Gojasasa Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 [quote name='Bejotka']A ja go natychmiast ogłaszam! Biedny psiak, drugi raz.... :([/QUOTE] Dziękuję Ci Bejotko <3 niestety pies z nudów dusi kury a ze ta Pani ma male ogrodzenie z łatwoscią je pokonuje... :/ Quote
Bejotka Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 [URL=http://olx.pl/oferta/piekny-spryciarz-jedyny-w-swoim-rodzaju-CID103-ID5ZONn.html][B][COLOR=#b22222]SPRYCIARZ[/COLOR][/B][/URL] ogłoszony na: [U]olx.pl, alegratka.pl, lubliniak.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, oglaszamy24.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl [/U] Quote
Bejotka Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Wasz wątek zbiorowy chyba umarł... :( Quote
danusiadanusia Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 [quote name='Bejotka']Wasz wątek zbiorowy chyba umarł... :([/QUOTE] zaglądamy :), ale często nic nie piszę! dziękujemy za ogłoszenia dla SPRYCIARZA:) Quote
Bejotka Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 To nie chodzi o to, że nikt nic nie pisze ale o psy - czy są, czy ktoś kogoś adoptował, czy są jakieś nowe.... Nikt się chyba tym wątkiem już nie zajmuje :( A co z Lucky'm?? Żyje? Chory nadal? :( Quote
danusiadanusia Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 [quote name='Bejotka']To nie chodzi o to, że nikt nic nie pisze ale o psy - czy są, czy ktoś kogoś adoptował, czy są jakieś nowe.... Nikt się chyba tym wątkiem już nie zajmuje :( A co z Lucky'm?? Żyje? Chory nadal? :([/QUOTE] jest w schronisku, dzisiaj odeszła Owieczka:(:( Bejotko, jeśli chcesz to odwiedź naszą stronę : [url]www.azyl-schronisko.pl[/url] pozdrawiam Quote
kinga_kinga7 Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 A ja zapraszam na bazarek cegiełkowy - na zimowe potrzeby "naszych" zwierzaków tym razem bazarek jest na fb [url]https://www.facebook.com/events/1476142422635520/[/url] Quote
Bejotka Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 [quote name='danusiadanusia'] Bejotko, jeśli chcesz to odwiedź naszą stronę : [URL="http://www.azyl-schronisko.pl"]www.azyl-schronisko.pl[/URL] pozdrawiam[/QUOTE] O, matko!! Sporo z nich widzę pierwszy raz! Mogłabym Wam je poogłaszać!!!! Info mogę wziąć ze strony, ale skąd zdjęcia.....? Bidulka, kochana Owieczka.... [*] Quote
danusiadanusia Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 [quote name='Bejotka']O, matko!! Sporo z nich widzę pierwszy raz! Mogłabym Wam je poogłaszać!!!! Info mogę wziąć ze strony, ale skąd zdjęcia.....? Bidulka, kochana Owieczka.... [*][/QUOTE] bardzo dziękujemy i chętnie skorzystamy:):) zdjęcia mamy i chętnie podeślemy zdjęcia:):) kinga_kinga7 ma wszystkie:):), te które są na stronie:):) jesteś kochana:):) Quote
danusiadanusia Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 dzisiaj w schronisku była sesja zdjęciowa psiaków:):) dziękuję wszystkim wolontariuszom i oczywiście p. Sławkowi - MUZEMU:):) czekamy na zdjęcia!!! Quote
muzzy Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 https://plus.google.com/u/0/photos/107274905493768446998/albums/6058964412611962209 - tutaj można obejrzeć efekty niedzielnej sesji :) Wersję nieocenzurowaną wysłałem do kinga_kinga7, więc jakby ktoś chciał jakieś z nierozmazanymi twarzami, to zgłaszajcie się do mnie albo do kinga_kinga7. Quote
danusiadanusia Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 https://plus.google.com/u/0/photos/107274905493768446998/albums/6058964412611962209 - tutaj można obejrzeć efekty niedzielnej sesji :) Wersję nieocenzurowaną wysłałem do kinga_kinga7, więc jakby ktoś chciał jakieś z nierozmazanymi twarzami, to zgłaszajcie się do mnie albo do kinga_kinga7. serdecznie dziękujemy:):) super robota:):) Quote
juli88 Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Przepraszam za spam... szukam osób do przed adopcyjnej dla umierającego staruszka w schronisku (psiak ma sznase na podjęcie próby leczenia oraz odejście w objęciach kochającego włąściciel)! Sprawa życia i śmierci! Puławy! Jeżeli znacie kogoś to proszę podejcie mi namiary!http://www.dogomania.com/forum/topic/143315-pilnie-poszukiwana-wizyta-przed-adopcyjna-w-pu%C5%82awach/ Quote
Bejotka Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Ściągam sobie właśnie co ładniejsze zdjęcia Muzzego (wybór jest trudny, bo wszystkie piękne) :) Trochę to potrwa a potem może zrobimy tak: będę wrzucała miniaturkę na wątek a Wy powiecie mi parę słów o psiaku (do ogłoszeń)? W nowych ogłoszeniach chciałabym podawać kontakt do Kingi (o ile można). Powymieniam też fotki psiaków, które już ogłaszam (o ile rozpoznam) :( Kłopot ze zmianą telefonu w tych wcześniejszych, bo jest ich sporo - ogłaszam obecnie 31 Waszych psów. Ale może stopniowo je w ogóle powymieniam na nowe, z nowymi zdjęciami i nowym telefonem... Tylko będzie to trwało, bo ciągle dochodzą mi nowe psy olsztyńskie, gołdapskie, kaliskie i z Tomaryn. OK? Quote
danusiadanusia Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Ściągam sobie właśnie co ładniejsze zdjęcia Muzzego (wybór jest trudny, bo wszystkie piękne) :) Trochę to potrwa a potem może zrobimy tak: będę wrzucała miniaturkę na wątek a Wy powiecie mi parę słów o psiaku (do ogłoszeń)? W nowych ogłoszeniach chciałabym podawać kontakt do Kingi (o ile można). Powymieniam też fotki psiaków, które już ogłaszam (o ile rozpoznam) :( Kłopot ze zmianą telefonu w tych wcześniejszych, bo jest ich sporo - ogłaszam obecnie 31 Waszych psów. Ale może stopniowo je w ogóle powymieniam na nowe, z nowymi zdjęciami i nowym telefonem... Tylko będzie to trwało, bo ciągle dochodzą mi nowe psy olsztyńskie, gołdapskie, kaliskie i z Tomaryn. OK? jesteś kochana:):) masz wszelkie zgody:):) Muzzy też wyraził zgodę na wykorzystywanie tych zdjęć do ogłoszeń:):):) SUPER!!! Quote
Bejotka Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Do Muzzego mam specjalną prośbę... Czy będzie bardzo, bardzo źle jak czasem przytnę trochę fotkę, inaczej wykadruję, odwrócę? Chodzi o to, że może się zdarzyć, że dziabnę w ten sposób podpis autora... Nie, żeby mnie to bawiło :) ale są takie www adopcyjne, że np. widać bardziej lewą stronę miniaturki (na e-zwierzak) albo przy pionowym zdjęciu na miniaturce ucięta jest góra (ogłoszenia24)... Będę się starała ze wszystkich sił, żeby PsiFotograf na fotce widniał. Ale gdybym musiała ciachnąć - to :happy1: czy :motz: :mad: ?? Quote
danusiadanusia Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Do Muzzego mam specjalną prośbę... Czy będzie bardzo, bardzo źle jak czasem przytnę trochę fotkę, inaczej wykadruję, odwrócę? Chodzi o to, że może się zdarzyć, że dziabnę w ten sposób podpis autora... Nie, żeby mnie to bawiło :) ale są takie www adopcyjne, że np. widać bardziej lewą stronę miniaturki (na e-zwierzak) albo przy pionowym zdjęciu na miniaturce ucięta jest góra... Będę się starała ze wszystkich sił, żeby PsiFotograf na fotce widniał. Ale gdybym musiała ciachnąć - to :happy1: czy :motz: :mad: ?? rozmawiałam z Nim osobiście po sesji zdjęciowej w schronisku:) nawet podwiózł mnie z Paulą ( kinga) to jest super człowiek:):) i na pewno się nie obrazi:) dobro zwierzaków to priorytet! Quote
Bejotka Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Ale muszę mieć Sławka zgodę. Tak jak poprzednio, kiedy wykorzystywałam Jego zdjęcia do ogłoszeń. Muzzy - odezwij się :) Quote
Bejotka Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Wśród fotek nie znalazłam (albom oślepła): Bercika, Blondiego, Budimki, Emki, Lucky'ego, Miki, obu Miśków (ON-ków), Mufina, Reni, Sami, Sindi, Spryciarza i Tekili (z tych już ogłaszanych). Zerknijcie proszę - czy przeoczyłam (nierozpoznałam), czy nie mają fotek w tej sesji? Odnalazłam natomiast owczarkę Azę (z guzem!!!) :( ;( Quote
Bejotka Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Bardzo proszę na początek o kilka słów (wiek, opis) następujących psiaków. Ogłoszę je w pierwszej turze :) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Quote
kinga_kinga7 Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Bardzo proszę na początek o kilka słów (wiek, opis) następujących psiaków. Ogłoszę je w pierwszej turze :) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Sunia z 1 - szej pozycji poszła do adopcji :) więc jej nie ogłaszamy :) Bejotko Emka - to u nas, w schronisku Rita! Ostatnio przyszli ludzie, którzy rozmawiali z Jolą o niej - EMCE i pracownicy nie wiedzieli o kogo chodzi! Na szczęście byłam ja :D Jednak wybranką była inna sunia. Quote
kinga_kinga7 Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Wśród fotek nie znalazłam (albom oślepła): Bercika, Blondiego, Budimki, Emki, Lucky'ego, Miki, obu Miśków (ON-ków), Mufina, Reni, Sami, Sindi, Spryciarza i Tekili (z tych już ogłaszanych). Zerknijcie proszę - czy przeoczyłam (nierozpoznałam), czy nie mają fotek w tej sesji? Odnalazłam natomiast owczarkę Azę (z guzem!!!) :( ;( Niektóre te psiaki nie miały na sesji zdjęć, ponieważ miały na poprzednich, a niektóre nie chciały po prostu wyjść :( Myślę, że ogłoszeń dla AZY na razie nie róbmy - rzeczywiście ma guza :( Quote
Bejotka Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Aza ma ogłoszenia od dawna... Część informacji o pieskach wzięłam sobie ze strony schroniska. Jednak chciałabym, żebyście jeszcze od siebie mi o tych pieskach napisały - jakie są. Każda informacja jest cenna :) Kto co wie, niech napisze :) Zmienię też przy okazji Tajgę tę brodatą, na Miśkę - bo takie ma imię w schronisku. Troszkę z imionami zrobił się bałagan :) Jeszcze się również upewnię, czy dobrze zidentyfikowałam Ogony - napiszcie czy dobrze: 2) Blanka, 3) Sonia, 4) Kubuś, 5) Megan, 6) Śnieżka, 7) Otto, 8. Gordon, 9) Tajga, 10) Lorena, 11) Marakesz, 12) Aska (?), 13) Wanilia, 14) Student, 15) Yami, 16) Amper Quote
kinga_kinga7 Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Aza ma ogłoszenia od dawna... Część informacji o pieskach wzięłam sobie ze strony schroniska. Jednak chciałabym, żebyście jeszcze od siebie mi o tych pieskach napisały - jakie są. Każda informacja jest cenna :) Kto co wie, niech napisze :) Zmienię też przy okazji Tajgę tę brodatą, na Miśkę - bo takie ma imię w schronisku. Troszkę z imionami zrobił się bałagan :) Jeszcze się również upewnię, czy dobrze zidentyfikowałam Ogony - napiszcie czy dobrze: 2) Blanka, 3) Sonia, 4) Kubuś, 5) Megan, 6) Śnieżka, 7) Otto, 8. Gordon, 9) Tajga, 10) Lorena, 11) Marakesz, 12) Aska (?), 13) Wanilia, 14) Student, 15) Yami, 16) Amper super!!! identyfikacja powiodła się:):) teraz nie mam czasu, ale może dziewczyny wejdą to coś napiszą o psach. Ja robię zapotrzebowanie dla schroniska:):) wchodzimy w taki program z NASZYM ZOO i niestety mam terminową robotę:):) Quote
Recommended Posts