Jump to content
Dogomania

Zygmuś kocha furciaczek a furciaczek Zygmusia :)Żegnaj Zygmusiu :( (*)

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agni']jestem na zaproszenie - podniosę chociaż
miałabym trochę fantów na bazarek ale ja nie mam za wiele czasu do jego pilnowania :roll:więc chętną cioteczkę do zajęcia się handelkiem poproszę :evil_lol: zdjęcia na PW wyślę :user: wysyłka będzie wtedy ode mnie :bye:
ja mogę się zająć bazarkami dopiero po 15 lutego bo niestety mam wiele osobistych spraw zaniedbanych :shake:[/QUOTE]

Jesli moge to poprosze na pw wyslac do mnei, zoorganizuje bazarek

Posted

Budrysku - ale przecież mamy pieniądze po Kubusiu! Można przeznaczyć część na Zygmusia - resztę dozbieramy bazarkowo! Co ty na to? Przelewać kaskę? Cioteczki na pewno się zgodzą...

Posted

Zapisuję sobie bidulka.
Julia, a rękodziełem na bazarek byłabyś zainteresowana? Podeślę Ci zaraz na maila fotkę tego co już bym miała, jeśli będziesz chciała to przygotuję coś więcej w weekend. Bo finansowo nie mam jak pomóc.

Posted

[quote name='Tilia']Zapisuję sobie bidulka.
Julia, a rękodziełem na bazarek byłabyś zainteresowana? Podeślę Ci zaraz na maila fotkę tego co już bym miała, jeśli będziesz chciała to przygotuję coś więcej w weekend. Bo finansowo nie mam jak pomóc.[/QUOTE]

Jesli moge to prosilabym do siebie na e-maila ?? dobrze ?? to zrobilabym wspolny dla Zygmuntka .. Bo kilka fantow ma przeslac mi agni i Twoje takze bym dolaczyla, Jesli nie masz nic przeciwko

Posted

witam
bede podawac Zygusia dalej... na NK juz zrobilam teraz ide z nim na wer-kennt-wen

potrzebne mi dane:
wiek,
kastracja,
co wiadomo o nim, zanim trafil do schronu?
aktualne zdjecia?

Posted

Budrysku ... strasznie żal tego piesia... .

Ja nic więcej nie mogę poza wpłaceniem jednorazowo 10,00 zł. Podasz mi na pw nr konta? Z góry dziękuję.