madziai Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Boję się właśnie czy aby nie jest w ciąży i sterylizacja odbędzie się NA PEWNO!!! Z pewnością nie jest w zaawansowanej więc czekamy na odp. TOZ-u w sprawie sterylki. Jeśli będzie odmowa to zaczniemy zastanawiać się nad następna alternatywą. W tym tyg. TOZ ma się odezwać... Tyćka to naprawdę SUPER DZIEWCZYNA... później przedstawię zdjątka ze spaceru w ten słoneczny dzionek... Quote
madziai Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Nie wytrzymałam długo i musiałam jak najszybciej pokazać jak Tyćka prezentuje się na spacerku... Quote
owca Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Tyćka jest cudna! Na pewno szybko znajdzie dom! :D Quote
madziai Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Byłoby superrr...bo pomału pokazuje charakterek - jest zazdrosna o mnie:oops:, czyli będzie oddaną psinką dla nowego właściciela i zaczyna być wybredna hihi...w końcu taki malutki brzuszek dużo nie potrzebuje to może sobie powybrzydzać:eviltong: Quote
E-S Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Sunieczka jest po prostu boska :loveu: Powinna dom stały znaleźć z prędkością światła :D Quote
madziai Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Tycia rozkokosiła się na dobre...ino sterylkę przeprowadzić i hop do nowego domku:multi: A jak tam Anecik z aukcją Tyci??? Obserwuje ktoś??? Quote
madziai Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Ludziki...nadal czekam na odp. TOZ-u co ze sterylizacją...jeśli się nie odezwą to miauczykotek http://www.miauczykotek.pl/ , który wystawił Tycię na swojej stronie zaoferował sfinansowanie sterylki. Super, naprawdę się cieszę, szczególnie, że nie mamy pewności czy aby nie jest zapłodniona. W związku z tak szybkim odzewem serdecznie zachęcam do oddania 1% na MIAUCZYKOTKA, który nie tylko pomaga kociakom, ale i psiakom. Na stronie są wszystkie informacje odnośnie odliczenia pod hasłem PODARUJ 1% Quote
madziai Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Niestety TOZ nie sfinansuje Tyci sterylki:shake: Teraz wszystko w rękach MIAUCZYKOTKA. Quote
anecik60 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 nadal 1 osoba obserwuje,a do Ciebie nikt nie dzwonil nie pytal sie o Tycie? Quote
madziai Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 niestety:( obwiesiłam całe miasto ogłoszeniami i poza jednym dziwnym telefonem nic:placz:... kurcze czy nikt nie będzie chciał małej oddanej wysterylizowanej suni???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Quote
E-S Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Madziai nie płacz, na pewno ktoś się w małej zakocha. Tak to już jest, że jedne pieski znajdują dom z prędkością światła, a inne długo czekają ... Quote
madziai Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Anecik a czemu na aukcji dwa zdjątka Tyci sie nie uwidaczniają??? Quote
Itske Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Dziewczyny, podeślijcie mi prosze plakacik ogloszeniowy Tyci - wywieszę i w naszym woj (pomorskie) a co tam, taki fajny mały kudlatek, ona podoba jest do mojej suni (też z łodzkiego i z dogomani:lol:) a że wszyscy mi zazdroszczą słodziaka - to podsunę niech mają> No i porozsyłam dalej po znajomych komu przeslać adres e-mail? myślę, że jakby co, to transport do warszawki byście zorganizowaly? Z Warszawy do Gdańska mam bezpłatny dowóz zwiezraka. Quote
anecik60 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 madziai napisał(a):Anecik a czemu na aukcji dwa zdjątka Tyci sie nie uwidaczniają??? madziai nie wiem:( Quote
madziai Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Itske napisał(a):Dziewczyny, podeślijcie mi prosze plakacik ogloszeniowy Tyci - wywieszę i w naszym woj (pomorskie) a co tam, taki fajny mały kudlatek, ona podoba jest do mojej suni (też z łodzkiego i z dogomani:lol:) a że wszyscy mi zazdroszczą słodziaka - to podsunę niech mają> No i porozsyłam dalej po znajomych komu przeslać adres e-mail? myślę, że jakby co, to transport do warszawki byście zorganizowaly? Z Warszawy do Gdańska mam bezpłatny dowóz zwiezraka. Coś z transportem by się wymyśliło...zaraz Itske prześlę Ci na PW ogłoszonko, które wywieszałam w swojej mieścinie...DZĘKIIIII Quote
madziai Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 anecik60 napisał(a):madziai nie wiem:( Pewnie to wina serweru TinyPic, bo wcześniej się wyświetlały... Quote
madziai Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Cześć Anecik!!! Dzis kontaktowała się ze mną jedna Pani, ktora znalazła Tycię na Allegro...do konca tygodnia ma dać ostateczna odpowiedź...ale jest inny powazniejszy problem - ona mieszka w Białymstoku!!! Trzeba bedzie ewentualnie zorganizowac transport do Białegostoku... A wiesz moze jak szuka sie osoby z Dogomanii, ktore sa np. z Białegostoku??? Quote
dzodzo Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 z bialegostoku ostatnio przyjechal 14 letni dziadeczek schroniskowy do sieradza;)mialam przyjemnosc pomogac w transporcie wiec i tu by sie udalo z bialego jest joanna83,joanna019,monia3a mi.in.wejdzcie na ogolny wątek bialostocki Quote
madziai Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 oj to superaśno, bo Pani zainteresowana Tycią ma dom z ogrodem i już jedną suczkę przygarniętą na podstawie umowy adopcyjnej...wczoraj wieczorem napisała do mnie tak (w skrócie)...: "...Tak jak napisalam w smsie mieszkam w domu, z ogrodem. Absolutnie nie uznaje trzymania psow na lancuchu. Moja Sonia jest psem typowo kanapowym:) i Tycia rowniez mialaby do tego prawo. Napewno bedzie kochana i nie stanie sie jej zadna krzywda. Oczywiscie, ze poczekam na nia i podpisze umowe adopcyjna. Jedna juz podpisalam, dlaczego wiec nie mialabym zrobic tego drugi raz. Na te 100% prosze poczekac do konca tygodnia, w sobote lub niedziele napisze. Musze to uzgodnic z mezem....Dziekuje za wyczerpujace informacje. Mysle, ze w koncu trafilam....W takim razie do weekendu."...:crazyeye: Teraz mocnoooo trzymamy kciuki za nowy domek dla Tyci:)... Quote
dzodzo Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 no to super,mam transporterek w ktorym wiozlam dzidzia i ktos z Bialego bedzie go ode mnie odbieral, wiec w razie czego wsztrzymam sie z oddaniem go do czasu az bedzie wiadomo co z Tycią:) Quote
madziai Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 dzodzo napisał(a):no to super,mam transporterek w ktorym wiozlam dzidzia i ktos z Bialego bedzie go ode mnie odbieral, wiec w razie czego wsztrzymam sie z oddaniem go do czasu az bedzie wiadomo co z Tycią:) Kochana jestes!!!!!!!!!!!!!! Kochana jestes WIELKA!!!!!!!!!!! Quote
anecik60 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 o super wiesci, tylko mam nadzieje ze wezma Tycie, bede trzymac kciuki:) Quote
madziai Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Niestety...Pani z Białegostoku zrezygnowała, bo mąz nie wyraża zgody na psa z daleka...nie będę tego komentować. Dzięki dziewczyny za kciuki i pomoc w ogłaszaniu i transporcie... Dzodzo już wiesz co z Tycią... Quote
madziai Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Zaglądacie jeszcze do Tyci??????????? Quote
Recommended Posts