Jump to content
Dogomania

Uratowany w ostatniej chwili...szuka domku!Gutek-kto da mu szansę??

Recommended Posts

Posted

:cool2::iloveyou::iloveyou:Gucinku najpiekniejszy z pieknych , ze ciebie mocno trzymamyyyyyyyyyyyyyyyy! Wielkie uklony dla was kochane dziewczyny za ratowanie :modla::iloveyou::modla:biedaczkow!

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dudson13 napisał(a):
Aniu, jak tam Gutek?? Czekam na info ile bedzie kosztowalo leczenie i jedzenie.

Gutek czuje się bardzo dobrze. Nadal jest bardzo grzeczny. Nie szczeka, nie piszczy jak zostaje sam. Jest bardzo czysty.
Gutek może już zacząć szukać domu stałego lub chociaż tymczasu. W Środę kończy antybiotyk. Będzie wymagał jedynie dobrego, regularnego karmienia i podawania witamin, które wlewa mu się do jedzonka.

W Poniedziałek poproszę o podliczenie kosztów leczenia. Tą karmę, którą je obecnie dostal ode mnie i od anetek. Pierwszego dnia dostał puszkę kupioną w lecznicy.

Na początku tygodnia będę musiała mu kupić nowy worek karmy. Niestety nie dam rady go za sponsorować.

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Gutek czuje się bardzo dobrze. Nadal jest bardzo grzeczny. Nie szczeka, nie piszczy jak zostaje sam. Jest bardzo czysty.
Gutek może już zacząć szukać domu stałego lub chociaż tymczasu. W Środę kończy antybiotyk. Będzie wymagał jedynie dobrego, regularnego karmienia i podawania witamin, które wlewa mu się do jedzonka.

W Poniedziałek poproszę o podliczenie kosztów leczenia. Tą karmę, którą je obecnie dostal ode mnie i od anetek. Pierwszego dnia dostał puszkę kupioną w lecznicy.

Na początku tygodnia będę musiała mu kupić nowy worek karmy. Niestety nie dam rady go za sponsorować.

Aniu, ty i tak bardzo dużo nam pomogłaś. Ureguluję należność za leczenie i karmę. Podlicz wszystko i daj znać, a my zrobimy przelew. Mamy na Gutka trochę pieniążków, także o to się martw. Może Aetka będzie mogła podejść i porobić jakieś fajne fotki do ogłoszeń. Może ktoś przygranie chudzinkę. Gdyby tam został to by zdechł biedaczek....

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Dotychczasowe wydatki na Gucia:
witaminy na sierść- 16 zł
odrobaczenie - 10 zł
puszka Royal kupiona pierwszego dnia w lecznicy- 10 zł
antybiotyk - 2 zł

Razem : 38zł[/QUOTE]

Aniu, przeslij mi prosze konto na pw. I moze jeszcze do tego rachunku karme dolicz dla Gucia

Posted

Ostatnio za 3 kg puriny Proplan dla Gucia zapłaciłam 53 zł.

Teraz kupię mu to samo. Za leczenie i jedzonko dla Gutka będzie 90 zł.

Chłopak czuje się bardzo dobrze. Jest wesoły, chętnie wychodzi na spacerki i nadal jest bardzo grzeczny. Dzisiaj dostał drugą dawkę odrobaczenia.

Posted

Doszło do mnie 130 zł na Gutka. W Poniedziałek zapłacę rachunek w lecznicy i kupie karmę dla malucha. To co zostanie zostawię na szczepienie chłopaka.

Gutek przytył kilogram. Obecnie waży 7,3 kg.

Gucio potrzebuje DT lub stałego. Nie może dłużej być w lecznicy. Jest zdrowym psiakiem.

Posted

Dzisiaj zapłaciłam rachunek w lecznicy i kupiłam 3 kg karmy Purina ProPlan dla Gutka.
Gutek jest ulubieńcem Polikliniki. Dzisiaj cały dzień wygrzewał się na słoneczku ze studentami.

Gucio potrzebuje dsomu, w którym będzie kochany.