as_ko Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Nie ma sprawy, tylko kontakt na kogo jakby co? Na schron czy do którejś z Was? Quote
LadyS Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 as_ko napisał(a):Nie ma sprawy, tylko kontakt na kogo jakby co? Na schron czy do którejś z Was? Broń Boże na schron! Do Lidki najlepiej, zaraz poda. Quote
sacred PIRANHA Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 yhy do mnie:-) 507266636 [email protected] Quote
sonia71 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 przyszlam do Azji a tu proszę jakie wizjie ...super:) Quote
LadyS Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='malagos']a jaki ma charakter, jaka jest?[/QUOTE] Wiemy niestety tylko tyle, ile jest w pierwszym poście - jest bardzo proludzka, ogląda się za człowiekiem i zwraca jego uwagę na siebie najczesciej szczekaniem. Jest też w dość dobrym stanie, wiec pewnie pierwsza leci do miski - ale nie widziałam, żeby kiedykolwiek używała siły czy nawet warczała na inne psy. Nie popada w konflikty ani ich nie wywołuje. Przez kraty wącha wyciągniętą dłoń, próbuje lizać palce. Quote
Tola Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Zagladam do dziewczyny; mam nadzieję, ze niedługo pozostanie w schronie. Quote
as_ko Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Co tam u suczki słychać? Nadal tkwi w schronie i nikt jej tam nie wypatrzył? :( Quote
arabiansaneta Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Znalazło się więcej chętnych na spaniele, to może przy okazji... Quote
as_ko Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 arabiansaneta napisał(a):Znalazło się więcej chętnych na spaniele, to może przy okazji... Też mam taką cichą nadzieję, że któryś z domków który chciał zaadoptować Jokiego zdecyduje się na nią. Jedyną barierą jest to że nie wiele wiemy o jej charakterze. Quote
sacred PIRANHA Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 hmm problem w tym że w tym schronisku nie bardzo jest mozliwości wyciągnięcia suni na taki spacer:-( ja mogłabym poświęcić swoje dziecko (2letnie) ale wątpie żeby ktokolwiek poszedł nam aż tak na ręke, wyciagnął sunie i dał na spacer... Quote
LadyS Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 cavani napisał(a):Stawiam się tu z wątku Jokiego na zaproszenie as_ko. Mam kilka bardzo fajnych domków, które były zainteresowane Jokim. Tylko w większości są to domki z dziećmi. Obiecałam tym rodzinom, że Jeśli Joki nie trafi do nich to zaproponuję im inne pieski. Tylko warunek jest taki, że piesek musi być łagodny. A czy jest możliwość wyciągnięcia jej z boksu na jakiś spacer, żeby zobaczyć jak zachowa się poza kratami? Jeśli okaże się łagodna i kontaktowa, to może ktoś zgodziłby się, żeby spotkała się na takim spacerku z jakimś dzieckiem. Ja mam w Białej Podlaskiej takie dwie rodziny, które zgodziły się w ten sposób pomagać poszkodowanym przez los psiakom. Mam takie rodziny, które zadeklarowały, że po Jokiego mogą przyjechać już - nawet z odległych krańców Polski. Jeśli zdecydowaliby się na sunię, to mogłaby od razu ze schroniska pojechać do domu. Niestety nie ma możliwości wyjęcia psa z boksu na spacer. Jest to możliwe jedynie wówczas, gdy pies jest adoptowany. Z tego powodu szukamy DT - bo nie znamy jej podejścia m.in. do dzieci, a to nie ma co ryzykować. Quote
cavani Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Stawiam się tu z wątku Jokiego na zaproszenie as_ko. Mam kilka bardzo fajnych domków, które były zainteresowane Jokim. Tylko w większości są to domki z dziećmi. Obiecałam tym rodzinom, że Jeśli Joki nie trafi do nich to zaproponuję im inne pieski. Tylko warunek jest taki, że piesek musi być łagodny. A czy jest możliwość wyciągnięcia jej z boksu na jakiś spacer, żeby zobaczyć jak zachowa się poza kratami? Jeśli okaże się łagodna i kontaktowa, to może ktoś zgodziłby się, żeby spotkała się na takim spacerku z jakimś dzieckiem. Ja mam w Białej Podlaskiej takie dwie rodziny, które zgodziły się w ten sposób pomagać poszkodowanym przez los psiakom. Mam takie rodziny, które zadeklarowały, że po Jokiego mogą przyjechać już - nawet z odległych krańców Polski. Jeśli zdecydowaliby się na sunię, to mogłaby od razu ze schroniska pojechać do domu. Quote
sonia71 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Azja-życzę ci abyś szybko opuścila schron....najlepiej oczywiście prosto do DS ale jeżeli to niemożliwe to do DT lub hoteliku. Quote
Freja Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Słodka jest ! Ma dużo z setera, moze być,że to cockerek z seterem, kombinacja dwóch pzrepieknych piesków :) mordka wybitnie spanielowa, wzrost taki seterkowy, jak ją w domku dopieszczą będzie cudo :) Quote
sacred PIRANHA Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Azja jest małym psem, takim 15kg ;-) Quote
Tola Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Freja napisał(a):Słodka jest ! Ma dużo z setera, moze być,że to cockerek z seterem, kombinacja dwóch pzrepieknych piesków :) mordka wybitnie spanielowa, wzrost taki seterkowy, jak ją w domku dopieszczą będzie cudo :) Wzrost tez raczej spanielowy:cool3: Azja jest nieduzą sunią Quote
sonia71 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 mimo że jesteś jeszcze w schronie ale i tak cię przytulam Azjo :) Quote
LadyS Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Na CITO szukamy miejsca dla Azji: Quote
sonia71 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 mizianko dla Azji ..na razie przez kraty :( Quote
cavani Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Wczoraj Cocerek Joki pojechał do swojego własnego domku do Lublina. Pozostałym chętnym na adopcję Jokiego domkom, wysyłam pakiecik psów do adopcji, w którym jest też Azja. Może akurat ktoś ją wypatrzy. Trzymajcie kciuki. Quote
cavani Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Niestety do tej pory nikt z osób do których wysłałam informację o Azji, nie odezwał się :shake: Quote
Tola Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Szkoda. Ale mam nadzieję, ze i Azja doczeka sie swojego szczęsliwego dnia. Quote
Recommended Posts