Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hura!!!! :multi::multi::multi::multi:Super dziewczyny się spisałyście,:loveu::loveu::loveu: a Tatankas to cwana bestia Nasza Kochana :loveu::loveu::loveu: Do celu po trupach :D:D:D i tak trzeba :ylsuper:

• 1 month later...
Posted

Dwa dni temu dzwonił do mnie były właściciel Bigosa z zapytaniem,czy wszystko u niego w porządku,czy nie oddali go właściciele i czy nie trafił do schroniska.Odpowiedziałam mu,że nie ma takiej opcji,by psy wydane przez nas do adopcji zostały oddane do schroniska,a pies na pewno czuje się super.Alinko,a czy ty może masz jakieś wiadomości z nowego domku i zdjęcia,bo sama jestem bardzo ciekawa :)

• 3 weeks later...
Posted

Dostałam wiadomości o Bigosie:

W dniu dzisiejszym byłem odwiedzić Bigosa w jego domu :)
Jak przyjechałem chwile poczekałem cierpliwie pod bramką, ponieważ cała rodzina była na spacerze :)
Bigos jest przeszczęśliwym boksiem :) Ma taki dom, o jakim każdy boksio marzy. Ludzi, których oczkiem w głowie jest Bigos. Ma swoje skóry, na których się kładzie, miejsce, gdzie może wybiegać się, jak tylko ma na to ochotę i najmilsze jego zajęcie wylegiwanie się na dworze na słońcu :) Ma swoje piłki, które przynosi i biega za nimi.
Swojej rodzinie, mimo bardzo dużej działki, na której mieszkają, funduje spacery poza jej teren, nie chce, żeby mieli pracę związaną ze sprzątaniem po nim.
Bigos jest kochany, szczęśliwy i z wielką radością życzę Państwu długich lat spędzania przy zabawie i tuleniu.
Zaraz powklejam zdjęcia :)

• 1 month later...