Kostek Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 hmm tylko tcyh zabkow trzeba by usunac no prawie cala rzuchwe...ogolnie dla mnie nie ma sesnu podrasiwywac psiaka tylko dlatego zeby ktos go adoptowal mysle ze gdyby nie mial zabkow na dole bardziej by mu przeszkadzalo chyba sie juz przyzwyczail... a tak swoja droga dzisiaj z Mariolka jak sprzatalysmy boksy mowilam Zebolkowi ze ma swoj funclub jego reakcja ekhm podniosl noge i obsikal deseczke przed ktora stalam;) Quote
deedee77 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Dla mnie jest kochany tak czy siak, to mój typ czarny podpalaniec:loveu: i do tego taki słodziak z tego co piszecie.... aż żal bierze że nikt go nie chce... przecież to sama radość! Quote
Kostek Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 hopac tylko pokasowac wczesniejsze hopy bo nam zaraz 60 stron stuknie;) Quote
Samara Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Hopać koniecznie - dom dla małego przecież tak bardzo potrzebny... A jaką fajną budę ma, nawet ze swoim imieniem nad "drzwiami" ;) http://img411.imageshack.us/img411/672/1004284dw8.jpg Quote
pumcia02 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 to stare czasy, teraz jest już w boksie na szczescie i ma nowszą budę ;) kiedyś jedna z wolontarisuzek zrobiła takie tabliczki z imionami dla części naszych podopiecznych. wiekszosc z tych psów poszła już do adopcji, Zębatek nadal czeka... Quote
deedee77 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Edytuj swój post (na Własnych jest tylko okienko edytuj) i tam wyświetli się twój post a na dole w ramce jest funkcja usuń i zrobione:) Quote
desdemona Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 kidy i on bedzie mial to szczescie i znajdzie dom? Quote
desdemona Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 To Prawda:) Ale Dzis Jestem Wczesniej. Quote
pumcia02 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 dzisiaj dostał ładniejszą obrózkę :) Quote
Kar0la Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Dziewczyny może by wkleic Zębusia do tego wątku? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106579 Quote
Kostek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 za daleko jak dla nas no i Zebusiowi nalezy sie cieply domek na starosc a nie boks:( no i nie wiemy jak on do koni Quote
Kostek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 dla nas odleglosc ma znaczenie bo rzadko wydajemy psiaki daleko od warszawy Quote
Kar0la Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Akurat transport w tym przypadku jest załatwiony na 8 marca z Ożarowa Mazowieckiego, więc jeśli już to psa trzebaby dowieźć do Ożarowa. Ja też bym chciała by wszystkie psy mieszkały w domu nie w budzie, ale niestety nie wszystkie mają taka szansę. Wydaje mi się, że lepiej by miał kojec z możliwością biegania po terenie i swojego człowieka niż dalej tkwił w schronie. Nie wiadomo ile może czekać na dom. Już i tak czeka bardzo długo. Oczywiście nie wiadomo czy wogóle by się Pani spodobał, tyle bid wklejonych. No, ale Wy go znacie lepiej. Ja tylko zauważyłam wątek i rzuciłam propozycję. Szukaj domku Zębolku. Quote
outsi Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Nie przesadzajcie z tą odległością - jeżeli dom jest sprawdzony, to można w razie potrzeby ustalić wizyty poadopcyjne przez kogoś z dogomanii, kto mieszka w pobliżu. Czasami grzechem byłoby pozbawić psa szansy z takiego powodu... Najlepszy przykład - moja Matylda :loveu: , poprzednio Arta z Psiego Anioła :razz: . Quote
Psiutka380 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Piesek do góry! Te ząbki mu nie przeszkadzają? Ty przecież ładny jesteś. Chłopie znajdziesz chatkę. Quote
Psiutka380 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Tak, śliczny. Mi się wydaje taki słodki aż żal mi go jest. Quote
Recommended Posts