Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madziai napisał(a):
Anecik myślę, że z Allegro poczekajmy jeszcze kilka dni...na chwilę obecną jestem w trakcie rozwieszania ogłoszeń w swoim mieście i cichutko liczę na to, że może ktoś ją szuka...z drugiej strony może ktoś z mojego terenu będzie chciał ją przygarnąć...(mogłabym sprawdzić przyszły domek)...

Ale Allegro cały czas biorę pod uwagę, gdyż postaram się zrobić wszystko, aby nie trafiła do schronu...toż to maleństwo kochane by sobie tam nie dało rady a mi pękłoby serducho...:shake:

oka, poczekamy:) napewno ktos ja wezmie

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tycia ma się bardzo dobrze...co mnie też martwi, bo pomału przyzwyczaja się do mnie chodząc krok w krok...

Napisała do mnie wczoraj wieczorem Pani z TOZ, że dziś Tycia zostanie wstawiona na stronie internetowej i że da znać co ze sterylizacją...jak się pojawi na stronie naszego TOZ to zaraz podam linka.

Wczoraj pół miasta okleiłam ogłoszeniami w najbardziej obleganych miejscach i teraz czekam na tel., który niestety milczy:(

Tycia dziękuje Ci Anecik za zaangażowanie i przesyła cmokasy

Posted

Madzia to przeslij mi tekst i zdjecia na meila prywatnego to wystawie allegro i dane do skontaktowania sie z toba dla osob zainteresowanych Tycia:) moze to cos da. A czemu Toz Tyci nie wystawil? meila prywatnego przesle ci na pw

Posted

Pewnie TOZ wystawi w końcu Tycie na swojej stronce tylko jak widać jakoś za bardzo im się nie spieszy - mimo, iż mówiłam, że długo suni nie mogę trzymać...:-(

Posted

madziai - napisz suni tekst (coś o charakterze, jak zachowuje się w domu, czy potrafi chodzić na smyczy, czy zachowuje czystość, czy potrafi sama zostawać, czy toleruje inne psy, dzieci, koty, itd.), podaj kontakt w sprawie adopcji. Jeśli możesz zrób jej też zdjęcia pyszczka, i całej postury jak stoi, np. na dworze na trawce.

Zrobię jej parę ogłoszeń i dam sobie rękę odciąć że będziesz miała zapytania :)
Takie małe sunie idą migiem do domków :)

Posted

DZiĘkiii - SUPERRR...jak dla mnie aukcja jest jak najbardziej OK!!! Nie uważam, żeby trzeba było coś dodawać...teraz tylko trzymajmy kciukasy, aby dobrzy ludzie zakochali się w Tyci...

Nika wyślę ci na PW charakterystykę Tyci i dodatkowe zdjęcia...

Dziewczyny jesteście WIELKIE....

Posted

madziai napisał(a):
Dzięki za odwiedzenie stronki...i oczywiście polecamy Tycię. Daj znać E-S czy Tycia przypadła do gustu...

Jako pierwsza wieści będzie miała As-co :D I pewnie sama da tu znać.

Posted

Hej ludziki...

Mam dobre wieści...

Tyćka również zostanie wystawiona do adopcji na stronie w/w miauczykotka

http://www.miauczykotek.pl/

Poniżej widać jak Tycia uwielbia spać no i ma koleżankę (moją suczkę "owieczkę" z którą się w końcu dogadała).

Wychodzi na to, że "resocjalizacja" odbywa się szybciej niż przypuszczałam:loveu: