agusiazet Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='funia']Wpłaciłam 60 zł .[/QUOTE] Dziękujemy serdecznie! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 może allegro cegiełkowe spróbować? a na facebooku jest? Jeśli tak to są jacyś wielbiciele? Quote
agusiazet Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Jest na facebooku, wielbicieli brak. Allegro cegiełkowe to chyba tylko jakaś fundacja może wystawić, a my zbieramy na prywatne konto, więc pewnie zamkną, jako niezgodne z regulaminem!!! Quote
dusje Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Niewiarygodne! Ponad 900 wejsc na Tablicy i zero odezwu? Czego, a raczej jakiego psa ludzie szukaja, ze Baj jest im obojetny :shake: Taki fajny pies. Quote
Tola Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='agusiazet']Jest na facebooku, wielbicieli brak. Allegro cegiełkowe to chyba tylko jakaś fundacja może wystawić, a my zbieramy na prywatne konto, więc pewnie zamkną, jako niezgodne z regulaminem!!![/QUOTE] Allegro cegiełkowe dla Baja mozna zrobic z kontem zamojskkiej Fundacji ZEA - tylko kto by to zrobił? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 kurczę, prędzej czy później przyjdzie na niego czas, kwestia niestety tego, że do tego czasu dług może urosnąć do niebotycznych rozmiarów. A czy plakaty miał robione? Może by porozwieszać w różnych miastach, może szczególnie w dużych, w Warszawie, Krakowie, Wrocławiu? Tam mieszkają ludzie, którzy chcą mieć ładne psiaki w ogrodach. Nie wiem już kurczę co by tu zaradzić. Taki piękny pies. Quote
dusje Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Rodzice Maciusia :)']kurczę, prędzej czy później przyjdzie na niego czas, kwestia niestety tego, że do tego czasu dług może urosnąć do niebotycznych rozmiarów. A czy plakaty miał robione? Może by porozwieszać w różnych miastach, może szczególnie w dużych, w Warszawie, Krakowie, Wrocławiu? Tam mieszkają ludzie, którzy chcą mieć ładne psiaki w ogrodach. Nie wiem już kurczę co by tu zaradzić. Taki piękny pies.[/QUOTE] Musi sie pokazac na papierze i dlatego prosze dziewczyny: dajcie go do metra za te moja kase.Sprobujmy! z nadzieja i wiara na sukces. Nie kazdy szukajacy psiaka z 2 reki/przepraszam za to okreslenie/ siedzi na necie.Moze wiec tu lezy szansa dla Baja? :lol: Quote
agusiazet Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Miał plakaty papierowe, przynajmniej ja je rozwieszałam na Mielcu. Jeśli ktoś chce mogę podać plakat do wydrukowania, pewnie mam go gdzieś w komputerze! Quote
Joodith Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Potwierdzam wpływ 60 zł od funi. Stan Bajowych funduszy na dzień 12.10.2011 wynosi [B][COLOR=#4169e1]207,70 zł[/COLOR][/B] Quote
agusiazet Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='Joodith']Potwierdzam wpływ 60 zł od funi. Stan Bajowych funduszy na dzień 12.10.2011 wynosi [B][COLOR=#4169e1]207,70 zł[/COLOR][/B][/QUOTE] Dziękujemy, już zaznaczam! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 zrobicie jak chcecie, ale ja tylko wypowiem swoje zdanie - czy nie lepiej przeznaczyć te pieniądze zamiast na jedno jedyne ogłoszenie w Metrze, z którego może być odzew a może i nie na poproszenie różnych dogomaniaków o podrukowanie ładnych kolorowych plakatów? To też niestety kosztuje, a gdyby tak przeznaczyć komuś 30 zł na drukowanie i rozwieszenie po Wawie, 30 po Krakowie itd? Nie wiem, to tylko takie pomysły. Bodajże na zamojskim Heniu dziewczyny zapłaciły b.dużo za ogłoszenie w Tygodniku chyba Zmaojskim, gdzie zwykle jest taki czy inny odzew. I nic. Tylko wydane pieniądze. A to, że nie każdy ma net i tam szuka to fakt, dlatego myślę, jak jeszcze by go pokazać. Ogłoszenia, plakaty, co jeszcze?? :( Quote
agusiazet Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Mogę wydrukować i podesłać komuś plakaty Baja, żeby porozwieszał w swojej miejscowości! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Ja tak niestety nie znam dogomaniaków z poszczególnych miast, ale wiem, że np. Ww Warszawie jest sporo. Może ktoś z tego wątku zna warszawiaków itd\? Gdyby każdy na pw poprosił swoich znajomych to mielibyśmy sporo miejsc. Może w Lublinie też byłby sens rozwiesić? Ja mogę napisać pw do jakichś lublinianek, może się zgodzą. Tylko co pisać - że podeślesz im pocztą? Quote
agusiazet Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Dokładnie, jak dostanę adres - wyślę pocztą! Quote
agusiazet Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Pan Łukasz, który adoptował zamojskiego Dextera chce wesprzeć Baja finansowo, więc podam mu konto hoteliku z dopiskiem dla Baja! Quote
dusje Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Rodzice Maciusia :)']zrobicie jak chcecie, ale ja tylko wypowiem swoje zdanie - czy nie lepiej przeznaczyć te pieniądze zamiast na jedno jedyne ogłoszenie w Metrze, z którego może być odzew a może i nie na poproszenie różnych dogomaniaków o podrukowanie ładnych kolorowych plakatów? To też niestety kosztuje, a gdyby tak przeznaczyć komuś 30 zł na drukowanie i rozwieszenie po Wawie, 30 po Krakowie itd? Nie wiem, to tylko takie pomysły. Bodajże na zamojskim Heniu dziewczyny zapłaciły b.dużo za ogłoszenie w Tygodniku chyba Zmaojskim, gdzie zwykle jest taki czy inny odzew. I nic. Tylko wydane pieniądze. A to, że nie każdy ma net i tam szuka to fakt, dlatego myślę, jak jeszcze by go pokazać. Ogłoszenia, plakaty, co jeszcze?? :([/QUOTE] Plakaty tez dobra rzecz.Nie mam pojecia ile kosztuje ryza papieru A4 w Pl - u mnie ok 4 euro.Doliczyc koszt tuszu plus koszulki, w jakiej kwocie sie zamknie? Mozna zrobic tzw "matke"i z niej skserowac plakaty,moze wyjdzie taniej?Nie wiem co bardziej oplacalne w PL,kto i jakie ma mozliwosci by wyszlo taniej.Zastanawiam sie,czy te plalaty nie beda usuwane badz dewastowane, itd....? Moze wiec jakis consensus: przeznaczyc czesc kasy na 2 ogloszenia w metrze na dwa rozne miasta, a reszte na plakaty? Baj ma juz ponad 1000 wejsc na Tablicy...i tak jakby ich nie bylo...cisza :-( Quote
agusiazet Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Dusje plakat matkę mam mogę każdemu skserować nawet po 50 sztuk do rozwieszania w jego mieście, tylko niestety nie ma chętnych Na Mielcu plakaty były, zero odzewu. Może jednak wart mu powtórzyć tą reklamę! Quote
agusiazet Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Pan Łukasz, który adoptował zamojskiego Dextera, zrobił przelew na Baja w wysokości 250 zł - dziękujemy serdecznie!!! Joodith, jeśli możesz dopłać 130 zł i będzie opłacony sierpień! Quote
ŁUKASZ KOŁODZIEJ RAKOWICE Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Myślę że przydadzą się te pieniążki jak uda mi się odłożyć jakieś pieniążki to znowu zrobię przelew . POZDRAWIAM WSZYSTKICH . Quote
agusiazet Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 [quote name='ŁUKASZ KOŁODZIEJ RAKOWICE']Myślę że przydadzą się te pieniążki jak uda mi się odłożyć jakieś pieniążki to znowu zrobię przelew . POZDRAWIAM WSZYSTKICH .[/QUOTE] Da nas to ogromna pomoc!!! Wyciągnęłyśmy Baja ze schronu bez deklaracji na hotel, a uzbierać co miesiąc 380 zł to nie lada sztuka. Jak Nuka pojedzie do domu przerzucimy na Baja jej deklaracje (140 zł) może wtedy będzie trochę łatwiej! Panie Łukaszu jeszcze raz wielkie dzięki!!! Quote
Joodith Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Pieniążki (130 zł) za sierpień wędrują już na konto hoteliku. Natomiast w dniu dzisiejszym na konto Bajka wpłynęło 65 zł od Jo 37 z bazarku Toli. Stan Bajowych funduszy na dzień 17.10.2011 wynosi [B][COLOR=#4169e1]142,70 zł[/COLOR][/B]. Quote
agusiazet Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Dzięki Joodith, jeśli możesz dopisz w rozliczeniu sierpniowym, że Pan Łukasz wpłacił 250 zł dla Baja prosto na konto hoteliku! Quote
Recommended Posts