Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agusiazet napisał(a):
Dzięki Tolu:)

Bajowi bardzo potrzebny domek, bo jak na razie tylko generujemy dług:(

Wiem, ale co robic?
Jakos te duze zamojskie psy - Iwa , Baj, Fanta i Figa nie mają szczęścia - ani jednego zapytania pomimo ogłoszeń:roll:
Chociaz i małe - Lizka, Saba zcekaja juz ponad rok:(

Posted

Tola napisał(a):
Wiem, ale co robic?
Jakos te duze zamojskie psy - Iwa , Baj, Fanta i Figa nie mają szczęścia - ani jednego zapytania pomimo ogłoszeń:roll:

No niestety, ludzie nie chcą dużych psów:(

Posted

Oby któreś z ogłoszeń przyniosło Bajowi domek! Bo na razie mamy tylko długi, które stale rosną i znikąd pomocy:( W grudniu Baj przenosi się w okolice Poznania/Nowego Tomyśla, bo tam teraz będzie działał hotel Terier!

Posted

Kochane, od stycznia przejmuję opłaty za Baja w wysokości 380 zł miesięcznie, ale długu, który do tego czasu będzie, spłacać się nie podejmę samodzielnie - i tak mam sporo opłat za psy, które wspieram. Więc bardzo proszę o zjednoczenie sił w uregulowaniu długu, bo hotel Terier i tak wykazuje dużą cierpliwość w kwestii zadłużonych psów, bo takich jak Baj ma sporo! Może jeszcze ktoś, oprócz Toli i zadry, spróbuje bazarkowo wesprzeć Baja!

Posted

agusiazet napisał(a):
Kochane, od stycznia przejmuję opłaty za Baja w wysokości 380 zł miesięcznie, ale długu, który do tego czasu będzie, spłacać się nie podejmę samodzielnie - i tak mam sporo opłat za psy, które wspieram. Więc bardzo proszę o zjednoczenie sił w uregulowaniu długu, bo hotel Terier i tak wykazuje dużą cierpliwość w kwestii zadłużonych psów, bo takich jak Baj ma sporo! Może jeszcze ktoś, oprócz Toli i zadry, spróbuje bazarkowo wesprzeć Baja!

Aga - dziękujemy!!!
:loveu::loveu::loveu:
Jakos powoli moze spróbujemy zmniejszyc dług...
Nie będzie to na pewno łatwe.

Posted

Niedawno los uśmiechnął się do Pati - znalazła domek, odejmując tym samym 20 zł z puli moich stałych deklaracji. Z radością przeznaczę je dla Bajuszka (od grudnia). Wiem, że to niewielka kwota, ale w myśl zasady ziarnko do ziarnka... :)

Posted

Joodith napisał(a):
Niedawno los uśmiechnął się do Pati - znalazła domek, odejmując tym samym 20 zł z puli moich stałych deklaracji. Z radością przeznaczę je dla Bajuszka (od grudnia). Wiem, że to niewielka kwota, ale w myśl zasady ziarnko do ziarnka... :)

Bardzo dziękujemy:loveu:
Moze wspólnie wymarzymy ten jedyny dom dla przystojniaka...
Aga - a co z deklaracjmai stałymi z Nuki?
O ile pamietam miały przejsc na Baja.

Posted

Tola napisał(a):
Bardzo dziękujemy:loveu:
Moze wspólnie wymarzymy ten jedyny dom dla przystojniaka...
Aga - a co z deklaracjmai stałymi z Nuki?
O ile pamietam miały przejsc na Baja.

Nie wiem, nikt nie zadeklarował ich na Baja i z tego, co czytam wpłacają do Handzi. Ja swojej 100 - ki już nie wpłacam!

Posted

agusiazet napisał(a):
Nie wiem, nikt nie zadeklarował ich na Baja i z tego, co czytam wpłacają do Handzi. Ja swojej 100 - ki już nie wpłacam!

Ale ja pytałam obie dogomaniaczki i obie zgodziły się przeniesc deklaracje; myslę, ze zwyzcajnie nie wiedzą, ze to inne konto.
Jak wrócę wieczorem to napiszę do handzi i sprobuję to wyjasnic.

Posted

Tola napisał(a):
Ale ja pytałam obie dogomaniaczki i obie zgodziły się przeniesc deklaracje; myslę, ze zwyzcajnie nie wiedzą, ze to inne konto.
Jak wrócę wieczorem to napiszę do handzi i sprobuję to wyjasnic.

Ok, dzięki, niech te pieniążki w całości idą na pokrycie długów hotelikowych Baja!

Posted

Joodith napisał(a):

Każda kwota jest ważna, nawet bardzo ważna.

Przelałam 28 zł 35 gr z bazarku dla Baja. Ma przyjść jeszcze dla niego 10 zł od halizy:)