desdemona Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 W Koncu Zobaczy Go Ten Wymarzony Przez Niego Opiekun I Go Pokocha:) Quote
outsi Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 A co to ma niby znaczyć? Oczywiście, że ma szansę na dom - jak każdy inny pies. Rzecz w tym, aby okoliczności złożyły się pomyślnie i odpowiedni człowiek do niego dotarł. Quote
desdemona Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Zgadzam Sie. Kazdy Psiak Ma Szanse Na Dom. Quote
krakowianka.fr Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 witajcie, prosze o odopwiedzi na ponizsze pytania: 1. gdzie piesek jest juz ogloszony (nie chce dublowac a bede mu robic nowe tematy na roznych forach) 2. czy moge uzywac waszych zdjec do tego ? 3. do Mariolki: czy moge uzyc twojego tekstu, cytuje: "Nikt mnie nie chce zatrudnić w swoim życiu. Jestem Zębatek. Moim domem jest Azyl pod Psim Aniołem. Marzę o swoim terenie, po którym będę mógł biegać i bawić się z Tobą. Kiedyś gdy wyrosłemze szczeniaczka, na takiego dziwnego z wyglądu, wyrzucili mnie na ulicę. Poznałem jedną panią, która mi pomagała, dawała mi jeść to się chciałem jakoś odwdzięczyć... Mieszkała w domu, więc dzielnie odstraszałem intruzów sprzed jej posesji. Ona niestety mnie wtedy zdradziła... zadzwoniła po Straż Miejską i ci mnie złapali i zawieźli do Azylu. I tak czekam... Gdy przychodzą ludzie i jak czuję, że są dobrzy to się cieszę do nich. A słyszę tylko: - ten to jest agresywny, ma takie zęby - jeju co mu się stało w mordkę? - jaki brzydki... I tak jest od 6 lat. Uwierzcie mi. Kocham spacery i dobrych ludzi. I ciężko mi tu bez nich. Próbuję zawsze zatrymać przy sobie człowieka, łapię łapkami i trzymam tak mocno... ale wtedy mówią, że im brudze spodnie, odpychają mnie i idą dalej... Czy ktoś posłucha mojego serca? Mojego cichego wołania o pomoc? Ja chcę tylko mieć dom... mimo takiego zgryzu, jaki mam... Czy to tak wiele? Zdaje się, że tak... Że nikt mnie już nie pokocha... Zaczynam to rozumieć... Będę sam do końca moich dni..." ????? 4. Prosze o link/i do bannerka/ow Dzieki wielkie Pps,. tu lub na PW ok) Quote
pumcia02 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 odp na 2 i 3 to "tak" ;) a gdzie jest oglaszany... gdzie kto da... ma allegro i na gumtree na stronie paluchowych wolontariuszy adopcje.org nie wiem gdzie jeszcze Quote
Kostek Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 nie ma Zebola na stronie p.Eli:( tylko Kapsel Malwi Stinki i Rubi Quote
Samara Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 jaki brzydki!!!!??? gdzie on jest brzydki???? piękny jest.... Prześliczny.... Cholera jasna no, szlag mnie trafia, że takie psiulki nie mają domów... :shake: Pilnie potrzebny dom dla zębulka!!!!!!!!! Quote
deedee77 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Zostałam jego fanką, jaki on słodki !!!! Quote
MaxSta Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Słodki to mało powiedziane poprostu miodzio!!!!!!!! Quote
deedee77 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Och Zębatku że też ty tak daleko.... Quote
pumcia02 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 ale masz powodzenie :) jestem w szoku. Quote
Kostek Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 a gdzie tam kazdy azylant w Zebolku zakochany po same uszyska;) Quote
siekowa Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Super,że Zębatek ma tylu fanów. :) Niech jeszcze ten wymarzony domek znajdzie. Quote
deedee77 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 A czy on używa tych ząbków? Co mówi wet? Quote
desdemona Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Oryginalny Zebatek Czeka Na Swojego Czlowieka:) Quote
Kostek Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 deedee77 napisał(a):A czy on używa tych ząbków? Co mówi wet? Zebolki w niczym nie przeszkadzaja;) Quote
deedee77 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Może to głupio z mojej strony ale chodzi mi o to czy są mu potrzebne? Bo jeśli nie a dla wielu go szpecą (dla mnie wygląda słodko) to może warto by było pomyśleć o usunięciu, wiem że czasem właśnie takie krzywe ząbki się usuwa żeby nie przeszkadzały głównie w jedzeniu. To tylko pytanie i nie mam nic złego na myśli chodzi mi tylko o dobro pieska Quote
pumcia02 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 nie ma powodów żeby usuwać mu zęby. je normalnie, nie przeszkadzają mu. A jeśli ktoś nie pokocha jego krzywych ząbków, myśle , że nie pokocha go też bez nich... wielka prośba o kasowanie hopków... Quote
Recommended Posts