Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotorelacja ze świątecznych przygód:

"Jewele" napisał(a):
Sprawozdanie z wycieczki: zaliczyłyśmy: Podróż pociągiem, kąpiel w jeziorze, spacer po lesie, bieganie po ogródku z nowym przyjacielem Kerym, mecz Manchesteru, "worzonko" po wsi i wiele innych świątecznych atrakcji.

Posted

:) Scully jest niesamowita! Pływa jak foka, kopie jak dzik, biega jak sarenka, obgryza drzewka jak bóbr a wygląda jak pies;D Radość jaką nam dała jest nie do opisania! Moi rodzice byli nią zachwyceni podobnie jak znajomi. Jest łagodna, milutka i ciepła:)

Posted

[quote name='Scully']:) Scully jest niesamowita! Pływa jak foka, kopie jak dzik, biega jak sarenka, obgryza drzewka jak bóbr a wygląda jak pies;D Radość jaką nam dała jest nie do opisania! Moi rodzice byli nią zachwyceni podobnie jak znajomi. Jest łagodna, milutka i ciepła:)[/QUOTE]

a to macie kilka zwierzątek w jednym psiaku:lol:super:loveu:

Posted

cały polski las w jedyn ciałku;) chcialam tylko powiedziec,ze zdjecie na lozku w koszulce jest rewelacyjne;) jak i wszytskie pozostale ale w tej koszulce to bym ja chciala nawet zobaczyc tak bardziej;) da sie ? pewnie smiesznie i przuroczo musiala sie prezentowac;)

Posted

Na życzenie:) Kupiłam specjalnie koszulkę Diabłów, ale Alicja już poluje na koszulkę jej zespołu, Milanu:) A koszulka się przydała, wujek chętnie ze Scully oglądał mecz, i razem cieszyli się z bramki:)

[IMG]http://i1224.photobucket.com/albums/ee368/Evelinkhia/_IGP9065.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1224.photobucket.com/albums/ee368/Evelinkhia/_IGP9070.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Scully']:) Scully jest niesamowita! Pływa jak foka, kopie jak dzik, biega jak sarenka, obgryza drzewka jak bóbr a wygląda jak pies;D Radość jaką nam dała jest nie do opisania! Moi rodzice byli nią zachwyceni podobnie jak znajomi. Jest łagodna, milutka i ciepła:)[/QUOTE]

wiedziałam że ona taka będzie ... a w schronisku mówili że agresja, histeria itp :shake:

ślicznotka :loveu: ... w czerwonym jej do twarzy ;)

Posted

Na pierwszym zdjęciu widać jak Kery adoruje Małą:) zakochał się biedny w niej bez reszty. Ciamkał jej fałdy na pyszczku, nawet pozwolił jej na wylegiwanie się na kanapie, na jego miejscu, obok jego ukochanej mamy:) Bawili się cudownie razem:)

Posted

Rude szaleństwo znad Bałtyku

[quote name='"Jewele"']Nadrabiamy zaległości w zdjęciach. A przy okazji popatrzcie jak jej ładnie w niebieskim:)

• 2 weeks later...
Posted

Pierwsza wizyta w Perlinie:) Tam będziemy spędzać letnie weekendy i letnie urlopy:) i jak pogoda dopisze to i jesienne grzyby i ryby zaliczymy:)

[quote name='"Jewele"']Dawno nas nie było, bo byłyśmy na URLOPIE! Scully po raz pierwszy pojechała na swoją działkę do Perlina na Kaszubach:)
Fotorelacja z wyjazdu:

Scully na swoich włościach:

Każdy kij udźwignę!

Lekcje dała mi mama Inka:

Teraz go zmasakruję:

Ćwiczenia w terenie z mamą Alicją:

Wiadomo, słonko w oczy szczypi:)

Podoba mi się w lesie:

Taka jestem najładniejsza!

Prawda?

Posted

Ciąg dalszy zdjęć:)

Przed czyszczeniem oczka, instrukcje:

Prawa noga...

Lewa noga...

I dzida!! DO WODY!!

Gdzie są te traszki!?

Hop hop! traszki!! Płetwy do góry!!

Jakiś kijek! Uratuję go!

Wyjdę? Nie wyjdę? Uch! Wyjdę!

W kominku napalone, mój śpiwór rozgrzany, tu się nabiegałam, tam się nabiegałam, oczko posprzątałam, traszek nałapałam, jeszcze patrzę oczkami...

jeszcze zerknę...

Ech...

A to są właśnie traszki, wyłapałyśmy 200 :)

Posted

Scully napisał(a):
Traszki wyłapywałyśmy podczas wypuszczania wody z oczka, żeby nie zginęły w pompie, potem zostały wpuszczone ponownie do oczka:)

Super , fajne są takie prehistoryczne mini potworki :)
To Scully jest z naturą za pan brat :cool2: