hecia13 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='tatankas']Dlatego ta dogomania tak wciąga,raz kryminał,raz komedia,są i romanse :):):)[/QUOTE] :D :D :D To prawda Quote
Kapsel Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Hura!!!! :multi::multi::multi::multi:Super dziewczyny się spisałyście,:loveu::loveu::loveu: a Tatankas to cwana bestia Nasza Kochana :loveu::loveu::loveu: Do celu po trupach :D:D:D i tak trzeba :ylsuper: Quote
tatankas Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Dwa dni temu dzwonił do mnie były właściciel Bigosa z zapytaniem,czy wszystko u niego w porządku,czy nie oddali go właściciele i czy nie trafił do schroniska.Odpowiedziałam mu,że nie ma takiej opcji,by psy wydane przez nas do adopcji zostały oddane do schroniska,a pies na pewno czuje się super.Alinko,a czy ty może masz jakieś wiadomości z nowego domku i zdjęcia,bo sama jestem bardzo ciekawa :) Quote
tatankas Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Dostałam wiadomości o Bigosie: W dniu dzisiejszym byłem odwiedzić Bigosa w jego domu :) Jak przyjechałem chwile poczekałem cierpliwie pod bramką, ponieważ cała rodzina była na spacerze :) Bigos jest przeszczęśliwym boksiem :) Ma taki dom, o jakim każdy boksio marzy. Ludzi, których oczkiem w głowie jest Bigos. Ma swoje skóry, na których się kładzie, miejsce, gdzie może wybiegać się, jak tylko ma na to ochotę i najmilsze jego zajęcie wylegiwanie się na dworze na słońcu :) Ma swoje piłki, które przynosi i biega za nimi. Swojej rodzinie, mimo bardzo dużej działki, na której mieszkają, funduje spacery poza jej teren, nie chce, żeby mieli pracę związaną ze sprzątaniem po nim. Bigos jest kochany, szczęśliwy i z wielką radością życzę Państwu długich lat spędzania przy zabawie i tuleniu.Zaraz powklejam zdjęcia :) Quote
tatankas Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Ale chłopak ma szczęście.Sama bym z taką rodzinką zamieszkała z chęcią.Bardzo się cieszę :D:D:D Quote
tatankas Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Zapraszam na wątek kolejnego Boksia ze Szczecina,któremu próbujemy pomóc: http://www.dogomania.pl/threads/205685-Bokser-w-Szczeci%C5%84skim-schronie-nie-chodzi-DT-potrzebny-na-Cito!!!?p=16660542#post16660542 Quote
maja602 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Zapraszam na wątek młodziutkiej suni Toli. Trochę ast a trochę nie. Potrzebne wsparcie finansowe. Hotelik jest pieniążków brauje. http://www.dogomania.pl/threads/207274 Quote
Recommended Posts