fioneczka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 jutro wrzucę filmik bo dziś nie możemy go wrzucić na serwer bo Młodszy piszczy i fuka że mu net zdycha Quote
ania z poznania Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/psy/IMG_0212.jpg Taki słodki karmelek z niej.......... Quote
Czaruś Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='ania z poznania']Ciotki, pilnie potrzebny DT/DS dla 3-letniej astki, Cziki, zobaczcie jakie cudo! http://www.dogomania.pl/threads/2040...2agodnej-astki Macie jakieś pomysły???? Przepraszam, że tu odpisuje, ale myślę, że Asia się nie pogniewa ;) Aniu wiem, że znajomy Pana Krzysztofa (który adoptował Bruna) zainteresowany był suczką, co prawda wolał szczeniaka, ale myślę, że mogłabym zagadać jutro na gg i zapytać czy to jeszcze aktualne. Quote
ania z poznania Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 O! To byłoby super, spróbuj, kochana :) Quote
fioneczka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [video=youtube;WBZxdjioVI0]http://www.youtube.com/watch?v=WBZxdjioVI0[/video] Quote
baster i lusi Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Z BAZARKU MISZ-MASZ DLA INECZKI PRZELAŁAM 15 ZŁ.PROSZĘ O POTWIERDZENIE NA WĄTKU JAK DOJDZIE WPŁATA. http://www.dogomania.pl/threads/202925-Misz-masz-na-utrzymanie-psiak%C3%B3w-w-hotelu-do-10-03-do-godz-20/page4 Quote
fioneczka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Grażynko dziękuję !!!! :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Uru Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 no dobra! kocham inke!:evil_lol::loveu: swietna pannica Quote
fioneczka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Uru napisał(a):no dobra! kocham inke!:evil_lol::loveu: swietna pannica heh :razz: ... czekam aż cała reszta odwiedzających ją ciotek wyzna jej miłość :diabloti: Quote
Uru Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 wyzna albo nie wyzna. niektóre nie lubią takich okrąglutkich kształtów:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Uru napisał(a):wyzna albo nie wyzna. niektóre nie lubią takich okrąglutkich kształtów:evil_lol: a My z Ozzulkiem , zięciem Asi , lubimy :) Quote
fioneczka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 oj ... ona była traktowana ostatnio "specjalnie" ... przecież doktor mówił że ma leżeć i jeść :evil_lol::evil_lol: Quote
fioneczka Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 doszła stała deklaracja od Basi ... :Rose: dziękuję !! Quote
fioneczka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 znalazłam w komputerze zdjęcia Inki z wyprawy do weta Quote
Alicja Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Dla takiej to nawet ciotka Asia włosy myje jak na spotkanko jedzie ;) Quote
fioneczka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Alicja napisał(a):Dla takiej to nawet ciotka Asia włosy myje jak na spotkanko jedzie ;) hahahhaa Inusia będzie dziś miała gości :multi: Jadą do niej niebanalne 600 km :razz: Trzymajcie kciuki !! Quote
Alicja Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='fioneczka']hahahhaa Inusia będzie dziś miała gości :multi: Jadą do niej niebanalne 600 km :razz: Trzymajcie kciuki !! trzymam Asieńko ....trzymam ...:kciuki: Quote
fioneczka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 a więc ... ze zmianą tytułu zaczekam jeszcze jakieś 300 km INECZKA pojechała do DOMU Zamieszka razem z Alicją i Inką w Gdyni. Dziewczyny, cieszę się że mogłam Was poznać osobiście !!! Jesteście zajedwabiste !!! Inusia od dziś będzie nazywana nowym imieniem Skali (fonetycznie napisałam), a zeby łatwiej jej się było przyzwyczaić póki co będzie SkalInka jednocześnie jestem dumna z siebie :eviltong: że od pierwszej rozmowy wiedziałam że to WY !!! Uwierzcie mi na słowo, a Kana może to może potwierdzić (Kana dziękuję za wszystko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) że lepszego domu nie mogłam sobie dla Inusi wymarzyć !!!!!!!!!!!!!!!! Ewel-Inka (fotograf) obiecała multum zdjęć małej, które relacjami z życia uzupełni Alicja Przy okazji poznaliśmy także fantastycznych ludzi Anię i Tomka właścicieli Bonni, białej bullki, towarzyszki Clyde W podróż "po Inkę" wyruszyła z Nimi Doris na którą w Legnicy czekała jej nowa Mama !!! Dziękuję Wam za pomoc !!! Wszystkim , którzy pomogli mi "w wyciągnięciu" Ineczki ze schroniska, opłaceniu hotelu, zebraniu funduszy na leczenie i Tym którzy dobrze mi i Inusi życzyli i trzymali kciuki SERDECZNIE DZIĘKUJĘ !!! sprawę finansów z konta Inusi opiszę wieczorem Quote
baster i lusi Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 no to powodzenia maleńka.Jestem pierwsza . Quote
Recommended Posts