Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:bigcool: ..aż mnie skręcało od zaglądania tutaj czy już napisałaś :)

Inko- SkalInko ...:kciuki:

Zawsze mówiłam , że Alicje są the best :eviltong::evil_lol:

Asiu , w sprawie finansów z bazarku na PW :p

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

baster i lusi napisał(a):
no to powodzenia maleńka.Jestem pierwsza .

:lol:

ja nie mogłam napisać szybciej bo miałam gości ...naszą małą Grosię z Rodzicami :),moją najukochańszą mini- Dogomaniaczkę :loveu:

Posted

mam kilka fotek i filmik pt. jaki cyrk odstawiła Inusia na pokaz ... dobrze że dziewczyny nie uciekły ;)

[video=youtube;VyVIbelg9KU]http://www.youtube.com/watch?v=VyVIbelg9KU[/video]

Inusia która postanowiła wyrwać rączki Alicji :diabloti:

Posted

Inka jak wyszła za bramę i zobaczyła tyyyyyle ludzi i samochody dostała małpiego rozumu, wywijała takie piruety i odstawiała takie śpiewy że nie można jej było ogarnąć, dopiero jak ją do auta wsadziliśmy to dała na luz ... podróżniczka się zrobiła ;)

Z Alicją i EwelInką ... tu SkalInka wyrywa rączki Ince :diabloti:

Posted

Dziewczyny już w domu !!! Zmęczone ale bardzo szczęśliwe !!!

Więcej napiszą jak się troszkę odnajdą ... jak rozmawiałam z Alicją, Balb-Inka vel Scully szalała z Ewel-Inką, aportowała sznur :)
Alicja mówi że mała już chyba zrozumiała że to jej ostatnia przystań :)
Tak bardzo się cieszę !!!!

Posted

fioneczka napisał(a):
Dziewczyny już w domu !!! Zmęczone ale bardzo szczęśliwe !!!

Więcej napiszą jak się troszkę odnajdą ... jak rozmawiałam z Alicją, Balb-Inka vel Scully szalała z Ewel-Inką, aportowała sznur :)
Alicja mówi że mała już chyba zrozumiała że to jej ostatnia przystań :)
Tak bardzo się cieszę !!!!

...... :kciuki:

Posted

diuna_wro napisał(a):
Powodzenia maślana krówko!!! Bądź grzeczna

diuna , twoje butki pójdą do meggi , tylko musi dać ci swój adres i dogadajcie ile za wysyłkę

Posted

Tak bardzo się cieszę..... :) :multi::multi::multi:
Nareszcie Ineczka ma swój domek :p
Czekam z niecierpliwością na fotki i jakieś informacje ;)

Posted

Kochani! Dziękuję wam bardzo za deklaracje, za pomoc naszej małej Scully...Ince. To co robicie jest piękne i bardzo wartościowe. To dzięki wam wszystkim Maleńka ma swój własny dom, w którym będzie żyła długo i szczęśliwie:)

Ręce nadal mamy, Scully nie ciągnie tam mocno jak na filmie:) Chce się bawić i oczywiście przytulać i głaskać. Zmusiła do przeprowadzki myszkę Dzidzi i próbuje zaprzyjaźnić się z rybkami:) Jest fantastyczna! I dziękuję Wam, że jest NASZA!:)

Posted

[quote name='jewele']Kochani! Dziękuję wam bardzo za deklaracje, za pomoc naszej małej Scully...Ince. To co robicie jest piękne i bardzo wartościowe. To dzięki wam wszystkim Maleńka ma swój własny dom, w którym będzie żyła długo i szczęśliwie:)

Ręce nadal mamy, Scully nie ciągnie tam mocno jak na filmie:) Chce się bawić i oczywiście przytulać i głaskać. Zmusiła do przeprowadzki myszkę Dzidzi i próbuje zaprzyjaźnić się z rybkami:) Jest fantastyczna! I dziękuję Wam, że jest NASZA!:)

fajnie, że i tu zajrzałyście

z tego co mi wiadomo to Scally (cholera ona dla mnie i tak już na zawsze Inką zostanie ... Inką junior ;) ) pięknie przespała nockę, najpierw na kanapie a poźniej w swoim prywatnym łóżeczku
pokazała klasę i nie na siurkała

Posted

Tak bardzo się cieszę, że Ineczce się udało :)

To była super akcja i za wszystko Asiu :modla::modla::modla:

Będzie mi brakować Asiu Twoich relacji, filmików i fotek :oops:

Ale z niecierpliwością czekam na info z nowego domku. Dziewczyny super, że zajrzałyście tu i że jesteście z nami :loveu:

Posted

jewele napisał(a):
To dzięki wam wszystkim Maleńka ma swój własny dom, w którym będzie żyła długo i szczęśliwie:)

:loveu::loveu::loveu: długo i szczęśliwie to najpiekniejsze słowa!:)
Dzieki dziewczyny! wierze,ze wszystko bedzie dobrze! tak sie ciesze!

Posted

i jeszcze :)

[quote name='"Jewele"']
Taka jestem ładna:) a mój nos ma kształt serduszka:)

Zwiedzamy okolice:)

Ciągnę jak potępiona!

Ale nie zawsze:)

A w ogóle to mam nowe szelki :P