Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro Pręgusek idzie wyjąć stabilizator,mam nadzieje że z łapką jest ok,niestety nowego domu nie widać,a ja mam coraz większy problem z mężem przez to że dwa psy w domu.Nie wiem co jeszcze mogę zrobić bo przecież nie oddam go do schroniska jestem w rozpaczy:(

Posted

Niestety stabilizator nie wyjęty jeszcze dwa tyg.A co do pomysłu żeby nie pisać o złamanej łapie to po niej widać że była niesprawna jeszcze się mięśnie nie odbudowały,a jak wyjmą stabilizator to będzie świerza rana.

Posted

Nie chodziło mi o to, żeby ukrywać fakt złamania i udawać, że nigdy go nie było. Tylko o to, że ludzie jak czytają o złamaniu to od razu mają przed oczami psa niepełnosprawnego, który do końca życia będzie kuśtykał... A tu przecież tak nie będzie :).

Posted

Oczywiście jestem za jeżeli ktoś może napisać nowe ogłoszenie,bo moje są marne,to bardzo proszę.I rozpocznijmy akcję od nowa.Bo teraz jeszcze czas wylinki i może być tak że ja razem z dwoma psami w śmietniku wyląduje,a to nie jest śmieszne.

• 2 weeks later...
Posted

Stabilizator wyjęty,łapa się goi.Za 12 dni zdjecie szwówi mam nadzieję ze będzie wszystko ok.Ale co dalej z Pręguskiem,teoretycznie moja rola powinna się skończyć.

• 2 weeks later...
Posted

Trochę przerobiłam tekst z 1 strony, zaktualizowałam.

[FONT=Verdana] Pręgusek jest 8-miesięcznym, ślicznym brązowo-czarnym psiakiem sięgającym do kolan. Ma przepiękny, futrzasty jak kita wiewiórki ogon i kłapciate uszka. Obecnie przebywa w domu tymczasowym, gdzie czeka na kochającego właściciela. [/FONT]
[FONT=Verdana]Mieszka z drugim psem i bez problemu się z nim dogaduje. Na spacerach z innymi psami chce się bawić.[/FONT]
[FONT=Verdana]Ludzi kocha całym swoim psim serduszkiem. Lubi się przytulać, pieścić, bawić.[/FONT]

[FONT=Verdana]To bardzo mądry piesek, w jego szkoleniu pomogą wolontariusze katowickiego schroniska dla zwierząt. Dzięki ich pomocy na pewno szybciutko nauczy się podstawowych komend.[/FONT]

[FONT=Verdana]Nie jest wybredny, je wszystko, choć jak większość psiaków najbardziej przepada za wątróbką![/FONT]

[FONT=Verdana]To młody, wspaniały psiak, który pragnie miłości i stałego domu.[/FONT]

[FONT=Verdana]Nowy właściciel dostanie darmowy kupon na kastrację.[/FONT]

[FONT=Verdana]Pręgusek jest zaszczepiony i odrobaczony.[/FONT]

[FONT=Verdana][FONT=Verdana]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT][/FONT][FONT=Verdana]603-483-877, [email protected], gg: 12721022 [/FONT]

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...