Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sylwiaso napisał(a):
cioteczki jestem nienormalna!przyznaję się!Musia odjechała cisza w domu!

Tak Sylwia...cisza w domu jakby dzieciaki pojechały na kolonie...moje psiaki były 2 dni poza domem,jak wróciłam też wydawało mi się,że w domu cisza...
Ale na zdjęciu w samochodzie Muszka jest spokojna...jej minka mówi...witaj przygodo...jest raczej spokojna niż zestresowana...no i bardzo dobrze...tak powinno być...będzie dobrze...;)

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylwiaso napisał(a):
cioteczki jestem nienormalna!przyznaję się!Musia odjechała cisza w domu!

Sylwia, wiem, wiem... :calus:
Musia za 5 minut będzie w domu, właśnie dzwoniłam. W drodze była bardzo grzeczna. A koleżanka zakochana po uszy w Feliksie :loveu:

Posted

mamanabank napisał(a):
Sylwia, wiem, wiem... :calus:
Musia za 5 minut będzie w domu, właśnie dzwoniłam. W drodze była bardzo grzeczna. A koleżanka zakochana po uszy w Feliksie :loveu:

O rany...chyba za dużo tego szczęścia jak dla mnie na dziś...:crazyeye:

Posted

Romka napisał(a):
O rany...chyba za dużo tego szczęścia jak dla mnie na dziś...:crazyeye:

Po takim Feliksowym powitaniu, trudno go było nie polubić, a pożegnanie już było ze łzami w oczach. Gdyby nie domowy remont pewnie Feliks jechałby już z Muszką :-D

Posted

mamanabank napisał(a):
Po takim Feliksowym powitaniu, trudno go było nie polubić, a pożegnanie już było ze łzami w oczach. Gdyby nie domowy remont pewnie Feliks jechałby już z Muszką :-D

Jak się przywitał?To pewnie czeka nas kolejna wizyta...rany jak się cieszę...wspólna szkółka przyda się dzieciakom...oj tak!

Posted

Felisiu Musia dostała domek wspaniały domek,Dzieki Bogu!!!Felisiu może do Ciebie szczęście się uśmiechnie jesteś taki Kochany serce mi pęka ,ale miejmy nadzieję,że i los się do Ciebie usmiechnie!!!

Posted

Romka napisał(a):
Jak się przywitał?To pewnie czeka nas kolejna wizyta...rany jak się cieszę...wspólna szkółka przyda się dzieciakom...oj tak!

Radośnie, bardzo radośnie! Decyzja nie zapadła, na razie wysłałam wątek, jak będzie zobaczymy :-)

Sylwia bardzo wzruszające są zdjęcia z Pastereczkami. Uściskaj je ode mnie.

Posted

mamanabank napisał(a):
Radośnie, bardzo radośnie! Decyzja nie zapadła, na razie wysłałam wątek, jak będzie zobaczymy :-)

Sylwia bardzo wzruszające są zdjęcia z Pastereczkami. Uściskaj je ode mnie.

Trzymamy kciuki mocno...oby się udało...Feliks masz rację poczuł się bezpiecznie...nie ten sam psiak...:lol:

Posted

mamanabank napisał(a):
Asia już dwa razy próbowała się zarejestrować, ciągle jakiś błąd. Może za trzecim razem się uda, tak jak Muszce? ;-) ZAPRASZAMY do nas :-)

Same dobre wieści dziś...

Posted

wygląda słodko!!! No i widać, że z fotelem się już zaprzyjaźniła! Najważniejsze żeby potrafiła sama zostawać w domu, to największy problem porzuconych psiaków, niestety czasami lęk separacyjny jest tak duży, że psiak musi mieć nianię na czas gdy opiekunka musi wyjść.
W Katowicach jest pierwsza świetlica dla psów, właśnie z takimi lękami, podawałam już stronę opiekunce, ale na wszelki wypadek wkleję link:

http://www.katowice.dogmasters.pl/swietlica_dla_psow

Magda Zając prowadzi u nas już bardzo długo szkolenie psów schroniskowych, mamy również szkolenia z zachowań psów, psychologii, pierwszej pomocy itp. Niestety tylko wolontariusze mają bezpłatny wstęp, reszta płaci 25 zł.