Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bajutek (oraz reszta piesków) został ostatnio zakropiony przeciw pchełkom i kleszczom. Psinka jest kochana, Bajuś kocha biegać, jak juz dorwie piłeczkę to ucieka z nią po całym podwórku i tylko czeka, żeby za nim biegać i próbować mu odebrać zdobycz :) a jak już się wybiega to przychodzi i się łasi albo kładzie na grzbiecie i tylko czeka żeby go ktoś po brzuszku pomasował :). Jak jestem u niego w boksie i czekam aż Burajek sobie poje to Bajuś cały czas się łasi i tuli, uwielbia pieszczoty :)

Posted

Baj został wczoraj wykastrowany i miał wyczyszczone zęby! Kastracja bez problemów. Zęby miał w bardzo kiepskim stanie, ale teraz ma piękne:) Przy okazji doktor go dokładnie wyoglądał i stwierdził, że Baj trzyma się rewelacyjnie, ale to starszy pies - doktor wycenił go na 7 lat. Stan jego zdrowia bardzo dobry, pies jest zdrowy i w bardzo dobrej kondycji. Zamówiłam dla niego wypasione allegro - może ono przyniesie mu wymarzony dom! Joodith, jeśli możesz przelej za kastrację Baja 50 zł i za czyszczenie zębów 15 zł, razem 65 zł z odpowiednim dopiskiem, że to za Baja!

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
agada na wątku Henia zamojskiego pisałą, że poszukuje starszego pieska do adopcji dla jakichś starszych państwa, może podrzućcie Bajunę?

Dzięki
To ja zaraz napisze do agady

Posted

hotelterier5 napisał(a):
Dziewczyny, dziękuję za szybkie wpłaty, przed chwilą wpłyneło 65, a 380zł 16.03 Baj zachowuje się jak wesoły 3latek. Po kastracji wet zalecił sporo biegania, aby bardzo nie puchło.

Moze Baj ma jednak mniej lat; moze te starte zeby to wynik złego odzywiania, a nie wieku.