Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do tej pory nie mogę w to uwierzyć ... tak bardzo się cieszę :)
Basiu -w klatce- znaczy , że z naszą Basią w bloku w jednej klatce zamieszkała u fajnych ludzi.
Oczywiście po spisaniu papierów przez straż pojechaliśmy z Niunią do weta. W samochodzie grzeczniutka, u weterynarza też jak aniołek. Dała sobie wszystko pooglądać, było czyszczenie uszu, wyciąganie kleszczy (ze dwa miała), odrobaczanie..... kompleksowo. Nawet głosu z siebie nie wydała. Tuliła się do wszystkich. Już w domu miało być kąpanko, bo troszkę śmierduchała.
Przed klatką była Basi kota - Cyrka nastawiła uszy i ciągnęła w jej stronę, ale bez szczekania czy warczenia. Wymiziałyśmy Niunie i poszła z właścicielami grzecznie na spacerek.
Mam ogromną nadzieję, że wszystko już będzie OK i , że to Niuni przystań.
Jak będę coś więcej wiedziała - oczywiście napiszę.

Posted

Nikt się nie spodziewał, ale to ja - nowy opiekun Cyrki.
W telegraficznym skrócie
1. Cyrkówka jest wspaniała. Na razie nie sprawia żadnych kłopotów.
2. Jest przez Was rozpuszczona "jak dziadowski bicz" - ale to nie jest dziwne, jeśli na 13-stu stronach tego forum piszecie o jej "mizianiu" he, he.:razz:
3. Cudownie, że nie lubi słodyczy. Konkurencja w domu jest niewskazana.
4. Bardzo za Wami tęskni.
5. Sika w niespotykany sposób - zobaczymy co będzie jak powieje silny wiatr. :-o:-o
6. I pytanie retoryczne? Czy w schronisku spała na jakimś łóżku, kanapie, wersalce, sofie, łożu małżeńskim, amerykance? Chyba na wszystkim po trochu. U mnie toleruje tylko takie wynalazki do spania. Koszyk dla psa na podłodze "olewa" z pięciu metrów.

Pozdrawiam

Posted

Warto było czekać psinko , prawda :lol:.
Na razie jeszcze jesteśmy w szoku lekkim:evil_lol:.
Cyrka ostatnio trochę wędrowała też , bo adopcja była nieprzemyślana :cool3:.
Jak widać to dama w pełnym calu :evil_lol: ona jest b. przytulaśnym psiakiem .
Uściski dla psinki i pozdrowienia :Rose: dla nowego opiekuna . ..........................

Posted

Ale heca :) Niedawno zasiadlam przed komputerem a tutaj taka niespodzianka:) Witamy serdecznie i bardzo dziękujemy za wieści.
Jak będzie mocno wiało to bardzo proszę stawać od zawietrznej:)
Słodyczy jej nie dawałyśmy, ale kiełbachę i psie ciastka lubi :)
Jutro zaglądnę głębiej do budy - może miała tam przemycone jakieś łóżko;)
Pozdrowienia serdeczne dla Państwa i oczywiście mizianko dla Niuni.

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj wymiziałyśmy z Laurą Niunię:loveu: Wracała ze swoim Pańciem ze spaceru :) Tak długo czekała i w końcu trafiła do wspaniałego domku i kochanych LUDZI :)

• 4 months later...