Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Muszka nie Muszka...spokojne oczy i jakaś taka spokojna...pewnie wie,że to jej domek...one to wiedzą...w gromadzie psiaków pewno nakręcała się za bardzo...a na ostatnim zdjęciu ma anielskie spojrzenie...nie Muszka jakiś inny psiak..;)

Posted

Przytulam mocno Sylwuniu. Nie jesteś nienormalna. Jesteś kochana, wrażliwa, czuła. :-)

A Tobie Muszeńko i Twojemu Nowemu Domkowi wszeeelkiej pomyślności, miłości, uwagi, rozwagi i ostrożności! :-)
Bądź grzeczna maleńka...

Posted

Widzę na pierwszym zdjęciu dumną Musie która wie,że jedzie do wspaniałego domku!!!a my z mężem z samego rana weszliśmy na wątek żeby zobaczyć co u "naszej"Musi i jestemy z niej dumni.A ostatnie zdjęcie super ona też kochała mojego męża nie raz siedziałą z nim na fotelu,ale tu tak szybko i już się zaprzyjażniła bardzo,bardzo się cieszymy!!!Musiu ciocia nigdy Cię nie zapomni!!!

Posted

soboz4 napisał(a):
wygląda słodko!!! No i widać, że z fotelem się już zaprzyjaźniła! Najważniejsze żeby potrafiła sama zostawać w domu, to największy problem porzuconych psiaków, niestety czasami lęk separacyjny jest tak duży, że psiak musi mieć nianię na czas gdy opiekunka musi wyjść.
W Katowicach jest pierwsza świetlica dla psów, właśnie z takimi lękami, podawałam już stronę opiekunce, ale na wszelki wypadek wkleję link:

http://www.katowice.dogmasters.pl/swietlica_dla_psow

Magda Zając prowadzi u nas już bardzo długo szkolenie psów schroniskowych, mamy również szkolenia z zachowań psów, psychologii, pierwszej pomocy itp. Niestety tylko wolontariusze mają bezpłatny wstęp, reszta płaci 25 zł.

Świetlica nie będzie potrzebna. Mała siedziała dzisiaj w domu i grzecznie czekała, aż wrócę z pracy ;) Nic nie nabroiła. Później byłam z nią u rodziców -> dała się głaskać i obeszło się bez "łapówki", aż mi się wierzyć nie chce :crazyeye:

Posted

Muszka mądrą jest sunieczką. Czuje, że domek ma na sto dwa to co będzie kwasić;) Siedzi spokojnie, czeka na powrót Pańci, a skrzydełka jeszcze rozwinie...;):):)na spacerze! Pycha wieści, bardzo się cieszę, że jest tak dobrze:)

Posted

majqa napisał(a):
Przytulam mocno Sylwuniu. Nie jesteś nienormalna. Jesteś kochana, wrażliwa, czuła. :-)

A Tobie Muszeńko i Twojemu Nowemu Domkowi wszeeelkiej pomyślności, miłości, uwagi, rozwagi i ostrożności! :-)
Bądź grzeczna maleńka...

Jaka mega radość, Muszka znalazła swój domek!!!
Sylwuniu wielkie dzięki że tyle czasu dawałaś domek Muszce mimo długu.
Niech się teraz tylko Muszka sprawuje dobrze i domek będzie już na zawsze.

Posted

Muszka gra w kosza!!!!!!!!!!!! Jest rozgrywającą , na bank:) Uściski dla Was mocne:) Jak miło lookać takie fotkii:)
Sylwiasku przyłączam się do podziękowań za to, że tak cudnie się zachowałaś.

Posted

Musiu Ty ciociny ćwoczku!!tak super trafiłaś ciotka nie ma czasu na sport,a tu prosze nasza Musia sportsmenka!!Jestem szczęśliwa:loveu::multi::loveu:cioteczki przecież wiem,że Wy też zrobiłybyście tak jak ja wiem to na 100%:lol:

Posted

sylwiaso napisał(a):
I jeszcze cioteczki ważna sprawa pozostała kwota35zł po Muszce!co z tymi pieniążkami robimy?

Marycha35 napisał(a):
Sylwiasku przecież Muszka ma dług 128 zł u Ciebie!!!!! Tak?

Irenaka podarowała dla Muszki 50zł (nie na spłatę długu), z czego zostało zapłacone 15zł za odrobaczenie - właśnie Sylwia to odrobaczenie, co to było, miałyśmy przekazać Asi. Zostało 35zł.