmetyków, podzielę chyba ten bazarek na dwie tury, bo na raz za chińskiego boga nie zrobię.[/QUOTE] damy radę - będę coś wysupływać, żeby na bazarku kupić:) Quote
mala_czarna Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 O matko kocha, wreszcie udało mi się skończyć bazarek ;) Serdecznie zapraszam na zakupy i proszę o podrzucanie!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/205503-Cienie-do-powiek-b%C5%82yszczyki-pomadki-lakiery-dla-Miko-i-Foczki.-Do-17.04.-do-g.23?p=16643433#post16643433[/url] Quote
Agnieszka_K Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [IMG]http://img-s3-01.mytextgraphics.com/sparklee/2011/04/05/09a57839603cba10887eff7779730d97.gif[/IMG] [SIZE=4][COLOR=deepskyblue]bo bazarek jest super[/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [FONT=Comic Sans MS][COLOR=deepskyblue]Cudowne sliczne kofaniutki:loveu::thumbs::painting:serduszka dwa :multi:pozdrawiam z nadzieja , bazarus superowy![/COLOR][/FONT] Quote
mala_czarna Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Dzisiaj w metrze w ogóle nie ma ogłoszeń psów do adopcji :( Quote
auraa Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Małe pokażcie się. Ciocie, zajrzyjcie do nowej Ostrowianki u mnie na tymczasie. Quote
Agnieszka_K Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='mala_czarna']Dzisiaj w metrze w ogóle nie ma ogłoszeń psów do adopcji :([/QUOTE] właśnie...:angryy::angryy::angryy: znowu metro mnie zrobiło w balona... Quote
mala_czarna Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Kurde, ja przestają cokolwiek rozumieć. Miko taki malutki, nakolankowy, pieszczoch absolutny, kocha całym serduszkiem, a nikt po niego nie dzwoni. On jest naprawdę bezproblemowym pieskiem. Nie wymaga mega długich spacerów, uwielbia kanapę, zgadza się z innymi psami (oprócz Spajka ;) ) no i zakochany jest w Foczce :( Żeby tak jeden dom im się trafił. Quote
Atomowka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Kama a może zrobic taka zmasowaną akcję i np co dwa dni odnawiac im ogłoszenia na 10-15 najczęsciej odwiedzanych portalach? Wiem,że czasu mało ale jeżeli ktoś by się ze mną podzielił tą robotą tzn ja np robie dziś ogłoszenia a ktoś w piątek, ja potem znowu w nd to mogę pomóc Quote
Tattoi Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Wierzących zachęcam do modlitwy, a niewierzących do trzymania kciuków, czy tam na co kto ma zapotrzebowanie. Chodzi o Miko. Ale nic nie powiem narazie. Quote
Atomowka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 A nie mów nic, ja nawet ciekawa nie jestem:eviltong: Quote
Agnieszka_K Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='Tattoi']Wierzących zachęcam do modlitwy, a niewierzących do trzymania kciuków, czy tam na co kto ma zapotrzebowanie. Chodzi o Miko. Ale nic nie powiem narazie.[/QUOTE] aleś Ty tajemnicza! no dobra to :modla::modla::modla::modla::modla: ;) Quote
Atomowka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='Tattoi']Wiedźma :2gunfire:[/QUOTE] W końcu ktoś odkrył moje prawdziwe oblicze;) A serio trzymam kciukasy, niech rudzielec ucieka od Ciebie czym prędzej i zwalnia miejsce Quote
Tattoi Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Hihihi- bardzo elegancko Aga. O to mi szło. :-) Quote
Agnieszka_K Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='Tattoi']Hihihi- bardzo elegancko Aga. O to mi szło. :-)[/QUOTE] A kiedy będzie wiadomo czy modlitwy przyniosły rezultaty? :) Quote
Tattoi Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Myślę, że do końca tygodnia. Pani się namyśla. Atomówka- co do miejsca, to w tym wypadku lepiej Spajk :-) Quote
Agnieszka_K Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 no to ja modlę i trzymam kciuki! oby się Mikusiowi udało! A pani dwupaku nie chce? Może powiesz, że w tym tygodniu promocja - Foczka Gratis:evil_lol: Quote
Tattoi Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Mówiłam. Ale to starsza Pani i Foka dla niej nieco za ruchliwa. Poza tym czasami wyjeżdża i chce psa zabierać, no a dwa to juz trudniej. Tak, że w tym wypadku dupa. Zobaczymy. Quote
mala_czarna Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 [quote name='Tattoi']Wierzących zachęcam do modlitwy, a niewierzących do trzymania kciuków, czy tam na co kto ma zapotrzebowanie. Chodzi o Miko. Ale nic nie powiem narazie.[/QUOTE] Się domyślam i kciuki bardzo mocno trzymam! Tylko kurde, coś mnie w gardle ściska jak sobie pomyślę, że trzeba będzie je rozdzielić.. Quote
Recommended Posts