Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania z poznania']Ciotki, pilnie potrzebny DT/DS dla 3-letniej astki, Cziki, zobaczcie jakie cudo!

http://www.dogomania.pl/threads/2040...2agodnej-astki

Macie jakieś pomysły????

Przepraszam, że tu odpisuje, ale myślę, że Asia się nie pogniewa ;)

Aniu wiem, że znajomy Pana Krzysztofa (który adoptował Bruna) zainteresowany był suczką, co prawda wolał szczeniaka, ale myślę, że mogłabym zagadać jutro na gg i zapytać czy to jeszcze aktualne.

Posted

Alicja napisał(a):
Dla takiej to nawet ciotka Asia włosy myje jak na spotkanko jedzie ;)

hahahhaa

Inusia będzie dziś miała gości :multi:
Jadą do niej niebanalne 600 km :razz:
Trzymajcie kciuki !!

Posted

[quote name='fioneczka']hahahhaa

Inusia będzie dziś miała gości :multi:
Jadą do niej niebanalne 600 km :razz:
Trzymajcie kciuki !!

trzymam Asieńko ....trzymam ...:kciuki:

Posted

a więc ... ze zmianą tytułu zaczekam jeszcze jakieś 300 km

INECZKA pojechała do DOMU

Zamieszka razem z Alicją i Inką w Gdyni. Dziewczyny, cieszę się że mogłam Was poznać osobiście !!! Jesteście zajedwabiste !!!

Inusia od dziś będzie nazywana nowym imieniem Skali (fonetycznie napisałam), a zeby łatwiej jej się było przyzwyczaić póki co będzie SkalInka

jednocześnie jestem dumna z siebie :eviltong: że od pierwszej rozmowy wiedziałam że to WY !!!

Uwierzcie mi na słowo, a Kana może to może potwierdzić (Kana dziękuję za wszystko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) że lepszego domu nie mogłam sobie dla Inusi wymarzyć !!!!!!!!!!!!!!!!

Ewel-Inka (fotograf) obiecała multum zdjęć małej, które relacjami z życia uzupełni Alicja

Przy okazji poznaliśmy także fantastycznych ludzi Anię i Tomka właścicieli Bonni, białej bullki, towarzyszki Clyde

W podróż "po Inkę" wyruszyła z Nimi Doris na którą w Legnicy czekała jej nowa Mama !!! Dziękuję Wam za pomoc !!!

Wszystkim , którzy pomogli mi "w wyciągnięciu" Ineczki ze schroniska, opłaceniu hotelu, zebraniu funduszy na leczenie i Tym którzy dobrze mi i Inusi życzyli i trzymali kciuki SERDECZNIE DZIĘKUJĘ !!!

sprawę finansów z konta Inusi opiszę wieczorem