Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']ale przecież Bajek był wyciągany do Stonki.. Tylko z tą myślą chyba tak naprawdę.. A że się zmieniło to inna sprawa :([/QUOTE]

Baj nie nadaje się do bloku, poza sukami mam 15letniego staruszka a Baju z samcami tez różnie, uwierz że kombinuje jak koń pod górkę żeby Baja zabrać z hotelu, nie moja wina że w zeszłym roku zmieniły się przepisy i nie chcą dawać kredytów na ziemię rolną i lasy. Finansowo też wesprzeć nie mogę bo płace co miesiąc przeszło 4 stówy na psa w hotelu u Jamora, a mój tż naprawdę dużo nie zarabia, poza tym jest nasza gromada, mam dwa tymczasy bezpłatne, razem 6 psów i cztery koty, one też muszą jeść, mieć szczepienia. Zawsze bez gadania brałam zamojskie bidy, ale pewnych rzeczy nie przeskoczę. Bardzo mi przykro ze tak się to ułożyło, ale to nie moja wina. Jak tylko będzie taka możliwość to zabiorę Baja, jak na dziś jest to niestety niemozliwe...

Posted

[quote name='stonka1125']Baj nie nadaje się do bloku, poza sukami mam 15letniego staruszka a Baju z samcami tez różnie, uwierz że kombinuje jak koń pod górkę żeby Baja zabrać z hotelu, nie moja wina że w zeszłym roku zmieniły się przepisy i nie chcą dawać kredytów na ziemię rolną i lasy. Finansowo też wesprzeć nie mogę bo płace co miesiąc przeszło 4 stówy na psa w hotelu u Jamora, a mój tż naprawdę dużo nie zarabia, poza tym jest nasza gromada, mam dwa tymczasy bezpłatne, razem 6 psów i cztery koty, one też muszą jeść, mieć szczepienia. Zawsze bez gadania brałam zamojskie bidy, ale pewnych rzeczy nie przeskoczę. Bardzo mi przykro ze tak się to ułożyło, ale to nie moja wina. Jak tylko będzie taka możliwość to zabiorę Baja, jak na dziś jest to niestety niemozliwe...[/QUOTE]

Ania - my to wszystko rozumiemy; niestety los czasami płata figle i z naszych planów nic nie wychodzi.
Mam nadzieje, ze jakos tu wspólnie damy radę prędzej czy pózniej...

Posted

[quote name='stonka1125']Baj nie nadaje się do bloku, poza sukami mam 15letniego staruszka a Baju z samcami tez różnie, uwierz że kombinuje jak koń pod górkę żeby Baja zabrać z hotelu, nie moja wina że w zeszłym roku zmieniły się przepisy i nie chcą dawać kredytów na ziemię rolną i lasy. Finansowo też wesprzeć nie mogę bo płace co miesiąc przeszło 4 stówy na psa w hotelu u Jamora, a mój tż naprawdę dużo nie zarabia, poza tym jest nasza gromada, mam dwa tymczasy bezpłatne, razem 6 psów i cztery koty, one też muszą jeść, mieć szczepienia. Zawsze bez gadania brałam zamojskie bidy, ale pewnych rzeczy nie przeskoczę. Bardzo mi przykro ze tak się to ułożyło, ale to nie moja wina. Jak tylko będzie taka możliwość to zabiorę Baja, jak na dziś jest to niestety niemozliwe...[/QUOTE]

I bez Baja masz ładny zwierzyniec w domu! Wiemy, że wyszło jak wyszło i z tym się musimy pogodzić! Nic się nie da zrobić na siłę! Będziemy ciułać pieniądze dla Baja i tyle, nie ma innej możliwości. Asia, jest na tyle tolerancyjna, że na razie toleruje nasz dług! Jedno jest pewne nie odwrócimy sie od Baja, będziemy mu szukać domu i spłacać długi, tylko, że to potrwa w czasie!

Posted

Z bazarku z fantami od Rodziców Maciusia uzbierało się 60 zł, podam Jodith Twoje konto do wpłat, a rodziców Maciusia proszę o podanie konta, gdzie przelewać pieniądze za wysyłkę towaru i w jakiej kwocie!

Posted

Bajusia znam już od kilku tygodni i powiem szczerze, że na prawdę kochany z niego psiak :) Jest piękny, mądry, pełen życia. Ładnie słucha, gdy ma wracać do swojego boksu, lubi się bawić piłeczką :) a najbardziej uwielbia czesanie, na widok szczotki siada grzecznie i patrzy tymi swoimi pięknymi oczkami na mnie, kiedy wreszcie zacznę go czesać, to go uspokaja :) Na prawdę nie mogę pojąć dlaczego nikt nie che takiego fajnego psiaka o takiej oryginalnej urodzie, drugiego takiego nie ma :) mam nadzieję, że wreszcie ktoś go wypatrzy i pokocha :)

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']ale ja nie chciałam nic zarzucać, spoksik :)
A swoją drogą znowu pomędzę - czemu ten Baj nie jest rozrywany? :( Ile to już czasu, chyba z kilka miesięcy?[/QUOTE]
Jest mi naprawdę okropnie głupio, zawaliłam pierwszy raz i to konkretnie i źle się z tym czuję, bardzo źle, chciałabym bardzo żeby sytuacja uległa zmianie, ale to jest niezależne ode mnie...
Czy Baj ma aktualne ogłoszenia? Mam wykupiony pakiet, może dla Bajucha będzie?

Posted

[quote name='stonka1125']Jest mi naprawdę okropnie głupio, zawaliłam pierwszy raz i to konkretnie i źle się z tym czuję, bardzo źle, chciałabym bardzo żeby sytuacja uległa zmianie, ale to jest niezależne ode mnie...
Czy Baj ma aktualne ogłoszenia? Mam wykupiony pakiet, może dla Bajucha będzie?[/QUOTE]

Ode mnie ma allegro - ale bez jakiegokolwiek, odzewu. Więc ogłoszenia bardzo potrzebne:)

Posted

Wczoraj MagdaNS z Talcottowej Skarpety przelała 120 zł dla Baja, ale mimo tego wsparcia nadal jeszcze brakuje kasy do zapłaty za maj:( Dobrze , że z bazarku z ciuszkami dziecięcymi uzbierała się większa kwota, więc jak one wpłyną to wreszcie majowa wpłata będzie mogła być dokonana:) A i z bazarku Toli książkowo-rysunkowego też coś jest zebrane! Jakoś musimy dać radę:)

Posted

Potwierdzam wpływy na konto Bajuszka:
JJD - 32 zł (bazarek)
agusiazet - 35 zł (bazarki)
skarpeta im. Talcott - 120 zł

Stan konta na dzień 04.07.2011 r. to 312,50 zł.

Posted

[quote name='Joodith']Potwierdzam wpływy na konto Bajuszka:
JJD - 32 zł (bazarek)
agusiazet - 35 zł (bazarki)
skarpeta im. Talcott - 120 zł

Stan konta na dzień 04.07.2011 r. to 312,50 zł.

Super, już tak mało brakuje do uiszczenia opłaty za maj:)

Posted

[quote name='Tola']Na konto fundacji doszła wpłata dla Baja od Pani Ilony z legnicy - 50 zł :)
To bazarek czy jakas wpłata z fb?

Z bazarków to raczej nie, myślę, że to darowizna z FB:) Przelejecie na konto Joodith?

Posted

[quote name='agusiazet']Dzięki, już tylko ok. 20 zł będzie brakować do opłaty majowej:)[/QUOTE]

To będzie zmojego bazarku:)

Jesli chodzi o te 50 zł to potrzebna faktura; nie bedzie chyba z tym problemu. tylko nie wiem jak to zrobic-.
TZ wraca 9 to wszystko zapytam.