madziai Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 OJ TAK TAK!!! Z NIECIERPLIWOŚCIĄ!!! Buziaki dla Lusi....cały czas o niej pamiętamy, nawet moja córa dziś wspomniała o Lusi-Tyci:) Quote
Psunia Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Niestety część zdjęć skasował mój synek:-( i nie udało się ich odzyskać, więc zamieszczam zdjęcia z drugiej części urlopu. Lusia wyleguje się na dywaniku w XIX-wiecznym Dworku W urlopie Luśka ma względy i korzysta ze spania w łóżku ;-) Quote
otita Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Piękne zdjęcia! Lusieńka w "siódmym niebie"! Poszczęściło się dziewczynce! Quote
madziai Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 No Psunia muszę przyznać, że tym drugim zdjęciem mnie zastrzeliłaś...oczywiście BAAAARDZOOOO POZYTYWNIE!!! Piękną pogodę mieliście w majowe wakacje...my pod koniec czerwca wybieramy się pociągiem na Hel...niestety nasza Blondie zostaje na miejscu pod opieką mojej mamy:shake:... Buziaki dla Luśki i pozdrowienia dla całej rodzinki Quote
otita Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Mam do wszystkich mających konto na facebooku prośbę o kliknięcie na stronie: http://zwierzaki.a4z.pl, "lubię to". Chciałabym ją bardziej rozreklamować i rozwijać, a do tego potrzeba więcej "lubiących". Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł, co by się jeszcze przydało na takiej stronie, to proszę o propozycje. :bye: Quote
otita Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Piękna świnka! Lusieńka rzeczywiście wygląda na zadurzoną:loveu:! Też lubią się kąpać? :lol: Quote
Psunia Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 otita napisał(a):Piękna świnka! Lusieńka rzeczywiście wygląda na zadurzoną:loveu:! Też lubią się kąpać? :lol: Ze świnką nie próbowałam, a Lusia nie za bardzo uwielbia kąpiele, więc pozostaje głównie czesanie. :painting: Quote
madziai Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Cześć Psunia!!! Cześć Lusia!!! Super zdjątka...co do kąpieli to małe pieski właśnie nie za bardzo lubią się pluchtać w wodzie...duże to wiadomo - inna bajka. Cieszę się ogromnie, że Lusia miewa się dobrze... Jednym słowem brak słów, że Lusi tak się udało...:multi::multi::multi: Quote
otita Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 I tak pięknie .... i zielono! A u nas już takie pluchy paskudne! Quote
madziai Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Oj piękna ta nasza Lusieńka...a jak świetnie wygląda...takiej to dobrze:) Dzięki Psunia za wstawiane fotki...bo Lusia cały czas jest w moich myślach i sercu... pozdrowionka Quote
bira Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Witam Masz zapchaną skrzynkę, a zależy mi na czasie, więc piszę tutaj. Teściowa mówiła, że zabrałaś rzeczy na bazarek, który zaoferowałaś się Chicie zrobić dla mnie. Co z tymi rzeczami? Nie skontaktowałaś się ze mną, nawet nie wiedziałam, że fanty zostały odebrane, dowiedziałam się zupełnie przypadkowo, więc nie wiem o mam o tym myśleć. Jeżeli nie możesz wystawić bazarku, to proszę o zwrot tych ubranek i zabawek. Pozdrawiam Kaśka Quote
madziai Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 hej!!! zaraz Ci napisze co z bazarkiem, pisalam do Ciebie wczesniej maila, ktory byl bez odzewu... Quote
madziai Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 Czesc Psunia...cio u Lusi slychac? Jak sie miewa? Quote
Recommended Posts