Alicja Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 :bigcool: ..aż mnie skręcało od zaglądania tutaj czy już napisałaś :) Inko- SkalInko ...:kciuki: Zawsze mówiłam , że Alicje są the best :eviltong::evil_lol: Asiu , w sprawie finansów z bazarku na PW :p Quote
Alicja Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 baster i lusi napisał(a):no to powodzenia maleńka.Jestem pierwsza . :lol: ja nie mogłam napisać szybciej bo miałam gości ...naszą małą Grosię z Rodzicami :),moją najukochańszą mini- Dogomaniaczkę :loveu: Quote
fioneczka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 mam kilka fotek i filmik pt. jaki cyrk odstawiła Inusia na pokaz ... dobrze że dziewczyny nie uciekły ;) [video=youtube;VyVIbelg9KU]http://www.youtube.com/watch?v=VyVIbelg9KU[/video] Inusia która postanowiła wyrwać rączki Alicji :diabloti: Quote
fioneczka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Inka jak wyszła za bramę i zobaczyła tyyyyyle ludzi i samochody dostała małpiego rozumu, wywijała takie piruety i odstawiała takie śpiewy że nie można jej było ogarnąć, dopiero jak ją do auta wsadziliśmy to dała na luz ... podróżniczka się zrobiła ;) Z Alicją i EwelInką ... tu SkalInka wyrywa rączki Ince :diabloti: Quote
baster i lusi Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ineczka wiedziała,że jedzie po nowe życie.:loveu: Quote
Alicja Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Jak będą dziewczyny dzwonić to zapytaj czy mają jeszcze ręce ;) Quote
fioneczka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Dziewczyny już w domu !!! Zmęczone ale bardzo szczęśliwe !!! Więcej napiszą jak się troszkę odnajdą ... jak rozmawiałam z Alicją, Balb-Inka vel Scully szalała z Ewel-Inką, aportowała sznur :) Alicja mówi że mała już chyba zrozumiała że to jej ostatnia przystań :) Tak bardzo się cieszę !!!! Quote
Alicja Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 fioneczka napisał(a):Dziewczyny już w domu !!! Zmęczone ale bardzo szczęśliwe !!! Więcej napiszą jak się troszkę odnajdą ... jak rozmawiałam z Alicją, Balb-Inka vel Scully szalała z Ewel-Inką, aportowała sznur :) Alicja mówi że mała już chyba zrozumiała że to jej ostatnia przystań :) Tak bardzo się cieszę !!!! ...... :kciuki: Quote
diuna_wro Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Powodzenia maślana krówko!!! Bądź grzeczna Quote
Alicja Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 diuna_wro napisał(a):Powodzenia maślana krówko!!! Bądź grzeczna diuna , twoje butki pójdą do meggi , tylko musi dać ci swój adres i dogadajcie ile za wysyłkę Quote
diuna_wro Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Alicja napisał(a):diuna , twoje butki pójdą do meggi , tylko musi dać ci swój adres i dogadajcie ile za wysyłkę aaaaaaaa, no tak. Dobrze, że mi przypomniałaś. Quote
Czaruś Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Tak bardzo się cieszę..... :) :multi::multi::multi: Nareszcie Ineczka ma swój domek :p Czekam z niecierpliwością na fotki i jakieś informacje ;) Quote
hankasanok Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 kochana mała!!!! powodzenia !!!!! bardzo sie cieszę :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
jewele Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Kochani! Dziękuję wam bardzo za deklaracje, za pomoc naszej małej Scully...Ince. To co robicie jest piękne i bardzo wartościowe. To dzięki wam wszystkim Maleńka ma swój własny dom, w którym będzie żyła długo i szczęśliwie:) Ręce nadal mamy, Scully nie ciągnie tam mocno jak na filmie:) Chce się bawić i oczywiście przytulać i głaskać. Zmusiła do przeprowadzki myszkę Dzidzi i próbuje zaprzyjaźnić się z rybkami:) Jest fantastyczna! I dziękuję Wam, że jest NASZA!:) Quote
baster i lusi Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Witamy na wątku i czekamy na częste foto relacje.:lol: Quote
fioneczka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [quote name='jewele']Kochani! Dziękuję wam bardzo za deklaracje, za pomoc naszej małej Scully...Ince. To co robicie jest piękne i bardzo wartościowe. To dzięki wam wszystkim Maleńka ma swój własny dom, w którym będzie żyła długo i szczęśliwie:) Ręce nadal mamy, Scully nie ciągnie tam mocno jak na filmie:) Chce się bawić i oczywiście przytulać i głaskać. Zmusiła do przeprowadzki myszkę Dzidzi i próbuje zaprzyjaźnić się z rybkami:) Jest fantastyczna! I dziękuję Wam, że jest NASZA!:) fajnie, że i tu zajrzałyście z tego co mi wiadomo to Scally (cholera ona dla mnie i tak już na zawsze Inką zostanie ... Inką junior ;) ) pięknie przespała nockę, najpierw na kanapie a poźniej w swoim prywatnym łóżeczku pokazała klasę i nie na siurkała Quote
Czaruś Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Tak bardzo się cieszę, że Ineczce się udało :) To była super akcja i za wszystko Asiu :modla::modla::modla: Będzie mi brakować Asiu Twoich relacji, filmików i fotek :oops: Ale z niecierpliwością czekam na info z nowego domku. Dziewczyny super, że zajrzałyście tu i że jesteście z nami :loveu: Quote
Alicja Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 :multi: Skully'nka ma swoje rybki...hurra :lol: Quote
Uru Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 jewele napisał(a):To dzięki wam wszystkim Maleńka ma swój własny dom, w którym będzie żyła długo i szczęśliwie:) :loveu::loveu::loveu: długo i szczęśliwie to najpiekniejsze słowa!:) Dzieki dziewczyny! wierze,ze wszystko bedzie dobrze! tak sie ciesze! Quote
fioneczka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 pozwolę sobie skopiować z niebieskiego [quote name='"Jewele"']Z końca świata... ...jechałam... ...na swoją kanapę... HAHAHAHAHAHA Quote
fioneczka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 i jeszcze :) [quote name='"Jewele"'] Taka jestem ładna:) a mój nos ma kształt serduszka:) Zwiedzamy okolice:) Ciągnę jak potępiona! Ale nie zawsze:) A w ogóle to mam nowe szelki :P Quote
fioneczka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 i kąpanko :) [quote name='"Jewele"'] Wbrew obawom, że wszystko wokół będzie mokre, a Scully nadal będzie brudasem. Scully jest czyściutka, a mokry jest tylko ręcznik:) Quote
chita Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 miód na serce:) tak sie ciesze...:multi: mam nadzieje ze w cieplym domku na kanapie Inusia szybciutko dojdzie do siebie:loveu: Quote
Recommended Posts