Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja mogę zrobić ogłoszenia jutro. dziś mnie tu nie będzie więc jak napiszecie jakiś tekst to powrzucam:)
chyba warto ogłaszać głównie w lubelskim, tam gdzie jest podział na województwa?

ale będziemy ją ogłaszać bez znajomości usposobienia? a wiemy ile pięknota ma lat?:)

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
ja mogę zrobić ogłoszenia jutro. dziś mnie tu nie będzie więc jak napiszecie jakiś tekst to powrzucam:)
chyba warto ogłaszać głównie w lubelskim, tam gdzie jest podział na województwa?

ale będziemy ją ogłaszać bez znajomości usposobienia? a wiemy ile pięknota ma lat?:)

Na razie nie wiemy, nie było mozliwosci sprawdzenia tego w czasie naszej poprzedniej wizyty w schronie.
Tylko co pisac w ogłoszeniach o suczce??
Jedyny fakt, to wielka potrzeba znalezienia jej chociazby DT...

• 2 weeks later...
Posted

Byłam dzisiaj w schronisku. Sunia siedziała pod tą ścianą,:placz:myślałam, że mi serce pęknie. Ale na nasz widok się ożywiła. Widać było, że miała chęć podejść do siatki....myślę, że ona jest zdominowana przez inne suki i się boi po prostu. Woli siedzieć bezpiecznie pod tą nieszczęsną ścianą. Na dźwięk aparatu (Funia robiła jej zdjęcia) wstała i zaczęła się przeciągać, zrobiła kilka kroków:multi: Ale chwilę potem znowu przycupnęła pod ścianą:( Ona jest taka cudowna i kochana. Ma coś w sobie, że nie mogę przestać o niej myśleć....Można się w niej naprawdę zakochać...Ktoś będzie miał z niej pociechę. Wygląda na bardzo łagodną suńkę:)

Posted

Trzeba ogłaszać, szukać czegoś. Może do kolejki do hoteliku zapisać? Ona nie ma szans iść do adopcji ze schronu, więc trzeba by coś podziałać. Ja mam znowu problemy z kręgosłupem, nie dam rady robić ogłoszeń, spędzam przy kompie 5 min dziennie :(

Jeszcze Binki ma wątek, widziałyście go ostatnio w schronie?

http://www.dogomania.pl/threads/202239-Binki-ma%C5%82y-cudny-kud%C5%82aczek-szuka-DT-DS-OG%C5%81OSZENIA-PLIZZ

Posted

Dziewczyny wybierają się do schroniska w niedzielę, poproszę żeby o nią zapytały. Wczoraj nawet nie było kogo tam zapytać. Ale może one czegoś się dowiedzą. Wzrost tak do kolana z głową już. Powiedziałabym, że średnia. Z jej zachowania można wywnioskować, że bardzo spokojna. Waga, no nie wiem ale na mój gust to tak koło 12 kg. Ona jest kudłata i wydaje się na normalnie odżywioną, ale skoro boi się swoich koleżanek w boksie jest taka możliwość, że pod sierścią jest chudziutka. No i jeszcze wiek by się przydał. Na oko to ciężko stwierdzić.

Posted

[quote name='leni356']Trzeba ogłaszać, szukać czegoś. Może do kolejki do hoteliku zapisać? Ona nie ma szans iść do adopcji ze schronu, więc trzeba by coś podziałać. Ja mam znowu problemy z kręgosłupem, nie dam rady robić ogłoszeń, spędzam przy kompie 5 min dziennie :(

Jeszcze Binki ma wątek, widziałyście go ostatnio w schronie?

http://www.dogomania.pl/threads/202239-Binki-ma%C5%82y-cudny-kud%C5%82aczek-szuka-DT-DS-OG%C5%81OSZENIA-PLIZZ
To może zbierajmy na hotelik. Fajnie by było jakby do Funi trafiła. Ja na początek daję 20 zł. Kto się jeszcze dorzuca:cool3:

Posted

Cięzko będzie uzbierac, teraz tyle zamojszczaków w potrzebie, w hotelikach.
Moze jakis BDT, tylko gdzie takiego szukac?
My mamy juz KRS, niedługo będzie konto, mam nadzieje, ze ludzie o nas nie zappomnieli i wpłaty będą.
Na pewno dorzucimy cos do Tani, bo ta sunia bardzo lezy mi na sercu.
Tak jak jeszcze niedawno Szansa...
Wydawało sie na poczatku niemozliwe zorganiozwanie pomocy, a jednak.
Teraz czas na Tanię.

Posted

Leni, myślę, że do ogłoszeń na razie wystarczą te zdjęcia, które są. Jej na razie ciężko jest cyknąć inne, bo ona ciągle znajduje się w tym samym położeniu...zazwyczaj :shake: Gdyby udało się znaleźć jej chociaż DT to zdjęcia pewnie były by ciekawsze. Ale na razie te właśnie zdjęcia gdzie widać jej tragedię najbardziej się nadają. Tak myślę.. Przecież na nas wpłynęły odpowiednio, nie potrafimy o niej zapomnieć...:)