kasia8579 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [FONT=Lucida Console][SIZE=4]Cyrkówka to Sunia która w miejskiej przechowalni ( przystanek przed schroniskiem) jest już od ponad roku ! Trafiła tam 28.01.2010r.:shake: [/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=4]Cyrkówka-urocza suczka, około 5-letnia. Na pierwszy rzut oka niczym się nie wyróżniająca, zbyt pospolita by zwrócić na siebie uwagę... Ale w środku ma wielkie serducho! Niewiele wymaga, ułożona, grzeczna, wpatrzona w człowieka. Uwielbia pieszczoty, pięknie chodzi na smyczy. Najprawdopodobniej miała dom, w którym czuła się kochana... Co się stało potem możemy się tylko domyślać. Historia jak widać nie skończyła się happy-endem[IMG]http://www.dogomania.images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] Ale Sunia cierpliwie czeka na swojego człowieka! Będzie cudownym przyjacielem! Może właśnie ty jesteś w stanie ofiarować jej ciepły kąt i odrobinę serca?! Przed nią jeszcze sporo życia! Jest najprawdopodobniej wysterylizowana. A imię zawdzięcza temu, że załatwia się w przezabawny sposób, stojąc tylko na dwóch przednich łapkach[IMG]http://www.dogomania.images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Bardzo prosimy o kochający dom dla niej! [FONT=Book Antiqua][SIZE=5][COLOR=magenta] Jeśli będzie trzeba pomożemy w transporcie! [/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=5][COLOR=magenta] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=5][COLOR=magenta]Kontakt w sprawie adopcji - Dorota 50284737[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=5][COLOR=magenta]9[/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://i53.tinypic.com/2wezya8.jpg[/IMG] - [COLOR=purple][SIZE=4][FONT=Courier New]No dawaj tą kiełbasę ! :)[/FONT][/SIZE][/COLOR] Quote
dorota k. Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Hopaj Malutka po domek:) A dali jej Cyrkówka na imię, bo jak robi siooo to staje na dwóch przednich łapkach a cała pupa w górze. Quote
Poker Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Fajna sunia.Moje piesy tez tak siusiały.Szczególnie jeden Kubuś tak robił i do tego jeszcze szedł na przednim łapkach w trakcie siusiania. Quote
kasia8579 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Hop Cyrkóweczko ! Może ktoś Cię w końcu wypatrzy ... Quote
dorota k. Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Postaram się dzisiaj wkleić wczorajsze zdjęcia Niuni. Ona w realu jest o wiele ładniejsza, a do zdjęć pozować nie chce. Quote
kasia8579 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 OO taak ona jest śliczna ;) Pozować nie lubi ... Quote
kasia8579 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Przydałby się jakiś zwyczajny banerek , bo nikt tu do Ciebie nie zagląda... Quote
dorota k. Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ja zaglądam. Kasiu, nie potrafię banerków robić. A tutaj tyle psiaków na dogo, że ciężko się przebić. Ale miejmy nadzieję.... Wklejam kilka zdjęć. Tak jak mówiłyśmu Cyrka nie lubi być fotografowana, a ona taka śliczna i kochana. Pokazuj się malutka. Quote
kasia8579 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 to trzecie zdjęcie wyszło :) Takie smutne oczka proszą o dom ... Quote
dorota k. Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Monika zrobiła banerek:) Trochę wg regulaminu za wysoki, ale może poprawi;) Gdzieś nam P.Ania się zgubiła;) Quote
dorota k. Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Walczę z wklejeniem banerka, ale wygląda na to, że nie mogę więcej wkleić.:placz: Później jeszcze będę kombinować. Monika Super Avatarek. W górę Cyrka:) Quote
dorota k. Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Kombinuję, ale nie chce mi wkleić. Zajrzałam jeszcze rtaz do regulaminu max. dpouszczalne 500x100. Jak zsumowałam trzy to niby w normie, więc kurczaki - o co biega:roll: Pokazuj się Cyrka:) Quote
BasiaD Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Oj smutne te oczka..Wskkauj Niuniu na początek, taka ślicznotka powinna być w swoim domku i pokazywać uśmiechnięty pycholek.. Quote
dorota k. Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Bardzo bardzo byśmy chcieli aby Niunia dobty domek znalazła. Pokazuj się Cyrka:) Quote
ciemnaczekolada Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Dorota, jak w Bolesławcu z adopcją ? Nikt nie chce ? Quote
dorota k. Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ciężko:( Szczeniaczki jakoś szybciej domki znajdują. Z dorosłymi psiakami - trudniej.:( Quote
aanka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Cyrkówka i jej kolega Batonik już prawie 2 lata siedzą .. ona jest taka przytulaśna i grzeczna ... nie rozumiem ...i Batonik - taki kudłatek śliczny też na razie nie ma szczęścia . Quote
dorota k. Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ja też nie rozumiem:shake: To psiaki do kochania. Quote
dorota k. Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 No Malutka wskakuj na pierwszą stronę. Ty taki skarbuś jesteś:) Quote
Recommended Posts