panbazyl Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 ślicznota!!!! Belka - jesteś piękna! Quote
Guest Ryniu123 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Rozumiem, że wczoraj jeszcze nie miałaś chętnych, aby posiąść Twoje serce na stałe, ale dzisiaj również? To niesłychane! Quote
moniax85 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Ryniu123, wiesz przecież że chętni by się znaleźli, ale czasami możliwości brak :placz: Quote
panbazyl Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 zazwyczaj na przeszkodzie są TZ lub ilość aktualna psów w domu.... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='Ryniu123']Tak dla przypomnienia: [video=youtube;jWjT_QrBle0]http://www.youtube.com/watch?v=jWjT_QrBle0[/video] Ładne " tak dla przypomnienia", znowu mam mokre oczy, Ryniu... Bella jest taka smutna, tak łaknie miłości swojego ludzia, to widać w tych cudnych, ufnych oczach. Piękna, kochana suńko, żebyś wreszcie znalazła ten upragniony domek, życzę Ci tego z całego serca i trzymam kciuki bardzo mocno :thumbs::thumbs:. Quote
Basia i Barni Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Bellusia jest fantastyczna i trafi do najlepszego domku - szukamy ,szukamy, domku gdzie jesteś ? :-) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='Basia i Barni']Bellusia jest fantastyczna i trafi do najlepszego domku - szukamy ,szukamy, domku gdzie jesteś ? :-) Taki fantastyczny domek przydałby się Belli ale i Darkowi: http://www.dogomania.pl/threads/202334-Wyrzucony-na-ulicę-jak-śmieć-czarny-piekny-labrador-z-niewydolnościa-nerek-szuka-DT?p=16383526#post16383526. Dark to piękny, czarny, chory labek :-(. Quote
panbazyl Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 I jeszcze wielu innym - czyżby koniec mody na labki? coraz więcej ich się pojawia na pwp i w schronach. Quote
Guest Ryniu123 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 "Chcę być Twoim przyjacielem. Na zawsze, bez żadnych przerw. Kiedy wzgórza staną się płaskie a rzeki wyschną, kiedy błyskawice pojawią się zimą, kiedy śnieg spadnie latem, kiedy niebo zmiesza się z ziemią nawet wtedy nic nas nie rozdzieli". Twoja Bella. Quote
moniax85 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 "Chcę być Twoim przyjacielem. Na zawsze, bez żadnych przerw. Kiedy wzgórza staną się płaskie a rzeki wyschną, kiedy błyskawice pojawią się zimą, kiedy śnieg spadnie latem, kiedy niebo zmiesza się z ziemią nawet wtedy nic nas nie rozdzieli". Twoja Bella. Ryniu123:placz: (wzruszenie) pięknie napisane :loveu: Quote
moniax85 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Belluś, Sakrbie, czas powiedzieć dzień dobry światu Quote
moniax85 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Bellunia, wszyscy o Tobie tu zapomnieli :( Kocham Cię Maleńka :* Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='Ryniu123']"Chcę być Twoim przyjacielem. Na zawsze, bez żadnych przerw. Kiedy wzgórza staną się płaskie a rzeki wyschną, kiedy błyskawice pojawią się zimą, kiedy śnieg spadnie latem, kiedy niebo zmiesza się z ziemią nawet wtedy nic nas nie rozdzieli". Twoja Bella. Ryniu, please :-(. Bellusiu, trzymam kciuki za ten Twój domek, żeby nic Was nie rozdzieliło, a wszystko zawsze łączyło :thumbs::thumbs:. Quote
Guest Ryniu123 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Basia mnie zabije trudno :( Najszybszy ogonek na świecie! [video=youtube;YGR1AHmYLSM]http://www.youtube.com/watch?v=YGR1AHmYLSM&feature=player_embedded[/video] Quote
Basia i Barni Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Ryniu już nie zyjesz :d :P a tu fotki . Nasza Bellusia pieściusia :* :* Zainteresował ją jamniczek ;) MAm wrażenie ,że Bella to pies ,który kocha i ubóstwia człowieka nad życie , nawet jak ktoś jej kiedyś wyrządził krzywdę to ona nie patrzy się za siebie , tylko żyje chwilą ,że ktoś ją przytula , kocha , akceptuje . U weterynarza zaglądano jej do pyska, dawali zastrzyk do tyłka , a Bella po chwili znów machała ogonkiem i tak jakby machnęła łapką eeee tam spoko przecież nic się nie stało . Cudowny pies :* Quote
panbazyl Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 dawno mnie tu nie było. Witaj piękna! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Bellusia jest po prostu cudna, a ten najszybszy na świecie ogonek wymiata :evil_lol:. Quote
moniax85 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 a Bellunia może znajdzie w końcu swoją kanapę :multi: ale na razie ciiiiicchhoooo, ja nic nie mówiłam :siara: :cool1: Quote
panbazyl Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 moniax85 napisał(a):a Bellunia może znajdzie w końcu swoją kanapę :multi: ale na razie ciiiiicchhoooo, ja nic nie mówiłam :siara: :cool1: trzymac kciuki???? No bedę tak na zapas :) Quote
moniax85 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 panbazyl Napisał moniax85 a Bellunia może znajdzie w końcu swoją kanapę ale na razie ciiiiicchhoooo, ja nic nie mówiłam trzymac kciuki???? No bedę tak na zapas trzymać, trzymać, bo aż dwa domki chętne są :multi: trzeba wybrać ten najlepszy, choć oba obiecujące :lol: Quote
Recommended Posts