Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hmm tylko tcyh zabkow trzeba by usunac no prawie cala rzuchwe...ogolnie dla mnie nie ma sesnu podrasiwywac psiaka tylko dlatego zeby ktos go adoptowal mysle ze gdyby nie mial zabkow na dole bardziej by mu przeszkadzalo chyba sie juz przyzwyczail...

a tak swoja droga dzisiaj z Mariolka jak sprzatalysmy boksy mowilam Zebolkowi ze ma swoj funclub jego reakcja ekhm podniosl noge i obsikal deseczke przed ktora stalam;)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla mnie jest kochany tak czy siak, to mój typ czarny podpalaniec:loveu:
i do tego taki słodziak z tego co piszecie....
aż żal bierze że nikt go nie chce...
przecież to sama radość!

Posted

to stare czasy, teraz jest już w boksie na szczescie i ma nowszą budę ;)
kiedyś jedna z wolontarisuzek zrobiła takie tabliczki z imionami dla części naszych podopiecznych. wiekszosc z tych psów poszła już do adopcji, Zębatek nadal czeka...

Posted

Akurat transport w tym przypadku jest załatwiony na 8 marca z Ożarowa Mazowieckiego, więc jeśli już to psa trzebaby dowieźć do Ożarowa. Ja też bym chciała by wszystkie psy mieszkały w domu nie w budzie, ale niestety nie wszystkie mają taka szansę. Wydaje mi się, że lepiej by miał kojec z możliwością biegania po terenie i swojego człowieka niż dalej tkwił w schronie. Nie wiadomo ile może czekać na dom. Już i tak czeka bardzo długo. Oczywiście nie wiadomo czy wogóle by się Pani spodobał, tyle bid wklejonych. No, ale Wy go znacie lepiej. Ja tylko zauważyłam wątek i rzuciłam propozycję.

Szukaj domku Zębolku.

Posted

Nie przesadzajcie z tą odległością - jeżeli dom jest sprawdzony, to można w razie potrzeby ustalić wizyty poadopcyjne przez kogoś z dogomanii, kto mieszka w pobliżu.
Czasami grzechem byłoby pozbawić psa szansy z takiego powodu...

Najlepszy przykład - moja Matylda :loveu: , poprzednio Arta z Psiego Anioła :razz: .