Majaa Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 SARA ZA TM .... Nie wiem co mam napisać ...... Może, że tak miało być, że jej życie miało trwać krótko, może to, że na szczęście dane jej było odczuć, że są dobrzy kochający ludzie na tym świecie... Nie wiem ....... sama już nic nie wiem ....... W głowie mam wir, w oczach łzy....... SARUSIA WPADŁA DZISIAJ POD SAMOCHÓD ;( ZGINĘŁA NA MIEJSCU ;( Tak było, tak szukaliśmy dla Sary domu ......:placz: Sarusię, młodziutką około 1- roczną sunię wczoraj pewna osoba* zobaczyła przez przypadek. Biedną, wychudzoną....... Cofnęła się i zaparkowała pod sklepem, żeby kupić coś suni do jedzenia ..... I koszmar się zaczął ................ )Sprzedawczyni w sklepie zaczęła opowiadać, co pijaczyna – niby – właściciel robi z tą biedną psinką ....) Pani się nie wystraszyła. Suńka z chęcią podbiegła do jedzonka. I co na to jej „właściciel”? Sukę złapał za głowę i zaczął się na niej wyżywać, że „takim psom, co to jedzą od innych, łby należy ukręcać” i .... zaczął przystępować do dokonania dzieła.... Zrobiła się afera na całą gminę, ktoś przytrzymał (kilka osób) człowieka, a kobieta złapała podduszoną suczkę, wpakowała do samochodu i uciekła Zdążyli skopać jej samochód .... Sunieczka mieszka na razie u tej Pani. Jest nieziemsko spragniona człowieka i pozytywnego kontaktu z nim. Obrała sobie za przewodnika córkę tej Pani i wpada w histerię jak dziewczyna zniknie choćby na parę chwil. Jest do tego stopnia zazdrosna, że nie można w jej obecności (a zwłaszcza młoda opiekunka) pogłaskać innego psa – na razie reaguje delikatną agresją do innych psów i kotów, ale tylko w takiej sytuacji. Poza tym jej stosunki zlicznym zwierzyńcem opiekunów układają się rewelacyjnie! W miarę upływu czasu na pewno te reakcje złagodnieją, a pewnie zanikną PS. Sara ma we wtorek być sterylizowana * Kto miał poprzednią wersję 'gwiazdki' przeczytać to przeczytał :) Quote
GoniaP Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Oj Majaa, Majaa, co by te Starachowickie psy bez Ciebie zrobiły??? Podnoszę suńkę i wysyłam dobre myśli, by wkrótce trafiła do docelowego domu... Ale tak sobie skrycie marzę, że może młoda Pani nie będzie chciała się z nią rozstać??? Quote
AlmaMater Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Co za bydlak. Dobrze, że suczka jest już bezpieczna. Quote
Majaa Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 GoniaP napisał(a):Oj Majaa, Majaa, co by te Starachowickie psy bez Ciebie zrobiły??? Podnoszę suńkę i wysyłam dobre myśli, by wkrótce trafiła do docelowego domu... Ale tak sobie skrycie marzę, że może młoda Pani nie będzie chciała się z nią rozstać??? Ja tutaj (w necie) reprezentuję na szczęście nie tylko siebie :multi: Grupa ludzi dobrej woli się stale powiększa Na szczęście!!!! Młoda Pani napewno nie będzie chciała się rozstać z suńką, ale musi!!!! Ma pod opieką swoich kilka psów i koty (od wczoraj, oprócz suńki pewnego małego facecika również, który tak po prostu się wprowadził do nich do domu :evil_lol: ) i 7 szczeniaków, którym właśnie staram się założyć wątek .... Quote
oktawia6 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 tak co za mother f.u.c.k.e.r:angryy: postawa tej kobiety jest piękna! no i dobrze że paru chłopa przytrzymało tego gnoja-bo mogli się podłączyć:angryy: widać że zakochana jes w córce Quote
pajunia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Majka, no to dawaj te szczeniole, jak najszybciej,:evil_lol: dzis sobota, ludzie w weekend wiecej czasu maja, psiakow szukaja w necie. Zaraz powklejam. A takie male pytanko mam, co Ty wlasciwie masz w Awatarze, bo poznac nie moge, czy to jakis niewydarzony pluszak ? Quote
Majaa Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 pajunia napisał(a):Majka, no to dawaj te szczeniole, jak najszybciej,:evil_lol: dzis sobota, ludzie w weekend wiecej czasu maja, psiakow szukaja w necie. Zaraz powklejam. Niom walczę, żeby zrobić to jak najszybciej ... ale ciągle coś .... Na razie założyłam wątek Sary (link jest w #1 głównego wątku starachowickiego) i obrabiam połowę zdjęć Drugą połówkę ma kasiaprodex - na własne życzenie :cool3: tekst własnie pisze choć komórki tzw szare odmawiają posłuszeństwa już :evil_lol: Te szczeniory będą duże, ale anóż.... pajunia napisał(a):A takie male pytanko mam, co Ty wlasciwie masz w Awatarze, bo poznac nie moge, czy to jakis niewydarzony pluszak ? Ja Ci dam niewydarzonego pluszaka :mad: :mad: :mad: To moja Dinka jest!!!! Tylko, że wtedy była jeszcze aniołkiem w skórze teriera (niewydarzonym, to fakt) Miała 7 tygodni i właśnie ją odebraliśmy w Roermond Quote
Majaa Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 :cool3: A co do szczeniorów - to przesyłam maila z częścią zdjęć które byly załadowane do kasiprodex :cool3: Quote
AlmaMater Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Cudna panienka. Piękne oczy, nogi długie jak u modelki i jak modelka troche anorektyczna :evil_lol: Zobaczcie, jakie ma cudne skarpeteczki :loveu: Quote
Majaa Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 A jaka grzeczna :crazyeye: Nie daje się opisać Quote
Madzialajda Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 oj biedactwo psinka. a tej pani naleza sie brawa! Quote
agusiazet Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Brawo za godną człowieka postawę. A sunka na prawdę piękna, pewnie szybko ktoś się skusi!!! Quote
Majaa Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [LEFT]Sunieczka jest rewelacyjna. Tylko strasznie zazdrosna o inne psy, którym się czułość pokazuje, ale to nic dziwnego! Pilnie szukamy domku dla Sary!!!![/LEFT] Quote
Majaa Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 A my razem z Sarą szukajmy dla niej domku!!!! Quote
Majaa Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Nikt nie zajrzał do sunieczki :-( A Sara będzie w tym lub przyszłym tygodniu sterylizowana :multi: Quote
Majaa Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Saruniu Zapraszam na pierwszą Tam się domków szuka !!!! Quote
Majaa Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Sara będzie jutro sterylizowana !!! Trzymajcie kciuki ! Quote
oktawia6 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 trzymam najmocniej jak się da:thumbs: :bigok: :happy1: Quote
KasiaM Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Sara to kochana suczka, bardzo przywiązana do tymczasowych właścicieli:smile: !!!!!!!!!! Pomóżmy znaleźć jej nowy , ciepły i kochający DOM!!! Quote
Recommended Posts