Casablanca Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Do Zuzi zaglądam! ;) Pomóżcie choć duchowo duszonemu pieskowi: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/203631-Alfiś-z-przeszłością-znęcano-się-nad-nim-bito-i-duszono...-Tczew?p=16528772#post16528772[/URL] Tak cicho u niego... Quote
MaDi Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 [quote name='furciaczek']Dzisiejszy dzien uplynal nam pod znakiem traktora:evil_lol: Tak dlugo sobie za nim chodzilysmy az Zuzka przestala zwracac na niego uwage:evil_lol: W domku tez coraz spokojniejsza, bardziej opanowana:loveu:[/QUOTE] Bardzo się cieszę:) Quote
MaDi Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Dotychczasowe fundusze wystarczą na pokrycie kosztów związanych z kliniką teraz zbieramy na DT;). Quote
furciaczek Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [quote name='MaDi']Dotychczasowe fundusze wystarczą na pokrycie kosztów związanych z kliniką teraz zbieramy na DT;).[/QUOTE] Moze lepiej wyslemy dziewczynke do jakiegos domku co?:eviltong: Fajna taka sie robi Zuzanka nasza:loveu: Ciagnie jeszcze na smyczy ale tylko w przyplywie tej pierwszej ekscytacji spacerowej, biega w prawo w lewo do przodu do tylu z nochem przy ziemi i glucha na wszystko:evil_lol: Ale potem fajnie sobie drepcze juz:p Jak sie zapomni to wskakuje lapkami na blat w kucni sprawdzic czy czasem cos do jedzonka w zasiegu mordki nie lezy ale jest znaaacznie lepiej jak na poczatku, na stol nie zwraca uwagi juz wogole. Do typowych domowych dzwiekow sie przyzwyczaila, odkuzanie, TV itp nie robi wrazenia i jest czyms calkowice normalnym. Na czlowieka skacze juz tylko w przyplywie radosci, w trakcie zabawy...jak chce zainteresowania, miziania to po prostu siada obok i wlepia te swoje wielkie slepka w czlowieka:loveu: Jak cos kombinuje to wystarczy glosniejsze "nie£ albo "ej" i przestaje :) Podstawowa nic porozumienia chyba zawiazana, coraz lepiej sie rozumiemy wzajemnie:p O dziwo Hektora mojego zjesc nie chciala, chociaz nie byla zainteresowana blizszym kontaktem i z wyrazna niechecia znosila jego obecnosc. Proma natomiast za zadne skarby swiata nie chciala przyjsc i sie poznac, wlaczyla totalnego ignora i nie zwracala uwagi na Zuzke przez co Zuzka tez nie zwracala na sucz uwagi. Nie wiem...cos ten Cinek jej sie chyba nie spodobal po prostu:lol: Quote
MaDi Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Ona olewa psy które nie są nią zainteresowane, widocznie wpadła Cinkowi w oko;) Quote
Viris Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Przypominam o cegiełkach Zuzika! Rozgłaszajcie gdzie się da. Quote
MaDi Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 [quote name='Viris']Przypominam o cegiełkach Zuzika! Rozgłaszajcie gdzie się da.[/QUOTE] Popieram w 100% Quote
Viris Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Podliczyłam bazarek wychodzi na to że będzie dla Zuzi z ciasteczek 172 zł - ale jeszcze raz sprawdzę i jutro pójdzie przelew. Na jakie konto przelewać? Quote
MaDi Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 [quote name='Viris']Podliczyłam bazarek wychodzi na to że będzie dla Zuzi z ciasteczek 172 zł - ale jeszcze raz sprawdzę i jutro pójdzie przelew. Na jakie konto przelewać?[/QUOTE] Mam propozycję aby przelać fundusze do Fur. Poczekamy na nią czy się zgadza?:cool3: Quote
bico Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='MaDi']Dotychczasowe fundusze wystarczą na pokrycie kosztów związanych z kliniką teraz zbieramy na DT;).[/QUOTE] Tak, MaDi mi pisała, że dotychczasowe wpłaty pokryją w pełni koszty faktury VAT z UP za Zuzię, więc będę mogła już się skoncentrować na pokrywaniu kosztów Zuzki w DT:) Quote
Viris Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Furciaczek poproszę o dane do przelewu za Zuzinkę ;) Quote
furciaczek Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 A to jutro lub po jutrze wysle te dane przelewowe....dzisiaj mialam koszmarny dzien a jutro wcale nie lepszy...ehh Mam Zuziowe spacerowe zdiecia ale to tez jutro bo padam doslownie... Quote
MaDi Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 [quote name='furciaczek']A to jutro lub po jutrze wysle te dane przelewowe....dzisiaj mialam koszmarny dzien a jutro wcale nie lepszy...ehh Mam Zuziowe spacerowe zdiecia ale to tez jutro bo padam doslownie...[/QUOTE] Nie padaj nam proszę bo kto będzie edukował Zuzię;)? Quote
furciaczek Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='MaDi']Nie padaj nam proszę bo kto będzie edukował Zuzię;)?[/QUOTE] Wyslijcie ja do mojej sasiadki... do obory... [url]http://www.dogomania.pl/threads/204773-Domowy-hotel-w-oborze-DT-u-Arktyki[/url] Quote
MaDi Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 [quote name='furciaczek']Wyslijcie ja do mojej sasiadki... do obory... [url]http://www.dogomania.pl/threads/204773-Domowy-hotel-w-oborze-DT-u-Arktyki[/url][/QUOTE] O kur... jak mogę pomóc? Quote
furciaczek Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='MaDi']O kur... jak mogę pomóc?[/QUOTE] Podeslij mi niezarejestrowana bron palna... Kazda rada mile widziana tak naprawde...chce tam dzisiaj jechac ze swoja wetka zeby kazdego obmacala i wystawila zaswiadczenia o stanie zdrowia/stopniu zaniedbania, wsio nagram i pofoce...nie wiem co jeszcze moge zrobic. Wszystkich nie zabiore, czesc tam zostanie...ja nie mam teraz samochodu i nie dam rady codziennie dojezdzac i karmic czy poic reszty...TOZ byc moze przyjedzie w ciagu kilku dni zajac sie reszta. Quote
Recommended Posts