Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bejotka']A ja go natychmiast ogłaszam!
Biedny psiak, drugi raz.... :([/QUOTE]
Dziękuję Ci Bejotko <3 niestety pies z nudów dusi kury a ze ta Pani ma male ogrodzenie z łatwoscią je pokonuje... :/

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL=http://olx.pl/oferta/piekny-spryciarz-jedyny-w-swoim-rodzaju-CID103-ID5ZONn.html][B][COLOR=#b22222]SPRYCIARZ[/COLOR][/B][/URL]

ogłoszony na: [U]olx.pl, alegratka.pl, lubliniak.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, oglaszamy24.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl [/U]

• 3 months later...
Posted

To nie chodzi o to, że nikt nic nie pisze ale o psy - czy są, czy ktoś kogoś adoptował, czy są jakieś nowe.... Nikt się chyba tym wątkiem już nie zajmuje :( A co z Lucky'm?? Żyje? Chory nadal? :(

Posted

[quote name='Bejotka']To nie chodzi o to, że nikt nic nie pisze ale o psy - czy są, czy ktoś kogoś adoptował, czy są jakieś nowe.... Nikt się chyba tym wątkiem już nie zajmuje :( A co z Lucky'm?? Żyje? Chory nadal? :([/QUOTE]
jest w schronisku, dzisiaj odeszła Owieczka:(:( Bejotko, jeśli chcesz to odwiedź naszą stronę : [url]www.azyl-schronisko.pl[/url] pozdrawiam

Posted

[quote name='danusiadanusia'] Bejotko, jeśli chcesz to odwiedź naszą stronę : [URL="http://www.azyl-schronisko.pl"]www.azyl-schronisko.pl[/URL] pozdrawiam[/QUOTE]

O, matko!! Sporo z nich widzę pierwszy raz! Mogłabym Wam je poogłaszać!!!!
Info mogę wziąć ze strony, ale skąd zdjęcia.....?

Bidulka, kochana Owieczka....
[*]

Posted

[quote name='Bejotka']O, matko!! Sporo z nich widzę pierwszy raz! Mogłabym Wam je poogłaszać!!!!
Info mogę wziąć ze strony, ale skąd zdjęcia.....?

Bidulka, kochana Owieczka....
[*][/QUOTE]
bardzo dziękujemy i chętnie skorzystamy:):) zdjęcia mamy i chętnie podeślemy zdjęcia:):) kinga_kinga7 ma wszystkie:):), te które są na stronie:):) jesteś kochana:):)

• 4 weeks later...
Posted

Ściągam sobie właśnie co ładniejsze zdjęcia Muzzego (wybór jest trudny, bo wszystkie piękne) :) Trochę to potrwa a potem może zrobimy tak: będę wrzucała miniaturkę na wątek a Wy powiecie mi parę słów o psiaku (do ogłoszeń)? W nowych ogłoszeniach chciałabym podawać kontakt do Kingi (o ile można).

Powymieniam też fotki psiaków, które już ogłaszam (o ile rozpoznam) :( Kłopot ze zmianą telefonu w tych wcześniejszych, bo jest ich sporo - ogłaszam obecnie 31 Waszych psów. Ale może stopniowo je w ogóle powymieniam na nowe, z nowymi zdjęciami i nowym telefonem... Tylko będzie to trwało, bo ciągle dochodzą mi nowe psy olsztyńskie, gołdapskie, kaliskie i z Tomaryn.

OK?

Posted

Ściągam sobie właśnie co ładniejsze zdjęcia Muzzego (wybór jest trudny, bo wszystkie piękne) :) Trochę to potrwa a potem może zrobimy tak: będę wrzucała miniaturkę na wątek a Wy powiecie mi parę słów o psiaku (do ogłoszeń)? W nowych ogłoszeniach chciałabym podawać kontakt do Kingi (o ile można).

Powymieniam też fotki psiaków, które już ogłaszam (o ile rozpoznam) :( Kłopot ze zmianą telefonu w tych wcześniejszych, bo jest ich sporo - ogłaszam obecnie 31 Waszych psów. Ale może stopniowo je w ogóle powymieniam na nowe, z nowymi zdjęciami i nowym telefonem... Tylko będzie to trwało, bo ciągle dochodzą mi nowe psy olsztyńskie, gołdapskie, kaliskie i z Tomaryn.

OK?

jesteś kochana:):) masz wszelkie zgody:):) Muzzy też wyraził zgodę na wykorzystywanie tych zdjęć do ogłoszeń:):):)  SUPER!!!

Posted

Do Muzzego mam specjalną prośbę... Czy będzie bardzo, bardzo źle jak czasem przytnę trochę fotkę, inaczej wykadruję, odwrócę? Chodzi o to, że może się zdarzyć, że dziabnę w ten sposób podpis autora... Nie, żeby mnie to bawiło :) ale są takie www adopcyjne, że np. widać bardziej lewą stronę miniaturki (na e-zwierzak) albo przy pionowym zdjęciu na miniaturce ucięta jest góra (ogłoszenia24)...

Będę się starała ze wszystkich sił, żeby PsiFotograf na fotce widniał. Ale gdybym musiała ciachnąć - to   :happy1:  czy   :motz: :mad:  ??

Posted

Do Muzzego mam specjalną prośbę... Czy będzie bardzo, bardzo źle jak czasem przytnę trochę fotkę, inaczej wykadruję, odwrócę? Chodzi o to, że może się zdarzyć, że dziabnę w ten sposób podpis autora... Nie, żeby mnie to bawiło :) ale są takie www adopcyjne, że np. widać bardziej lewą stronę miniaturki (na e-zwierzak) albo przy pionowym zdjęciu na miniaturce ucięta jest góra...

Będę się starała ze wszystkich sił, żeby PsiFotograf na fotce widniał. Ale gdybym musiała ciachnąć - to   :happy1:  czy   :motz: :mad:  ??

rozmawiałam z Nim osobiście po sesji zdjęciowej w schronisku:) nawet podwiózł mnie z Paulą ( kinga) to jest super człowiek:):) i na pewno się nie obrazi:) dobro zwierzaków to priorytet!

Posted

Wśród fotek nie znalazłam (albom oślepła): Bercika, Blondiego, Budimki, Emki, Lucky'ego, Miki, obu Miśków (ON-ków), Mufina, Reni, Sami, Sindi, Spryciarza i Tekili (z tych już ogłaszanych).

Zerknijcie proszę - czy przeoczyłam (nierozpoznałam), czy nie mają fotek w tej sesji?

Odnalazłam natomiast owczarkę Azę (z guzem!!!) :( ;(

Posted

Bardzo proszę na początek o kilka słów (wiek, opis) następujących psiaków. Ogłoszę je w pierwszej turze :)

1. bd1.jpg   2. qb1.jpg

3. gb1.jpg   4. ja2.jpg

5. zb2.jpg   6. ob2.jpg

7. p1.jpg   8. q8.jpg

9. r1.jpg  10. sb1.jpg

Posted

Bardzo proszę na początek o kilka słów (wiek, opis) następujących psiaków. Ogłoszę je w pierwszej turze :)

1. bd1.jpg   2. qb1.jpg

3. gb1.jpg   4. ja2.jpg

5. zb2.jpg   6. ob2.jpg

7. p1.jpg   8. q8.jpg

9. r1.jpg  10. sb1.jpg

Sunia z 1 - szej pozycji poszła do adopcji :) więc jej nie ogłaszamy :)  Bejotko Emka - to u nas, w schronisku Rita! Ostatnio przyszli ludzie, którzy rozmawiali z Jolą o niej - EMCE i pracownicy nie wiedzieli o kogo chodzi! Na szczęście byłam ja  :D Jednak wybranką była inna sunia. 

Posted

Wśród fotek nie znalazłam (albom oślepła): Bercika, Blondiego, Budimki, Emki, Lucky'ego, Miki, obu Miśków (ON-ków), Mufina, Reni, Sami, Sindi, Spryciarza i Tekili (z tych już ogłaszanych).

Zerknijcie proszę - czy przeoczyłam (nierozpoznałam), czy nie mają fotek w tej sesji?

Odnalazłam natomiast owczarkę Azę (z guzem!!!) :( ;(

Niektóre te psiaki nie miały na sesji zdjęć, ponieważ miały na poprzednich, a niektóre nie chciały po prostu wyjść :( Myślę, że ogłoszeń dla AZY na razie nie róbmy - rzeczywiście ma guza :(

Posted

Aza ma ogłoszenia od dawna...

Część informacji o pieskach wzięłam sobie ze strony schroniska. Jednak chciałabym, żebyście jeszcze od siebie mi o tych pieskach napisały - jakie są. Każda informacja jest cenna :) Kto co wie, niech napisze :)

Zmienię też przy okazji Tajgę tę brodatą, na Miśkę - bo takie ma imię w schronisku. Troszkę z imionami zrobił się bałagan :)

Jeszcze się również upewnię, czy dobrze zidentyfikowałam Ogony - napiszcie czy dobrze: 2) Blanka, 3) Sonia, 4) Kubuś, 5) Megan, 6) Śnieżka, 7) Otto, 8. Gordon, 9) Tajga, 10) Lorena, 11) Marakesz, 12) Aska (?), 13) Wanilia, 14) Student, 15) Yami, 16) Amper

Posted

Aza ma ogłoszenia od dawna...

Część informacji o pieskach wzięłam sobie ze strony schroniska. Jednak chciałabym, żebyście jeszcze od siebie mi o tych pieskach napisały - jakie są. Każda informacja jest cenna :) Kto co wie, niech napisze :)

Zmienię też przy okazji Tajgę tę brodatą, na Miśkę - bo takie ma imię w schronisku. Troszkę z imionami zrobił się bałagan :)

Jeszcze się również upewnię, czy dobrze zidentyfikowałam Ogony - napiszcie czy dobrze: 2) Blanka, 3) Sonia, 4) Kubuś, 5) Megan, 6) Śnieżka, 7) Otto, 8. Gordon, 9) Tajga, 10) Lorena, 11) Marakesz, 12) Aska (?), 13) Wanilia, 14) Student, 15) Yami, 16) Amper

super!!! identyfikacja powiodła się:):) teraz nie mam czasu, ale może dziewczyny wejdą to coś napiszą o psach. Ja robię zapotrzebowanie dla schroniska:):) wchodzimy w taki program z NASZYM ZOO i niestety mam terminową robotę:):)