Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='C&B']Wiadomo, że ja :diabloti:
Tylko muszę sobie jakiś transport znaleźć:cool3:
A w Łomży jest gdzieś takie miejsce, co można z psami spokojnie polatać?[/QUOTE]Odp nad twoim postem :)
Achhhh te skaczące posty...

Posted

Wiadomo, że ja :diabloti:
Tylko muszę sobie jakiś transport znaleźć:cool3:
A w Łomży jest gdzieś takie miejsce, co można z psami spokojnie polatać?

Posted

[quote name='Izabela124.']Jest na Południu taki park, gdzie piesia mogą swobodnie pobiegać :)[/QUOTE]

O, to fajnie ;)

Ktoś jeszcze chętny?:cool3:

Ja bym brała jednego piesa - Pradę, bo Czika nie przepada za psami innymi, zresztą dla niej musi być sucho, bo inaczej nie chce spacerowac :diabloti:

Posted

A będzie ci się chciało wlec z tyłu, bo ona czasem naprawdę woooolno chodzi :evil_lol:
Jeżeli coś będę wiedzieć to ci napiszę SMSa, lub zadzwonię, najgorzej u mnie jest z transportem, ale z mamą gadałam - chyba mnie zawiezie ;)

Posted

[quote name='C&B']O, to fajnie ;)

Ktoś jeszcze chętny?:cool3:

Ja bym brała jednego piesa - Pradę, bo Czika nie przepada za psami innymi, zresztą dla niej musi być sucho, bo inaczej nie chce spacerowac :diabloti:[/QUOTE]Wiem, że jeszcze Martyna od Grama jest z Łomży, może ona byłaby chętna. Wysłałam do jej galerii linka do tego wątku. Ciekawe czy ktoś jeszcze jest z Łomży bądź okolic :cool3:
Jak coś tu ustalicie to pisz do mnie na komórkę lub dzwoń, bo ja w tygodniu nie wchodzę na dogo
Czikę też weź, ja ją będę pilnowała :razz:

Posted

My bardzo chętnie, o ile żadnych zajajczonych samców nie będzie ;) a jako miejsce proponuję "moje" pola na zawadach, bo i blisko(15min piechotą od kauflanda), i miejsca dużo, i pusto ;) a w parku szczerze mówiąc boję się mojego szczura puścić bo jemu to nigdy nie wiadomo co odwali, a uciekać lubi.

Posted

[quote name='Unbelievable'] a w parku szczerze mówiąc boję się mojego szczura puścić bo jemu to nigdy nie wiadomo co odwali, [B]a uciekać lubi.[/B][/QUOTE]
Skąd ja to znam :diabloti:

Pewnie najlepiej będzie w jakiś weekend? Jak tak, to ja dopiero za...3 tygodnie, bo w ten co będzie tranportu brak, a w następny odbieram myszki prawdopodobnie... Chyba, że w nadzielę - 20 ;)

Posted

zależy za którym kościołem :evil_lol:

[url]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/spacer.png[/url] strzałeczka to kościół św,krzyża, ten nowszy, kółeczko to mniej więcej miejsce gdzie ja mieszkam, dalej można iść i iść i iść, nie ma nic aż do starej łomży ;)

Posted

Zależy czym przyjedziesz? Jeśli autobusem to odbiorę Cię z dworca a jeśli samochodem to ja mieszkam obok lecznicy Karpińskiego, więc jeśli to niebyłby problem to podjechałabyś po mnie i razem byśmy jakoś dotarły :)

Guest papillonek
Posted

U nas spacerki na razie na smyczy ,bo sucza ma cieczkę i ucieka :/
jaa mieszkam przy samym parku ,gdzie jest górka to tam zawsze ją spuszczam i moze pobiegac :)
tyle ,że straz miejska się ostatnio czepia i dane spisuje jak pies bez smyczy :(
W Łomży nie ma chyba miejsca ,gdzie można ,,legalnie" psa spuścić zostają tylko pola ,ale odemnie to trochę daleko ,żeby codziennie chodzić z buta hihi :D

Posted

To w tygodniu trzeba kiedyś się spotkać :)
Ze mną możesz się kontaktować przez tel. jak będziesz chciała kiedyś się spotkać to bierz mój nr od C&B i pisz, bo na dogo w tygodniu mnie nie ma

Posted

[quote name='Izabela124.']Zależy czym przyjedziesz? Jeśli autobusem to odbiorę Cię z dworca a jeśli samochodem to ja mieszkam obok lecznicy Karpińskiego, więc jeśli to niebyłby problem to podjechałabyś po mnie i razem byśmy jakoś dotarły :)[/QUOTE]

Samochodem ;)
O, to by było ok - tylko w samochodzie wygód się nie spodziewaj :diabloti: tył zajmie P. i ja, bo ktoś ja musi trzymać, z przodu kierowca, a w nogach pasażera Czika, o ile pojedzie :evil_lol: Więc będziesz musiała się cisnąć z Cziką i Bobim z przodu :cool3:

Co do terminu - mi właśnie odpadły całe 2 weekendy najbliższe, bo 20 kierowca pracuje :-( Więc pewnie dopiero 26-27 - może i lepiej, coraz blizej wiosny będzie :diabloti:

Posted

To może na początku marca jakoś? ;)
Zawsze to by było przyjemniej, jakby parę stopni na plusie było, a w marcu większe szanse na to :razz: