Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Niestety część zdjęć skasował mój synek:-( i nie udało się ich odzyskać, więc zamieszczam zdjęcia z drugiej części urlopu.

Lusia wyleguje się na dywaniku w XIX-wiecznym Dworku

W urlopie Luśka ma względy i korzysta ze spania w łóżku ;-)

Posted

No Psunia muszę przyznać, że tym drugim zdjęciem mnie zastrzeliłaś...oczywiście BAAAARDZOOOO POZYTYWNIE!!!

Piękną pogodę mieliście w majowe wakacje...my pod koniec czerwca wybieramy się pociągiem na Hel...niestety nasza Blondie zostaje na miejscu pod opieką mojej mamy:shake:...

Buziaki dla Luśki i pozdrowienia dla całej rodzinki

Posted

Mam do wszystkich mających konto na facebooku prośbę o kliknięcie na stronie: http://zwierzaki.a4z.pl, "lubię to". Chciałabym ją bardziej rozreklamować i rozwijać, a do tego potrzeba więcej "lubiących". Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł, co by się jeszcze przydało na takiej stronie, to proszę o propozycje. :bye:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

otita napisał(a):
Piękna świnka! Lusieńka rzeczywiście wygląda na zadurzoną:loveu:! Też lubią się kąpać? :lol:

Ze świnką nie próbowałam, a Lusia nie za bardzo uwielbia kąpiele, więc pozostaje głównie czesanie. :painting:

Posted

Cześć Psunia!!! Cześć Lusia!!!

Super zdjątka...co do kąpieli to małe pieski właśnie nie za bardzo lubią się pluchtać w wodzie...duże to wiadomo - inna bajka.

Cieszę się ogromnie, że Lusia miewa się dobrze...

Jednym słowem brak słów, że Lusi tak się udało...:multi::multi::multi:

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Oj piękna ta nasza Lusieńka...a jak świetnie wygląda...takiej to dobrze:)

Dzięki Psunia za wstawiane fotki...bo Lusia cały czas jest w moich myślach i sercu...

pozdrowionka

• 1 month later...
Posted

Witam

Masz zapchaną skrzynkę, a zależy mi na czasie, więc piszę tutaj.
Teściowa mówiła, że zabrałaś rzeczy na bazarek, który zaoferowałaś się Chicie zrobić dla mnie. Co z tymi rzeczami? Nie skontaktowałaś się ze mną, nawet nie wiedziałam, że fanty zostały odebrane, dowiedziałam się zupełnie przypadkowo, więc nie wiem o mam o tym myśleć. Jeżeli nie możesz wystawić bazarku, to proszę o zwrot tych ubranek i zabawek.

Pozdrawiam
Kaśka

• 1 year later...