Nadziejka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 :cool2::iloveyou::iloveyou:Gucinku najpiekniejszy z pieknych , ze ciebie mocno trzymamyyyyyyyyyyyyyyyy! Wielkie uklony dla was kochane dziewczyny za ratowanie :modla::iloveyou::modla:biedaczkow! Quote
Igiełka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 także trzymam mocno kciuki :) biedaczek jest w dobrych rękach :) Quote
dudson13 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Aniu, jak tam Gutek?? Czekam na info ile bedzie kosztowalo leczenie i jedzenie. Quote
Ania_i_Kropka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 dudson13 napisał(a):Aniu, jak tam Gutek?? Czekam na info ile bedzie kosztowalo leczenie i jedzenie. Gutek czuje się bardzo dobrze. Nadal jest bardzo grzeczny. Nie szczeka, nie piszczy jak zostaje sam. Jest bardzo czysty. Gutek może już zacząć szukać domu stałego lub chociaż tymczasu. W Środę kończy antybiotyk. Będzie wymagał jedynie dobrego, regularnego karmienia i podawania witamin, które wlewa mu się do jedzonka. W Poniedziałek poproszę o podliczenie kosztów leczenia. Tą karmę, którą je obecnie dostal ode mnie i od anetek. Pierwszego dnia dostał puszkę kupioną w lecznicy. Na początku tygodnia będę musiała mu kupić nowy worek karmy. Niestety nie dam rady go za sponsorować. Quote
dudson13 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Ania_i_Kropka napisał(a):Gutek czuje się bardzo dobrze. Nadal jest bardzo grzeczny. Nie szczeka, nie piszczy jak zostaje sam. Jest bardzo czysty. Gutek może już zacząć szukać domu stałego lub chociaż tymczasu. W Środę kończy antybiotyk. Będzie wymagał jedynie dobrego, regularnego karmienia i podawania witamin, które wlewa mu się do jedzonka. W Poniedziałek poproszę o podliczenie kosztów leczenia. Tą karmę, którą je obecnie dostal ode mnie i od anetek. Pierwszego dnia dostał puszkę kupioną w lecznicy. Na początku tygodnia będę musiała mu kupić nowy worek karmy. Niestety nie dam rady go za sponsorować. Aniu, ty i tak bardzo dużo nam pomogłaś. Ureguluję należność za leczenie i karmę. Podlicz wszystko i daj znać, a my zrobimy przelew. Mamy na Gutka trochę pieniążków, także o to się martw. Może Aetka będzie mogła podejść i porobić jakieś fajne fotki do ogłoszeń. Może ktoś przygranie chudzinkę. Gdyby tam został to by zdechł biedaczek.... Quote
dudson13 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 anetek100 napisał(a):ale przystojny facet:)uściski dla Ewuni:) Cudeńko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
fiorsteinbock Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ale sliczny!!! Jutro zrobie mu allegro, kontakt do kogo podawac? Jest na watku jakis tekst do ogloszen? Aniu, ile Ewa ma latek? Dzielnie towarzyszy Mamci, wspaniale dziecko :) Quote
Ania_i_Kropka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Ale sliczny!!! Jutro zrobie mu allegro, kontakt do kogo podawac? Jest na watku jakis tekst do ogloszen? Aniu, ile Ewa ma latek? Dzielnie towarzyszy Mamci, wspaniale dziecko :) Kontakt podaj na mnie: tel 693 633 211 mail [email protected] Ewa ma 1,5 roku. Quote
anetek100 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 kocham minkę Ewy na przedostatnikm zdjęciu:)poznałam dziewczynkę i pierwszy raz miałam ja na rękach hehe w dniu poznania fajna dziecinka:)a dzielna to wiaodmo po Mamusi:) Quote
dudson13 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Tak Paulinko, dotarła. Czekam na rozliczenie od Ani, bo chcę jej przesłać pieniążki Quote
Ania_i_Kropka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Dotychczasowe wydatki na Gucia: witaminy na sierść- 16 zł odrobaczenie - 10 zł puszka Royal kupiona pierwszego dnia w lecznicy- 10 zł antybiotyk - 2 zł Razem : 38zł Quote
dudson13 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='Ania_i_Kropka']Dotychczasowe wydatki na Gucia: witaminy na sierść- 16 zł odrobaczenie - 10 zł puszka Royal kupiona pierwszego dnia w lecznicy- 10 zł antybiotyk - 2 zł Razem : 38zł[/QUOTE] Aniu, przeslij mi prosze konto na pw. I moze jeszcze do tego rachunku karme dolicz dla Gucia Quote
Ania_i_Kropka Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Ostatnio za 3 kg puriny Proplan dla Gucia zapłaciłam 53 zł. Teraz kupię mu to samo. Za leczenie i jedzonko dla Gutka będzie 90 zł. Chłopak czuje się bardzo dobrze. Jest wesoły, chętnie wychodzi na spacerki i nadal jest bardzo grzeczny. Dzisiaj dostał drugą dawkę odrobaczenia. Quote
Ania_i_Kropka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Doszło do mnie 130 zł na Gutka. W Poniedziałek zapłacę rachunek w lecznicy i kupie karmę dla malucha. To co zostanie zostawię na szczepienie chłopaka. Gutek przytył kilogram. Obecnie waży 7,3 kg. Gucio potrzebuje DT lub stałego. Nie może dłużej być w lecznicy. Jest zdrowym psiakiem. Quote
dudson13 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 W takim razie zacznynamy ogłaszać!!!! Dobrze,że Gucio jest już zdrowy. Quote
Ania_i_Kropka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Dzisiaj zapłaciłam rachunek w lecznicy i kupiłam 3 kg karmy Purina ProPlan dla Gutka. Gutek jest ulubieńcem Polikliniki. Dzisiaj cały dzień wygrzewał się na słoneczku ze studentami. Gucio potrzebuje dsomu, w którym będzie kochany. Quote
Recommended Posts