Romka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 sylwiaso napisał(a):cioteczki jestem nienormalna!przyznaję się!Musia odjechała cisza w domu! Tak Sylwia...cisza w domu jakby dzieciaki pojechały na kolonie...moje psiaki były 2 dni poza domem,jak wróciłam też wydawało mi się,że w domu cisza... Ale na zdjęciu w samochodzie Muszka jest spokojna...jej minka mówi...witaj przygodo...jest raczej spokojna niż zestresowana...no i bardzo dobrze...tak powinno być...będzie dobrze...;) Quote
mamanabank Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 sylwiaso napisał(a):cioteczki jestem nienormalna!przyznaję się!Musia odjechała cisza w domu! Sylwia, wiem, wiem... :calus: Musia za 5 minut będzie w domu, właśnie dzwoniłam. W drodze była bardzo grzeczna. A koleżanka zakochana po uszy w Feliksie :loveu: Quote
Romka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 mamanabank napisał(a):Sylwia, wiem, wiem... :calus: Musia za 5 minut będzie w domu, właśnie dzwoniłam. W drodze była bardzo grzeczna. A koleżanka zakochana po uszy w Feliksie :loveu: O rany...chyba za dużo tego szczęścia jak dla mnie na dziś...:crazyeye: Quote
mamanabank Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Romka napisał(a):O rany...chyba za dużo tego szczęścia jak dla mnie na dziś...:crazyeye: Po takim Feliksowym powitaniu, trudno go było nie polubić, a pożegnanie już było ze łzami w oczach. Gdyby nie domowy remont pewnie Feliks jechałby już z Muszką :-D Quote
Romka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 mamanabank napisał(a):Po takim Feliksowym powitaniu, trudno go było nie polubić, a pożegnanie już było ze łzami w oczach. Gdyby nie domowy remont pewnie Feliks jechałby już z Muszką :-D Jak się przywitał?To pewnie czeka nas kolejna wizyta...rany jak się cieszę...wspólna szkółka przyda się dzieciakom...oj tak! Quote
sylwiaso Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Felisiu Musia dostała domek wspaniały domek,Dzieki Bogu!!!Felisiu może do Ciebie szczęście się uśmiechnie jesteś taki Kochany serce mi pęka ,ale miejmy nadzieję,że i los się do Ciebie usmiechnie!!! Quote
Romka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Marycha35 napisał(a):Ale pycha wieści:) Oj tak pycha,pycha,pycha...:lol::lol::lol::lol: Quote
mamanabank Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Romka napisał(a):Jak się przywitał?To pewnie czeka nas kolejna wizyta...rany jak się cieszę...wspólna szkółka przyda się dzieciakom...oj tak! Radośnie, bardzo radośnie! Decyzja nie zapadła, na razie wysłałam wątek, jak będzie zobaczymy :-) Sylwia bardzo wzruszające są zdjęcia z Pastereczkami. Uściskaj je ode mnie. Quote
mamanabank Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 rita60 napisał(a):Moj wnusio:loveu: Bossski :loveu: Quote
sylwiaso Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Pastereczki!!!smutno im było bardzo!Musiu cieszymy się!!! Quote
Romka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 mamanabank napisał(a):Radośnie, bardzo radośnie! Decyzja nie zapadła, na razie wysłałam wątek, jak będzie zobaczymy :-) Sylwia bardzo wzruszające są zdjęcia z Pastereczkami. Uściskaj je ode mnie. Trzymamy kciuki mocno...oby się udało...Feliks masz rację poczuł się bezpiecznie...nie ten sam psiak...:lol: Quote
mamanabank Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Asia już dwa razy próbowała się zarejestrować, ciągle jakiś błąd. Może za trzecim razem się uda, tak jak Muszce? ;-) ZAPRASZAMY do nas :-) Quote
Romka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 mamanabank napisał(a):Asia już dwa razy próbowała się zarejestrować, ciągle jakiś błąd. Może za trzecim razem się uda, tak jak Muszce? ;-) ZAPRASZAMY do nas :-) Same dobre wieści dziś... Quote
mamanabank Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 mamanabank napisał(a):Już mnie wkurza ten człowiek, co Muszki nie może odnaleźć! Żartowałam :evil_lol: Romka napisał(a):Same dobre wieści dziś... aż chce się żyć :multi: Quote
nika28 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Strasznie się cieszę, że Muszka już w domku :loveu: Quote
Marycha35 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 I to takim!!! Muszka miała szczęście:) Mimo wielu perturbacji..... Quote
mamanabank Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Poranne Info od Asi Przesyłam zdjęcia :) Muszka nie robi problemów w domu ani na spacerze. Quote
soboz4 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 wygląda słodko!!! No i widać, że z fotelem się już zaprzyjaźniła! Najważniejsze żeby potrafiła sama zostawać w domu, to największy problem porzuconych psiaków, niestety czasami lęk separacyjny jest tak duży, że psiak musi mieć nianię na czas gdy opiekunka musi wyjść. W Katowicach jest pierwsza świetlica dla psów, właśnie z takimi lękami, podawałam już stronę opiekunce, ale na wszelki wypadek wkleję link: http://www.katowice.dogmasters.pl/swietlica_dla_psow Magda Zając prowadzi u nas już bardzo długo szkolenie psów schroniskowych, mamy również szkolenia z zachowań psów, psychologii, pierwszej pomocy itp. Niestety tylko wolontariusze mają bezpłatny wstęp, reszta płaci 25 zł. Quote
Andzike Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Cudowne wiesci :) Asiu, czekamy na Ciebie na dogo :) Quote
sylwiaso Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Wieści Cudne!!!Musiu jestem szczęśliwa,że masz ten swój ukochany domek!!!! Quote
Asia&Muszka Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Jak to mówią do trzech razy sztuka. W końcu udało mi się zarejestrować :) Ten wątek dotyczy chyba innego psa :P Bo ja wzięłam grzeczną, spokojną i kochaną suczkę :) Quote
Marycha35 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Hi, hi, witamy:) A Muszka zaczęła palić???????;) 2 zdjęcie dowodem! Quote
Borówka16 Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Ojej, ale super domek się Musi trafił :loveu: Asiu, dziękujemy! :loveu: Quote
Recommended Posts