kasia8579 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 hop Cyrkóweczko... =) jutro spacerek , niestety tylko jeden w tygodniu ... a pieski w które są już w domkach mają parę spacerków dziennie .... Quote
dorota k. Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Cały czas mam nadzieję, że Niunia domek znajdzie. Ona taka kochaniutka. Leć na pierwszą myszko. Quote
dorota k. Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Ciekawe, jak nasza Panienka, czy dalej Dania ustawia. Zamówię Cyrce pakiecik ogłoszeń. Leć Malutka na pierwszą:) Quote
aanka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Byłam dziś u psiaków.. Cyrkówka taka fajna jest - siedziała w budzie - jakaś smutniejsza się robi :shake:.. potem wyszła do pogłaskania , ten smrodek Danio skacze , jak pchła wszędzie .:diabloti::evil_lol:. ............ Quote
dorota k. Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 One tak potrzebują swojego Człowieka. Quote
dorota k. Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Zamówiłam trzy pakiety ogłoszeń - jeden będzie dla Cyrki. Myślcie nad tekstem. Quote
badmonique Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Coś skleciłam, może się nada do tych ogłoszeń:) Cyrkówka-urocza suczka, około 5-letnia. Na pierwszy rzut oka niczym się nie wyróżniająca, zbyt pospolita by zwrócić na siebie uwagę... Ale w środku ma wielkie serducho! Niewiele wymaga, ułożona, grzeczna, wpatrzona w człowieka. Uwielbia pieszczoty, pięknie chodzi na smyczy. Najprawdopodobniej miała dom, w którym czuła się kochana... Co się stało potem możemy się tylko domyślać. Historia jak widać nie skończyła się happy-endem:( Ale Sunia cierpliwie czeka na swojego człowieka! Będzie cudownym przyjacielem! Może właśnie ty jesteś w stanie ofiarować jej ciepły kąt i odrobinę serca?! Przed nią jeszcze sporo życia! Jest najprawdopodobniej wysterylizowana. A imię zawdzięcza temu, że załatwia się w przezabawny sposób, stojąc tylko na dwóch przednich łapkach:) Bardzo prosimy o kochający dom dla niej! Jesli bedzie trzeba pomożemy w transporcie! Quote
aanka Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Dobrze ,że mnie wyręczyłaś , Monika :roll:. Ja teraz coś głowy nie mam :shake::mad:.. do niczeg o .. Jest u mnie ta suczka huskky .. , no i cos mi szwankuje ostatnio - ciśnienie :angryy::mad:. .... Moze tylko napisz ,ze prawdopodobnie wysterylizowana :cool3:... bo czasemw stresie cieczki mogą sie zatrzymać .......... wet. powinien sprawdzić ........ Quote
badmonique Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Ok, już poprawiłam:) ja tez od 3 nocy nie mogę spać także może to właśnie przez pogodę:/ To co napisałam w poście poprzednim można by skopiować i wrzucić do pierwszego posta na pierwszej str. To chyba Kasia musi edytować:) Quote
dorota k. Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 No Monika - super:) Wyślę Twój tekst - tylko zmienie, że wysterylizowana. Szkoda tylko, że małpiszon jeden nie chce pozować, a nawet bym powiedziała, że zwiewa przed aparatem. Cyrka ma bliznę - więc to raczej po sterylce. Pierwszy post musi edytować autor - czyli Kasia. Ja też mam problemy ze spaniem, ale u mnie i u Ani to raczej sks:evil_lol: A u Ciebie Monika na sks jeszcze za wcześnie. A jak ze zdrówkiem - lepiej mam nadzieję. A i w ogłoszeniach mam podać swój tel. i maila? Quote
badmonique Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Może Pani podac swój nr tel:) A zdrówko- no niby lepiej ale znowu nie doleczyłam do końca i nie wiadomo ile tak się będzie ciagnąć:/ Quote
kasia8579 Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 już zmieniłam w pierwszym poście :) może być ? Quote
dorota k. Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Mi się podoba:) Czekamy w kolejce do ogłoszeń. Mam nadzieję, że Niunię wypatrzy dobry domek. Quote
dorota k. Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Pokazuj się Malutka :) Czekamy na ogłoszenia:) Quote
dorota k. Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Myślałam, że już dzisiaj będą ogłoszenia Niuni, ale jeszcze nie ma :shake: - czekamy. Dobrej Nocy Cyrka. Quote
aanka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Wyściskłam dzis psinkę na spacerze .. zaraz zaczyna wtedy się ożywiać i cieszyc . Ona musi mieć kontakt z kims - to taki pieszczoszek ....i naczej się zaczyna smucić :shake::-( i tracić swój dawny optymizm i żywiołowość :shake:. Martwię się o nią - taka była żywotna i wesoła :roll:............... Quote
badmonique Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 W czwartek ją ponawyściskam za wszystkie czasy!:) Quote
Recommended Posts